Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513

forumda yeni olduğum için özelden mesaj atamıyorum da yardımcı olursan sevinirim o yaştan sonra nasıl uzuyor gerçekten mümkün mü

buarada boyumun uzaması için ne yapabilirim diye internetin de kulübün de altını üstüne getirdimkafamçokkarıştı ve bulduklarıma göre sanırım benim için jimexy de sata growth da uzamax da kimi tabanlık da bi işe yaramıcak(yanlış anlaşılmak istemem kullanıp da fayda gören varsa ne mutlu onlara) ve etrafta bu kadar umut taciri varken doğru ürünü bulmak da zor ayrıca hepsini tek tek alıp denemek gibi ne bi lüksüm var ne zamanım ne de tehlikeye atmak isteyeceğim sağlığımyasakkelime , fazla mı karamsarım dersiniz CADIARZU ameliyat da düşünmüyorum tamam sonuçta boy uzuyor hatta diğer yöntemlerden çok daha kesin boyun uzuyacağı ama yaş ilerledikçe kemiklerin buna ne tepki vereceğini bilemeyiz diye düşünüyorum:sm_confused: bu başlıkta da adı geçen tek bişey var kullanmayı düşündüğüm ,alabilirsem ve sonuç elde edersem yazıcam ,ki kullanırsam ilk defa bi ürün kullanmış olucam boyum için ve aslına bakarsanız biraz da geç kaldım keşke daha önce bişeyler yapabilseydim diyorum :gitme: forumda da yeniyim bir girdim pir girdim oldu biraz a.scevaplarınızı bekliyorum hoşçakalın..

bende baktmm göremedim bana da rica etsem özelden atarmısın 1988 doğummluyum bi umut uzarım die herşeyi denediim mafoldumben
evet canim 1 cm gibi oldu ama sanirim daha duzgun kullansaydim daha fazla uzardim. simdi devam ediyorum. 3-6 ay olsun da bakalim ne olucak

ablalar (ablalar diyorum çünkü benden büyüksünüz ) benim yasım 14 boyum 1.46 ya arkadaşlarıma göre gerçekten çok kısayım annemler yavaş yavaş uzayanın boyu uzun olur diyolar tmm anladım ama ben arkadaslarımdan hep kısa oluyordum ama yinede uzuyodum geçen sene 13 yaşımda adet gormeye başladım adetten sonra 1 sene oldu, ya 1 yada 2 cm uzadım resmen uzamıyorum artık bide herkes de 12 yaşında büyüme patlaması oluyo bende hiç öyle olmadı hiç hızlı büyümedim lütfen yardımcı olun depresyona gircek şekildeyimm ya

madem 14 yaşındasın hiç zaman kaybetmeden git doktora canım, belki bi sebebi vardır uzamamanın bunu ortadan kaldırmaya çalışırlar,ama bian önce bişeyler yap yani boyun için,belki uzarım ümidiyle bekleyip de yaşın 20 olduğunda uzamamamış olursan çok pişman olursun niye daha önce bişey yapmadım diye. tecrübeyle sabittir..

evet cok teşekkür ederim en kısa zamanda doktora görüncem inşallah iyi şeyle söyler

UZAMAX ! ben 17 yaşındayım 1 aydır haftada 3 gun balık yedim uzamax içiyorum ve internette boy uzatmak için çok guzel harektler var bunlar yapıorum ve 1 cm uzadım 1ayda =))) kızlar BALIK ! çok önemli

UZAMAX ! ben 17 yaşındayım 1 aydır haftada 3 gun balık yedim uzamax içiyorum ve internette boy uzatmak için çok guzel harektler var bunlar yapıorum ve 1 cm uzadım 1ayda =))) kızlar BALIK ! çok önemli
yha peki yediğin balığın adı ne bende balık boy uzatır dıe cok duymustum bu arada telwizyonda gördum balıkların derisini ayırısken tam deriye balık arasında bi grimsi bi et oluo boyu cook uzatıyomus ben ramazandayız dıye yapamıorum ıstersenız sız deneyın

Biliyoum tatlım uskumru kefal ve toik balıkları dendi tv de
fakat bu balıklar henuz çıkmadıgı için alabalık ve somonla idare ettm ama buda etkılı oldu dıebılırım tabi kefal falan daha etkılı ve çok lezzetli sezon gelsn hemen başlıcam ama bıraz ara verdım balıga çnkü kilo verdirio =(((

ayhh bugun doktora gıttık cok kansızmısım bu yuzdende boyu uzamıyo olabılır dedi bayramdan sonra gelın dedi hormonlara bakıcaklrmış inşallah iyi şeyler soyler

umarım canım yaa inş uzar boyun doktorlar kan için sana bi ilaç falan vericektir

UZAMAX kullandım gecen sene..hiççççççç farketmedı.. hıç bi etkisi olmadı

Yumurtalı süt içip başarılı olan varmı? çok kısayım ya nolur biri uzamayı sağlicak bişi sölesin mafoldumben

syn bilgelis 28 yaşından sonrada boy uzar demişsiniz ve bazı arkadaşlara özelden msj atacağınızı söylemişsiniz. mümkünse herkes okusun diye genele yazarmısınız?

boy uzatma ameliyatı düşündüğüm için, her tür alternatif benim için ilk sıraya yükselecektir.
ameliyat çok riskli çünkü, bu yüzden de çok kararsızım.
hipnozla boy uzatma konusunda başka forumlarda netice elde ettiklerini yazan üyelere rastladım.
bir hipnoterapi uzmanına sorduğumda ise bunun olamayacağını belirtti.
burda varsa 25 yaş sonrası telkinle boyunu uzatan paylaşmasını rica ediyorum...

ayy evet bilgelis özelden yazacağına.
buraya yazsanda herkes görse daha iyi olmazmı.
şöyle selvi boylu olsak hiç fena olmaz ya...

bn 15-16 yaslarındayım naniknaniksırnaşık şey

semacım sen zaten uzama yasındasın senin böyle şeylere ihtiyacın yokki. bol kalsiyum ve spor gerekiyor senın yasın için.

katılıyorum...

balık omega acısından elbette cok faydalı olmustur da sizin 17 yasındayken 1 cm uzamanız zaten ergenlik döneminizle alakalıdır. Spora devam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…