- 14 Eylül 2007
- 272
- 3
- 32
-
- Konu Sahibi sema..1907
nasıl uzuyor bilgelis 28 inden sonra
bilmiyorum daha önceki sayfalarda söylendimi ama bu boy uzatmayla ilgili ibrahim saracoglununda balik ve kendi hazirladigi bir caydan olusan kürü var..ben kendim denedim ama haftada 3 kere balik yemekten biktigim icin biraktim....
Çocukluktan beri bilmem 17 ye kadar uzarsın yok bilmem 16 dan sonra uzamazsın gibi yaklaşımlar beynimize kazındığı için boyumuz uzayacaksa da malesef o yaşlardan sonra kendi uzamamıza kendimiz engel oluyoruz.... şimdi bir sürü negatif tepki alacağımı biliyorum ama boy uzuyor arkadaslar 28inden sonra bilee yeterki uzamayı isteyinn
Kizlar boy uzatan ayakkabi hakkinda birsey duydunuzmu? Ben bugün arastirirken buldum...Ama tam olarak anlayamadim...Ayakkabiyi giydigin sürecemi uzun duruyorsun yoksa giydikce boyunu gercektenmi uzatiyor anlayamadim...Ama olumlu yazmis herkes...
bence yok öle bisey para tuzagindan baska bisey diil bu
kızlar bence isteyince gercekten boy uzayabilir genetiğe bağlı da değil benim babam 1.75 annem 1.55 ama benim boyum 1.80cm düzenli süt içer peynir yoğurt özellikle yatarken 15- 16 yaşındayken boyum 1.60cm falandı takıntılıydım o kadar yoğurt yiyip süt içip bi sonuç alamayınca deliriyordum ama sonradan atıldım bi kaç arkadaşımda aynı şekilde opuyorumnanaktan:teytey: