• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
bilmiyorum daha önceki sayfalarda söylendimi ama bu boy uzatmayla ilgili ibrahim saracoglununda balik ve kendi hazirladigi bir caydan olusan kürü var..ben kendim denedim ama haftada 3 kere balik yemekten biktigim icin biraktim....

bu arada her gün 100 kez ip atlıyorum ve ara ara barfiks çekiyorum bunlarında etkisi olabilirmi?

bilmiyorum daha önceki sayfalarda söylendimi ama bu boy uzatmayla ilgili ibrahim saracoglununda balik ve kendi hazirladigi bir caydan olusan kürü var..ben kendim denedim ama haftada 3 kere balik yemekten biktigim icin biraktim....

off ya bende bu çaydan almak istiorum ama annm izin vermio ne belli diyo içinde hormonel bişi olmadıığı adam bu kadar iddalı konuştuunua göre bişi vardır bu zmanda çıkmasa ilerde bişi çıkabilir die aldırtmıo bende kalsiyum hapları falan aldım ide ewde keni kendime spor yapıorum off off sadece 55 cm yaa çok değil ...:çok üzgünüm

17 yaşındayım. 1.58 cm boyum
uzamak istiyooruuum :çok üzgünüm:
:a015:

Son düzenleme:
bilgelis evet özelim kapalıymış.açtım şimdi.ben senin özeline yazacaktım.msj sayım eksik olduğu için atamadım.şimdi yazabilirsin

Merhaba arkdaşlar ben 19 yaşımdayım boyum 1,58 uzamasını istiyorum en azından 1,65 falan olmasını istiyorum bana ameliyat dışında birşeyler önerebilirmisiniz. Mesela plates diyorlar sizce platesin bir faydası olur mu ?

Çocukluktan beri bilmem 17 ye kadar uzarsın yok bilmem 16 dan sonra uzamazsın gibi yaklaşımlar beynimize kazındığı için boyumuz uzayacaksa da malesef o yaşlardan sonra kendi uzamamıza kendimiz engel oluyoruz.... şimdi bir sürü negatif tepki alacağımı biliyorum ama boy uzuyor arkadaslar 28inden sonra bilee yeterki uzamayı isteyinn

[B]
  • insan isterse 28inde bile boyu uzar demissin...Cok merak ediyorum..Bunu neye dayanarak söyledin.. 10 cm uzasam bana yeter..Özel mesaj atmayi denedim ama yeni üye oldugum icin izin verilmedi.. Lütfen cevap yazarsan sevinirim..
[/B]

Kizlar boy uzatan ayakkabi hakkinda birsey duydunuzmu? Ben bugün arastirirken buldum...Ama tam olarak anlayamadim...Ayakkabiyi giydigin sürecemi uzun duruyorsun yoksa giydikce boyunu gercektenmi uzatiyor anlayamadim...Ama olumlu yazmis herkes...

Kizlar boy uzatan ayakkabi hakkinda birsey duydunuzmu? Ben bugün arastirirken buldum...Ama tam olarak anlayamadim...Ayakkabiyi giydigin sürecemi uzun duruyorsun yoksa giydikce boyunu gercektenmi uzatiyor anlayamadim...Ama olumlu yazmis herkes...

:delphin:bence yok öle bisey para tuzagindan baska bisey diil bu

bitkilere bende inanırım ancak boy için fazla etkili olabileceğini düşünemiyorum çünkü boy kemik yani omurgayla alakalıdır...tükkettiğiniz bitkilere lütfen dikkat edin derim..bitkileri bilinçli tüketmek gerekir

En cok boy uzatan egzersiz ip atlamakmis. Sonrasinda yuzmek,kosmak,basketbol vs. geliyor. Televizyonda Ender Sarac soylemisti. Bilginize :)

kızlar bence isteyince gercekten boy uzayabilir genetiğe bağlı da değil benim babam 1.75 annem 1.55 ama benim boyum 1.80cm düzenli süt içer peynir yoğurt özellikle yatarken 15- 16 yaşındayken boyum 1.60cm falandı takıntılıydım o kadar yoğurt yiyip süt içip bi sonuç alamayınca deliriyordum ama sonradan atıldım bi kaç arkadaşımda aynı şekilde opuyorumnanaktan:teytey:

bende şuan 16 yaşımdayım, senin eski boyun benle, babanınki babamla, anneninki annemle aynı nerdeysee inş inş bende senin gibi atarımmm:1no2:

Back
X