görürsn insallh canim bide yanisira pilates yap faydasi olur ayriyetten balik yagi yani Omega3 almani tavsiye ederimgelismine destek olacaktr...
canim plates nasil yapiliyor bilmiyorum ki. sen biliyorsan eger bana anlatir misin lutfen.
youtube'da pilates diye aratın çok güzel açıklayıcı videolar var a.s.
tuanacim yurtdisinda oturdgunu sölemistn dimi. Nerden oldgnu bilmyorm ama kesin bi kursu vardr. Bak mesla bizim univ spor kurslarinda var, univ. gidiyorsn sorabilrsn. Sonra bayanlara fitnes salonlari var pilates sunan. Eger bunlarin hicbiri olmazsa kitap ve videolar var okuyup izliip evde uygularsn. Bi kitapcya gir ve sor pilates hakknda kitabinz varmi diye eminim istemdn kadar cok göstercekler:)
http://www.pilates.at/ diye bi sayfa var buda her hafta yeni bi uygulama gösteryolar burdanda bakabilrsn
valla ben yogayi pek sevmem böle dini islerde giriyo icine bi defa denedim bida asla ama pilates daha cok vucudla alakali oldgu icin pilates yapcm. Ama o bidefa gittgmde durusmu baya düzeltmsti yani durus sorunun varsa ii gelebilr ama ben pek sevmyorm yogayi o ayri bi arastr istersen yogayida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?