Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513

Büyüme boşluklarınızı öğrenmek için ne doktoruna gidiyosunuz ki?

benimde boyum çok uzun değil. fiziğim yernde ama bacaklarımın gövdeme göre kısa oluşu beni çok rahatsız ediyor. birçok video buldum bacak boyu uzatmak için egzersizler var ve barfiksi deneyeceğim en kısa zamanda. umarım boyum uzar.. ip atlamak, tekme atmak, barfiks çekmek işe yarıyor diye duymuştum bununla birlikte balık yağı hapını da deneyeceğim..

sağol canım cevap yazdığın için bu yöntemleri uygulayacağım :)
acaba bu yöntemleri uygulayıp da verimli bi sonuç almış arkadaş var mı
çok merak ediyorum ne kadar sürede etkisini gösterir :)

Büyüme boşluklarınızı öğrenmek için ne doktoruna gidiyosunuz ki?

çocuk gelişimi ya da endokrinoloji ye. sadece el röntgenini çektirmek yetiyor zaten aslında kendin bile bakınca anlayabilirsin ne kadar boşluk olduğunu, belli oluyor yani

Aslında boy uzatmak için iyi beslenmek + boy uzatan sporları yapmak yeterli olabiliyor. Fakat sadece bunlarla belirli bir yere kadar boy uzayabiliyor. Yapılması gereken 10larca şey var daha. Kardeşimin(19 yaşında) boyu da kısa o da şu siteden Boy Uzatma Blogu faydalanmıştı. 2-3 Ayda 4 cm uzamıştı. Piyasada bide bi kitap var boy uzatma formülü mü ne diye o kitabı da çok öven var. O kitabı incelemek istersen de Boy Nasıl Uzar - Boy Uzatma Yöntemleri buradan incelersin. Umarım boyun uzar canım...

Arkadaşlar,

Kuzenimin boyu 1.57 di. 22 yaşında. Avrupa'da yaşıyo. Boy uzatma ameliyatı olmak istiyordu kısa olduğu için. Özel bir klinikte 5 cm kadar uzatabileceklerini söylediler. 5000 dolar fiyat istemişler. Bu parayı napıp edip bulup yaptırmaya kararlıydı. Baya da takmıştı. Bir arkadaşı bunun için bir program önermiş uygulamaya ikna etmiş. Avrupa'da çok tutuluyor bu ürün. Kullanan kullanana gayet memnun... 3 ayda 10 cm'e kadar uzatıyormuş. Kuzenim kullandı dehşet faydasını gördü. 4 ay önce uygulamaya başladı. Şu an 1.64 boyu. Türkiye'ye geldiğinde inananmadık... Sağlık kontrollerindende geçiyormuş çok memnun. Sizede tavsiye ederim. Öyle fazla paralar hiçççççç ama hiçç ödemeyin. Ameliyatı filan olmanıza gerek yok. Çok kolayy
Bu ürüne alttaki linkten ulaşabilirsiniz. Umuyorum faydasını görürsünüz
"How to Grow 6 Inches Taller in Just 90 Days"

Kuzenimin bahsettiğine göre müthiş hazırlanmış bir destek programı. Belirli alıştırmalar var vücuda HGH (büyüme hormonu) salgılatıyor. İşe bu egzersizlerle başlıyormuşsun. Yaşın falan hiç önemi yok. Ama sıkı bir program düzenli olarak uygulaman gerekiyor. Yediklerini kontrol ediyorsun hangi yiyeceklerden ne kadar tüketeceğini filan hepsini öğreniyorsun. Bu egzersizlerle önce biyolojik olarak vücudunda değişimler oluyor. 1 ayda uyku saatinin acayip bir şekilde değiştiğini ve çok düzenli uyku uyuduğunu söylemişti kuzenim. Bu da demek oluyorki hormonal durumun dengeye giriyor. Vücutta büyüme hormonu düzenli olarak salgılanmaya başlıyor. Vücutta müthiş bir esneklik oluyormuş. 1 ay sonunda boyunda 2 cm uzadığını gördü. Şu an çok memnun
Ürün 3 ayda 6 inch (13 cm) filan demiş ama kuzenim 7 cm uzadı 3 ayda. Sanırım 5 cm den sonra uzama yavaşlıyormuş normal olarak eğer devam edersen uzayabiliyorsun ama yavaş bir uzama oluyor. Şu an kendi gayet memnun 1.60 ı geçmeyi istiyordu gayette güzel bir boyu var 1.64.
Ürün Avrupa Sağlık Örgütü'nün desteklediği bir program. Zaten öyle olmasa 197 ülkede bu programı milyonlarca insan uygulamazdı.
Sonuç olarak herkes kullanıyor ve boyunu bu tekniklerle uzatabiliyor. Ne gerek var binlerce dolar vererek bıçak altına yatmaya bence....
Bu üründen faydalanamazsanız 60 gün içerisinde iade seçeneği sunuyor. Garantili ve güvenilir olduğu buradan belli zaten memnun kalacağınıza eminim benden söylemesi...
Şimdiden güle güle kullanın.

Kızlar boy uzama kitabını henüz yeni aldım, etkisini de görmeye başladım. Eğer almayı düşünüyosanız boşuna 70 tl vermeyin daha uygun fiyata ben size temin edebilirm

Kızlar boy uzama kitabını henüz yeni aldım, etkisini de görmeye başladım. Eğer almayı düşünüyosanız boşuna 70 tl vermeyin daha uygun fiyata ben size temin edebilirm

kaç yaşındaısnız?

yaşım 22 siz kaç yaşındasınız ?

ben 30 yaş üstüyüm boy uzamasını kendim için değil de yeğenim için öğrenmek istedim boy problemim yok benim ama yeğenim gelişme çağında boyu daha uzasın istiyoruz yani siz etki görmüşsünüz kaç yaşına kadar etkili onu bilmek istedim.

yaş sınırlaması yok ama illa ki gençlerde daha çok etki gösterir

Son düzenleme:
yaş sınırlaması yok önemli olan düzenli bi şekilde kitaptakileri uygulayabilmek, ama illa ki gençlerde daha çabuk etki gösterir

ben internetten indirdim 70 tl civarıydı ama indirimden 64 tl ye aldım, kitap şeklinde satılmıyo bilgisayara indiriyosunuz. ben daha uygun fiyata gönderebilirm size

anladım düşüneyim bakalım nasıl ulaşbilirim size

Merhaba bu ürünün fiyati ne kadar acaba? İlac felan yok icinde degilmi? Sadece egzersiz ve beslenme programindan olusuyor anladigima gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…