- Konu Sahibi sema..1907
-
bn 15-16 yaslarındayımnaniknaniksırnaşık şey
yok canim durus sorunum yok cok sukur. ben pilatesin vidyolusunu indirdim senin verdigin siteden. ona bakarak yapmaya calisirim, bakalim ne kadar basarili olucam
zaten tamamen düzmece olduğu bellibide satogrowth falan bahsediyor biçok yerde hiç duydunuz mu? oda çok pahalı ya
selamlar. balık yağı kullan her yaşta etkili olduğunu gördüm.arkadaşlar bnm boyum cok kısa değil yaşıma göre normal ama ben daha da uzamak istiyorum.bu konuda bildikleriniz var mı? özellikle bitkilerden nasıl faydalanabilirm?Diğer yöntemleri de yazarsanız sevinirm.. teşekkürler..:uhm::uhm::1rolleyes:
tefor dediğin şeyi doktor mu önerdim canım biliosun troid bezide fazla çalışınca guatr falan oluyor.bide teforun boydaki etkisi neymiş tam olarak anlamdım..
arkadaslar herseyin bası saglık bölümünede konu acmıstım ama bilgisi olan yok sanırım 4 yıl önce yurtdısında guatr teshisi konmustu boyumdan sikayet ettigim icin testlere göndermişlerdi vs.. 6 ay kadar hap kullandım türkieyede tekrar kontrole gittim ama ne alakaysa birazda kücük oldugum icin önemseyen olmadı.. benimde ergenlik cagında olmama ragmen boyum 4 yıldr hic uzamadı cok kafama takıyorum =(((
ilk defa duyuyorum gercekten bi faydası varmı cnm muzun?
evet kesinlikle emin olabilirsin,belki sütten daha faydalı bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?