- 17 Ocak 2010
- 328
- 4
- Konu Sahibi sema..1907
düzenli beslen canım beden gelişimini desteklicek sporlar yap plates, basketbol,aerobik gibi ama genetik faktörünüde unutma anne, babadan 1i uzun olmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim yaşım 20 yani 1 ay sonra 20 oluyorum.. boyum 1.63 filan.. çok değil 5 cm uzamak istiyorum bu mümkünmü sizce? hangi doktora gitmeliyim yardımcı olursanız sevinirim..
Özellikle çocuk ve gençlerde işe yarayan boy uzatma kürünü Ömer coşkun açıkladı.
Kullanılan Malzemeler:
1. 1tatlı kaşığı karabiber,
2. 1tatlı kaşığı cemen otu, yani boy otu.
3. Hakiki sızma zeytin yağı.
Yapılışı ve Kullanılması:
karabiberi ve Çemen otunu zeytin yağının içine atıp iyice karıştırıyoruz.
Daha sonra en az 5 gün bu karışımı dinlendiriyoruz .
5. günün sonunda ise kürü çocuklarımızın ve büyümekte olan gençlerin eklem yerlerine sürüp bir süre bekletiyoruz .
Bu kürü,diz kapaklarına,diz kapağının alt kısmındaki kemiklere,topuklara sürün.Dirseklere de sürülebilir ama sürülmese de olur.
Sürdüğünüz yerleri bir bandajla sarın ve gece yatmadan önce yapın bandajları sabah kalkınca çıkarırsınız
Ben bu kürü çok düzenli olmasada kullandım aynen çemen otu ama sızınkınden bıraz farklı her neyse 2 hafta kullandım daha sonra ara verdım o 1 haftalık ara vermemde bi 2 cm flan uzadım :S ben bu kure ınanıyorum aslında sabah programlarında da çıkmış hatta.Birisi bu kürü içmiş daha çok etki etmiş diye duydum yarım çay bardağı kadr içmiş her akşam baya uzamış ama bılemıcem kafam çok karıştı ama bıldğm tek bişey var bu kür işe yarıyo :97: