Çocukluktan beri bilmem 17 ye kadar uzarsın yok bilmem 16 dan sonra uzamazsın gibi yaklaşımlar beynimize kazındığı için boyumuz uzayacaksa da malesef o yaşlardan sonra kendi uzamamıza kendimiz engel oluyoruz.... şimdi bir sürü negatif tepki alacağımı biliyorum ama boy uzuyor arkadaslar 28inden sonra bilee yeterki uzamayı isteyinn
evet canim 1 cm gibi oldu ama sanirim daha duzgun kullansaydim daha fazla uzardim. simdi devam ediyorum. 3-6 ay olsun da bakalim ne olucak
bende baktmm göremedim bana da rica etsem özelden atarmısın 1988 doğummluyum bi umut uzarım die herşeyi denediim mafoldumben
kızlar bana da söyleyinnna.s.
ablalar (ablalar diyorum çünkü benden büyüksünüz ) benim yasım 14 boyum 1.46 ya arkadaşlarıma göre gerçekten çok kısayım annemler yavaş yavaş uzayanın boyu uzun olur diyolar tmm anladım ama ben arkadaslarımdan hep kısa oluyordum ama yinede uzuyodum geçen sene 13 yaşımda adet gormeye başladım adetten sonra 1 sene oldu, ya 1 yada 2 cm uzadım resmen uzamıyorum artık bide herkes de 12 yaşında büyüme patlaması oluyo bende hiç öyle olmadı hiç hızlı büyümedim lütfen yardımcı olun depresyona gircek şekildeyimm ya
Bana da soyler misiniz rica etsem :) tesekkurler...
yha peki yediğin balığın adı ne bende balık boy uzatır dıe cok duymustum bu arada telwizyonda gördum balıkların derisini ayırısken tam deriye balık arasında bi grimsi bi et oluo boyu cook uzatıyomus ben ramazandayız dıye yapamıorum ıstersenız sız deneyınUZAMAX ! ben 17 yaşındayım 1 aydır haftada 3 gun balık yedim uzamax içiyorum ve internette boy uzatmak için çok guzel harektler var bunlar yapıorum ve 1 cm uzadım 1ayda =))) kızlar BALIK ! çok önemli
yha peki yediğin balığın adı ne bende balık boy uzatır dıe cok duymustum bu arada telwizyonda gördum balıkların derisini ayırısken tam deriye balık arasında bi grimsi bi et oluo boyu cook uzatıyomus ben ramazandayız dıye yapamıorum ıstersenız sız deneyın
canım yaşın kaç? ona göre bitkisel bi çözüm önerisinde bulunucam... a.s.
bn 15-16 yaslarındayımnaniknaniksırnaşık şey
Boy Uzaması genetiktir Arkadaşlar...Otla çöple olmaz...Şimdi diceksiniz ki basketbolcuların nasıl uzuyo boyu..?..şöyle cevap veriyim : çokk küçük yaşlardan itibaren ( 6-7 ) bu insanlar spor yapmaya başlıyo..ve gelişim sürecinde antrenörleri bir takım ilaçlar (çoğu bunu yalanlar) veriyolar .. belli bir beslenme şekli belirleniyo ve cocuklar basketbolunda etkisiyle evet uzuyo...ama unutmayalim ki cok uzun bir süreç..yillardan bahsediyoruz...ve yine unutmayalim ki 1.70 boyunda basketbolcularda var..NBAde örneklerine rastlanilabilir...yani genleriniz buna müsait degilse basketbolda oynasaniz bir yere kadar...nette bir sürü ilaç pazarlanıyo..boy uzatıyoruz falan fişman hiçbirine kanmayın..tamamen para tuzagı..Anne ve babanın boyu çocugun boyunun ne kadar uzayacagı konusunda bir ipucudur.. tabiki belli beslenme alışkanlıklarıyla çok küçüklükten olabildigince en iyisi elde edilmeye calısılabilir..Ama şöyle bi durumda var..Çocugunuzda büyüme geriliği var ise ; yani yaşıtlarından cok cok küçük görünüyorsa ergenliğe girmeden doktora başvurmalısınız..büyüme geriliği tespit edilen cocuklara büyüme hormonu verilerek bi tedavi uygulaniyo..ve olması gereken duruma getiriliyo..ama boy uzaması her durumda genetiktir...
UZAMAX ! ben 17 yaşındayım 1 aydır haftada 3 gun balık yedim uzamax içiyorum ve internette boy uzatmak için çok guzel harektler var bunlar yapıorum ve 1 cm uzadım 1ayda =))) kızlar BALIK ! çok önemli