• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
kızlar bişey sorcam size biz bu kapıya takılan barfikslerden aldıkta kardeşim için boyu uzasın die kendini yukarı çekmesi gerek dimi tutup sallanmıyacak dert anlatamıorz bi türlü kullanımını bilen varsa yardımcı olur musunuz??

kendisini kollarıyla yukarıya çekecek spr kas yapar barfiks

yoğurt spr uzatıyor bence ben günde 2kere fln yoğurt yerim hep bi ara kestim boyum pek uzamadı şimdi tekrar başladım hergün yemeye dikkat ediom tekrar başladım uzamaya

kaç yasına kadar uzuyor bu boy ?fisfisfis

arkadaslar topıgın bır sayfasında zıplamakla ılgılı bısı okudum bu bence dogru yanı basketbol gıbı bısı.surdan bılıyorum benım annem 155 boyunda teyzeler dayım amcam 165 ı gecmezler hele teyzelerım 148 145 falan.ben 160 ım kardesımde o cıvarda yaaalnııııız abım;185 boyunda neden mı?abım basketbolu cok severdı evdede sureklı dolasırken falan kapıların o duvar olan kısmına zıplayıp elını vurur ole ecerdı ama her seferınde zıplayarak yururdu evde sureklı.o bunu boyum uzasın dıe yapmadı bılıncsızce yaptı bunu basketı sevdıgı ıcın fakat boyunu uzattı ıste fecı sekılde.ustelık abım kucukken tuberkuloz atlatmıs anne sutu hıc emmemıs ınek sutunude agzına koymayan bır tıpmıs.yaaaaa.bence yası uygun olanlar ergenlık cagında olanlar yanı ergenlık donemıne henuz gırmemıs olanlar bunu denesın.o cemenlı tarıf bence egzersız olmadan duzgun beslenmeden hıc bı ıse yaramaz yapacaksanızda nasıl dayanırsınız o kokuya bılemem rezıl olursunuz valla adım atılmaz evınıze lesss gıbı.
evt yaa zıplamak spr yarıyor.bende yüksek yerlere elimi değdirmeye çalışıyorum birde kolumu bacağımı gerebildiğim kadar geriyorum işe yarıyor.

bence uzAR 18yaşına kdr uzuyor kızların boyuda.ben 17yaşındayım 1ayda 2 cm uzadım mesela hiç bişey yapmadan.boyum 1.68 oldu sanırım halada devam edecek uzamaya bence genetik çok önemli boyda
teşkler inş uzar ya.. en azından 165 167 olsa razıyız..inşş.. teşkelr..

160 165 olup hala uzamak istiyorum diyen kızlara allahtan akıl diliyorum..148 olanlar var onlar neyapsın. kısa olduğunu düşünen ve üzülen kızlar dinleyin beni uzun boylu olmanın pek çok dezavantajı var tabi manken olmayı düşünmüyorsanız.. birkere türk toplumu orta boylu ve uzun boylu bayanlar çok sırıtıyor. bir bayan arkadaşım var 175 ve çok şikayetçi. herkezin içinde upuzun kalıyorum rahat edemiyorum abiye kıyafetin altına topuklu giyemiyoru. v.s. uzun boylu yaşlı gördünüzmü hiç hepsi erkenden ölüyor bilimsel bir gerçek uzun boylular çok yaşamıyor. ve uzun boylu olmanın yaşlılıkta pek çok dezavantajı var iki büklüm olursun hasta olsan insanlar seni taşıyamaz bakımın zor olur. kısa bayanlar daha çekiciler. sevimliler. sexsiler. dikkat edin çok uzun erkeklerin kısacık eşleri var..hem çoğu erkek kızların kendilerinden kısa olmasından hoşlanır türk erkeği 170 175 ortalaması . kızda bundan kısa olacak..kısa boylu minyon bayanlar genç gösteriyorlar. geç yaşanıyorlar.hem öyle uzun sandığınız pek çok ünlü bayan 150 - 163 arası. çok ta tatlı vucutları var..benim bildiğim şakira var mesela 150 boyunda. eva longaria 157 hülya avşar 162 Nil karaibrahimdil 155 boyunda Salma Hayek 1.57 v.s.. kızlar kendinizle barışık olun kompleks yapmayın bende kısayım ama herzaman ilgi odağı oldum eşim benden 30 cm uzun..kendinize güvenin kendinizi güzel bulun ki insanlar da sizi güzel bulsun..

160 165 olup hala uzamak istiyorum diyen kızlara allahtan akıl diliyorum..148 olanlar var onlar neyapsın. kısa olduğunu düşünen ve üzülen kızlar dinleyin beni uzun boylu olmanın pek çok dezavantajı var tabi manken olmayı düşünmüyorsanız.. birkere türk toplumu orta boylu ve uzun boylu bayanlar çok sırıtıyor. bir bayan arkadaşım var 175 ve çok şikayetçi. herkezin içinde upuzun kalıyorum rahat edemiyorum abiye kıyafetin altına topuklu giyemiyoru. v.s. uzun boylu yaşlı gördünüzmü hiç hepsi erkenden ölüyor bilimsel bir gerçek uzun boylular çok yaşamıyor. ve uzun boylu olmanın yaşlılıkta pek çok dezavantajı var iki büklüm olursun hasta olsan insanlar seni taşıyamaz bakımın zor olur. kısa bayanlar daha çekiciler. sevimliler. sexsiler. dikkat edin çok uzun erkeklerin kısacık eşleri var..hem çoğu erkek kızların kendilerinden kısa olmasından hoşlanır türk erkeği 170 175 ortalaması . kızda bundan kısa olacak..kısa boylu minyon bayanlar genç gösteriyorlar. geç yaşanıyorlar.hem öyle uzun sandığınız pek çok ünlü bayan 150 - 163 arası. çok ta tatlı vucutları var..benim bildiğim şakira var mesela 150 boyunda. eva longaria 157 hülya avşar 162 Nil karaibrahimdil 155 boyunda Salma Hayek 1.57 v.s.. kızlar kendinizle barışık olun kompleks yapmayın bende kısayım ama herzaman ilgi odağı oldum eşim benden 30 cm uzun..kendinize güvenin kendinizi güzel bulun ki insanlar da sizi güzel bulsun..

Birilerine moral vereyim derken birilerine yazdığınız yorum hiç hoş değil...Evet herkes kendisi ile barışık olmalı ama, uzunlar çekici değildir ,vs vs...Hiç hoş olmadı.........:enbuyukkk:
Not :1.80 im ve topuklu da giyiyorum,çok da yakışır..Topuklu ayakkabı boy uzatmak için değil,kadına zerafet katmak içindir....

Son düzenleyen: Moderatör:

Yazık....yoruma bak.....

Yazık....yoruma bak.....

niye nesi varmış yorumun.uzun boy bir güzellik ölçütü gibi toplumlara empoze edilirken kısa bayanlara ayıp olmuyor da şu yorumla boy konusunda sıkıntısı olan kısa bayanlara teselli vermekle size mi ayıp etmiş oluyorum..size daha uzun bir cevap yazardım ama meai bitti çıkmam lzm

niye nesi varmış yorumun.uzun boy bir güzellik ölçütü gibi toplumlara empoze edilirken kısa bayanlara ayıp olmuyor da şu yorumla boy konusunda sıkıntısı olan kısa bayanlara teselli vermekle size mi ayıp etmiş oluyorum..size daha uzun bir cevap yazardım ama meai bitti çıkmam lzm

Uzun boy çirkin ya da güzel diyen yok..Uzun boylu ve orta boylu bayanlar hakkında yazdıklarınız nasıl ?yazarken düşündünüz mü ?..Bir tarafa teselli vereyim derken diğer insanlara yaptığınız yakıştırmalar hoş değil...Teselli verirken diğer tarafı küçümseyici yazılarınız var..Yazdıklarınızı tekrar gözden geçirin...
.
Herkes kendisi ile barışık olmalı demeniz yeterliydi..Uzun boylu insanları yerden yere vurarak mı teselli ediyorsunuz diğer arkadaşları? Başka ınsanları kırmış olabileceğinizi hesaba katmamanız ne üzücü.............

CANLARIM O ZAMAN HEMEN YAZAYIM... BEN DENEMEDIM AMA DENEYIP DE MEMNUN KALAN BIRINDEN ALDIM TARIFI...

50 gr.çemen
50 gr. günlük
50 gr. tane karabiber
200 gr. zeytinyagi

hepsi havanda dovulup cam siseye koyulur.2 hafta kadar guneste bekletilir.
ense kökünden kuyruk sokumuna kadar butun omurga bununla ovulur.
2 saat kadar bekletilip yýkanýr.omurgaya suruldukten sonra bir miktar guneslenmek gerekiyor.

Yalniz tabii cemenden dolayi koku fena oluyor, o yuzden dus sart... bir de kisin yapmak lazim ki, kokmasin insan... bu bitkiler sanirim saglikli omurga gelisimi icin destek sagliyor ergenlikte...

haydi kalin saglicakla... a.s.

bu karışım gerçekten işe yarıyo yiğenime ergenlikte kullandık sonuç aldık yetişkinliktede de sonuç alanlar varmış bu tertip ibni sinanın dır çemen otunun diğer adı da boy otu dur eskiden boy uzatmak için kullanılırmış

arkadaşlar herkeze slm ben yeni üye oldum bu foruma. bneimde boy sorunum varr . boyum aslında çok kısa değil 160 ama sevgl:Saruboceqim 190 olduğu için kendimi çok kötü hissediyorum yaşım 17 bu yaşta uzama imakanım varmı sizce en azından 165 olmak istiorum ütfen yardımcı olun cevabınızı bekliyeceğim...
:Saruboceq:

ya kızlar be jmexy alacaktım alamadım.daha doğrusu cesaret edemedim.sitesinde falan hiçbir yan etkisi yok deniliyo.ama ne biliyim güvenilmezki.hadi kullanıp ilerde kemik hastalıklarına falan yakalanırsam.ne yapsam bilemiyorum.

kullanan üyelerde aylar geçmiş daha cevap yazmamışlar.demekki işe yaramamış

Hepsi fakat belli bir yaşı var diye biliyorum. Ben maalesef ne yaparsam yapayım uzayamam herhalde. mafoldumben

boy uzamada değil 20 li yaşlar yetişkinler de bile etki gösteriyor. kimi terlik kullanan var mı. ben çemen i de yağını da bulamadım. terlik de kullanmadım. ilerde düşünüyorum bu sene yani.

Çocukluktan beri bilmem 17 ye kadar uzarsın yok bilmem 16 dan sonra uzamazsın gibi yaklaşımlar beynimize kazındığı için boyumuz uzayacaksa da malesef o yaşlardan sonra kendi uzamamıza kendimiz engel oluyoruz.... şimdi bir sürü negatif tepki alacağımı biliyorum ama boy uzuyor arkadaslar 28inden sonra bilee yeterki uzamayı isteyinn

Son düzenleme:
yaa arkadaşlar lütfen yarıdımcı olun kimse bana bişi sölemiyo bunaldım artık herkeze yine mi aynı konu diyip arkasını dönüye şu an eylülde 17 yaşını doldurucam 5 cm daha uzama imkanım varmı acaba?

Back
X