- 17 Mart 2012
- 11
- 0
-
- Konu Sahibi sema..1907
benim yaşım 16 boyum 1.50. annem 1.55 babam 1.64 doktora gittim büyüme boşluklarım nerdeyse kapanmış. yazdan beri düzenli spor yapıyorum önceden hiç yapmazdım zaten bu yüzden boyum kısa kaldı. doktor azami boyumun 1.66 olduğunu söyledi sizce bu saatten sonra uzar mıyım? ne yapmalıyım uzamak için?
Arkadaşlar 19 yaşındayım 1.63 boyum var boyum uzasın istiyorum ama özellikle bacak
boyumu uzatmak istiyorum.ip atlamak çözüm olabilir mi? evde ip atlayamıyorum ama
atlıyormuş gibi zıplıyorum neler yapabilrim.bi öneriniz var mı?
benimde boyum çok uzun değil. fiziğim yernde ama bacaklarımın gövdeme göre kısa oluşu beni çok rahatsız ediyor. birçok video buldum bacak boyu uzatmak için egzersizler var ve barfiksi deneyeceğim en kısa zamanda. umarım boyum uzar.. ip atlamak, tekme atmak, barfiks çekmek işe yarıyor diye duymuştum bununla birlikte balık yağı hapını da deneyeceğim..
Büyüme boşluklarınızı öğrenmek için ne doktoruna gidiyosunuz ki?
canım bu ıngilizce ya sen birazcık anlatsan içeriği
Kızlar boy uzama kitabını henüz yeni aldım, etkisini de görmeye başladım. Eğer almayı düşünüyosanız boşuna 70 tl vermeyin daha uygun fiyata ben size temin edebilirm
kaç yaşındaısnız?
yaşım 22 siz kaç yaşındasınız ?
ben 30 yaş üstüyüm boy uzamasını kendim için değil de yeğenim için öğrenmek istedim boy problemim yok benim ama yeğenim gelişme çağında boyu daha uzasın istiyoruz yani siz etki görmüşsünüz kaç yaşına kadar etkili onu bilmek istedim.
kitabı nasıl temin edebilirz?
ben internetten indirdim 70 tl civarıydı ama indirimden 64 tl ye aldım, kitap şeklinde satılmıyo bilgisayara indiriyosunuz. ben daha uygun fiyata gönderebilirm size
anladım düşüneyim bakalım nasıl ulaşbilirim size
burdan yazabilirsiniz ya da özel mesaj atın, gerekli bilgileri veririm size
Kuzenimin bahsettiğine göre müthiş hazırlanmış bir destek programı. Belirli alıştırmalar var vücuda HGH (büyüme hormonu) salgılatıyor. İşe bu egzersizlerle başlıyormuşsun. Yaşın falan hiç önemi yok. Ama sıkı bir program düzenli olarak uygulaman gerekiyor. Yediklerini kontrol ediyorsun hangi yiyeceklerden ne kadar tüketeceğini filan hepsini öğreniyorsun. Bu egzersizlerle önce biyolojik olarak vücudunda değişimler oluyor. 1 ayda uyku saatinin acayip bir şekilde değiştiğini ve çok düzenli uyku uyuduğunu söylemişti kuzenim. Bu da demek oluyorki hormonal durumun dengeye giriyor. Vücutta büyüme hormonu düzenli olarak salgılanmaya başlıyor. Vücutta müthiş bir esneklik oluyormuş. 1 ay sonunda boyunda 2 cm uzadığını gördü. Şu an çok memnun
Ürün 3 ayda 6 inch (13 cm) filan demiş ama kuzenim 7 cm uzadı 3 ayda. Sanırım 5 cm den sonra uzama yavaşlıyormuş normal olarak eğer devam edersen uzayabiliyorsun ama yavaş bir uzama oluyor. Şu an kendi gayet memnun 1.60 ı geçmeyi istiyordu gayette güzel bir boyu var 1.64.
Ürün Avrupa Sağlık Örgütü'nün desteklediği bir program. Zaten öyle olmasa 197 ülkede bu programı milyonlarca insan uygulamazdı.
Sonuç olarak herkes kullanıyor ve boyunu bu tekniklerle uzatabiliyor. Ne gerek var binlerce dolar vererek bıçak altına yatmaya bence....
Bu üründen faydalanamazsanız 60 gün içerisinde iade seçeneği sunuyor. Garantili ve güvenilir olduğu buradan belli zaten memnun kalacağınıza eminim benden söylemesi...
Şimdiden güle güle kullanın.