kızlar bişey sorcam size biz bu kapıya takılan barfikslerden aldıkta kardeşim için boyu uzasın die kendini yukarı çekmesi gerek dimi tutup sallanmıyacak dert anlatamıorz bi türlü kullanımını bilen varsa yardımcı olur musunuz??
evt yaa zıplamak spr yarıyor.bende yüksek yerlere elimi değdirmeye çalışıyorum birde kolumu bacağımı gerebildiğim kadar geriyorum işe yarıyor.arkadaslar topıgın bır sayfasında zıplamakla ılgılı bısı okudum bu bence dogru yanı basketbol gıbı bısı.surdan bılıyorum benım annem 155 boyunda teyzeler dayım amcam 165 ı gecmezler hele teyzelerım 148 145 falan.ben 160 ım kardesımde o cıvarda yaaalnııııız abım;185 boyunda neden mı?abım basketbolu cok severdı evdede sureklı dolasırken falan kapıların o duvar olan kısmına zıplayıp elını vurur ole ecerdı ama her seferınde zıplayarak yururdu evde sureklı.o bunu boyum uzasın dıe yapmadı bılıncsızce yaptı bunu basketı sevdıgı ıcın fakat boyunu uzattı ıste fecı sekılde.ustelık abım kucukken tuberkuloz atlatmıs anne sutu hıc emmemıs ınek sutunude agzına koymayan bır tıpmıs.yaaaaa.bence yası uygun olanlar ergenlık cagında olanlar yanı ergenlık donemıne henuz gırmemıs olanlar bunu denesın.o cemenlı tarıf bence egzersız olmadan duzgun beslenmeden hıc bı ıse yaramaz yapacaksanızda nasıl dayanırsınız o kokuya bılemem rezıl olursunuz valla adım atılmaz evınıze lesss gıbı.
teşkler inş uzar ya.. en azından 165 167 olsa razıyız..inşş.. teşkelr..bence uzAR 18yaşına kdr uzuyor kızların boyuda.ben 17yaşındayım 1ayda 2 cm uzadım mesela hiç bişey yapmadan.boyum 1.68 oldu sanırım halada devam edecek uzamaya bence genetik çok önemli boyda
160 165 olup hala uzamak istiyorum diyen kızlara allahtan akıl diliyorum..148 olanlar var onlar neyapsın. kısa olduğunu düşünen ve üzülen kızlar dinleyin beni uzun boylu olmanın pek çok dezavantajı var tabi manken olmayı düşünmüyorsanız.. birkere türk toplumu orta boylu ve uzun boylu bayanlar çok sırıtıyor. bir bayan arkadaşım var 175 ve çok şikayetçi. herkezin içinde upuzun kalıyorum rahat edemiyorum abiye kıyafetin altına topuklu giyemiyoru. v.s. uzun boylu yaşlı gördünüzmü hiç hepsi erkenden ölüyor bilimsel bir gerçek uzun boylular çok yaşamıyor. ve uzun boylu olmanın yaşlılıkta pek çok dezavantajı var iki büklüm olursun hasta olsan insanlar seni taşıyamaz bakımın zor olur. kısa bayanlar daha çekiciler. sevimliler. sexsiler. dikkat edin çok uzun erkeklerin kısacık eşleri var..hem çoğu erkek kızların kendilerinden kısa olmasından hoşlanır türk erkeği 170 175 ortalaması . kızda bundan kısa olacak..kısa boylu minyon bayanlar genç gösteriyorlar. geç yaşanıyorlar.hem öyle uzun sandığınız pek çok ünlü bayan 150 - 163 arası. çok ta tatlı vucutları var..benim bildiğim şakira var mesela 150 boyunda. eva longaria 157 hülya avşar 162 Nil karaibrahimdil 155 boyunda Salma Hayek 1.57 v.s.. kızlar kendinizle barışık olun kompleks yapmayın bende kısayım ama herzaman ilgi odağı oldum eşim benden 30 cm uzun..kendinize güvenin kendinizi güzel bulun ki insanlar da sizi güzel bulsun..
160 165 olup hala uzamak istiyorum diyen kızlara allahtan akıl diliyorum..148 olanlar var onlar neyapsın. kısa olduğunu düşünen ve üzülen kızlar dinleyin beni uzun boylu olmanın pek çok dezavantajı var tabi manken olmayı düşünmüyorsanız.. birkere türk toplumu orta boylu ve uzun boylu bayanlar çok sırıtıyor. bir bayan arkadaşım var 175 ve çok şikayetçi. herkezin içinde upuzun kalıyorum rahat edemiyorum abiye kıyafetin altına topuklu giyemiyoru. v.s. uzun boylu yaşlı gördünüzmü hiç hepsi erkenden ölüyor bilimsel bir gerçek uzun boylular çok yaşamıyor. ve uzun boylu olmanın yaşlılıkta pek çok dezavantajı var iki büklüm olursun hasta olsan insanlar seni taşıyamaz bakımın zor olur. kısa bayanlar daha çekiciler. sevimliler. sexsiler. dikkat edin çok uzun erkeklerin kısacık eşleri var..hem çoğu erkek kızların kendilerinden kısa olmasından hoşlanır türk erkeği 170 175 ortalaması . kızda bundan kısa olacak..kısa boylu minyon bayanlar genç gösteriyorlar. geç yaşanıyorlar.hem öyle uzun sandığınız pek çok ünlü bayan 150 - 163 arası. çok ta tatlı vucutları var..benim bildiğim şakira var mesela 150 boyunda. eva longaria 157 hülya avşar 162 Nil karaibrahimdil 155 boyunda Salma Hayek 1.57 v.s.. kızlar kendinizle barışık olun kompleks yapmayın bende kısayım ama herzaman ilgi odağı oldum eşim benden 30 cm uzun..kendinize güvenin kendinizi güzel bulun ki insanlar da sizi güzel bulsun..
Yazık....yoruma bak.....
niye nesi varmış yorumun.uzun boy bir güzellik ölçütü gibi toplumlara empoze edilirken kısa bayanlara ayıp olmuyor da şu yorumla boy konusunda sıkıntısı olan kısa bayanlara teselli vermekle size mi ayıp etmiş oluyorum..size daha uzun bir cevap yazardım ama meai bitti çıkmam lzm
CANLARIM O ZAMAN HEMEN YAZAYIM... BEN DENEMEDIM AMA DENEYIP DE MEMNUN KALAN BIRINDEN ALDIM TARIFI...
50 gr.çemen
50 gr. günlük
50 gr. tane karabiber
200 gr. zeytinyagi
hepsi havanda dovulup cam siseye koyulur.2 hafta kadar guneste bekletilir.
ense kökünden kuyruk sokumuna kadar butun omurga bununla ovulur.
2 saat kadar bekletilip yýkanýr.omurgaya suruldukten sonra bir miktar guneslenmek gerekiyor.
Yalniz tabii cemenden dolayi koku fena oluyor, o yuzden dus sart... bir de kisin yapmak lazim ki, kokmasin insan... bu bitkiler sanirim saglikli omurga gelisimi icin destek sagliyor ergenlikte...
haydi kalin saglicakla... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?