H
happydeniz
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sema..1907
-
hadi yaa böyle bişey mi var??hoş ben de dün gece yaşadığım bi olaydan sonra daha temkinli davranıcam artık..yaa siz ne pis ne dolandırıcı bi sitesiniz..buraya yazdıklarımı silmişsiniz siteye girişimi de engellemişsiniz,yeniden kayıt oldum içimi dökmek için..arkadaslar bu sitedeki hiç bişeye inanmayın burası full satıcılarla dolu,işlerine geleni yazıyolar gelmeyeni siliyorlar..jmexynin hiç bi işe yaramadıgını we grow xl tall ın cilt kanseri yaptıgını yazmıstım ama bu satıcıların işine gelmedi tabi insanların saglıgıyla oynamalarına engel oldum belkide.. bu yazdıklarımı da silceksiniz biliorum ama belki bi iki kişi görürde düsmez sizin tuzagınıza die yazıyorum.. siz beni sildikce ben yine yazıcam..kendinizden utanmalısınız azcık vicdan warsa..
arkadaslar topıgın bır sayfasında zıplamakla ılgılı bısı okudum bu bence dogru yanı basketbol gıbı bısı.surdan bılıyorum benım annem 155 boyunda teyzeler dayım amcam 165 ı gecmezler hele teyzelerım 148 145 falan.ben 160 ım kardesımde o cıvarda yaaalnııııız abım;185 boyunda neden mı?abım basketbolu cok severdı evdede sureklı dolasırken falan kapıların o duvar olan kısmına zıplayıp elını vurur ole ecerdı ama her seferınde zıplayarak yururdu evde sureklı.o bunu boyum uzasın dıe yapmadı bılıncsızce yaptı bunu basketı sevdıgı ıcın fakat boyunu uzattı ıste fecı sekılde.ustelık abım kucukken tuberkuloz atlatmıs anne sutu hıc emmemıs ınek sutunude agzına koymayan bır tıpmıs.yaaaaa.bence yası uygun olanlar ergenlık cagında olanlar yanı ergenlık donemıne henuz gırmemıs olanlar bunu denesın.o cemenlı tarıf bence egzersız olmadan duzgun beslenmeden hıc bı ıse yaramaz yapacaksanızda nasıl dayanırsınız o kokuya bılemem rezıl olursunuz valla adım atılmaz evınıze lesss gıbı.
ya arkadaşlar hipnozla boy uzamayı deneyen var mı aranızda?mesela 22 yaşında bir çocuk yaklaşık 30 cm uzayarak literatüre geçmiş bununla?konu hakkında fikirlerinizi paylaşırmısınız?
merhabalr benimde 13 yaşında kızım var boyu şuan 1.55 acaba daha uzamazmı ?regl oldu geçen yaz..?doğdunda persantiline göre en az 1.65 olması gerekeiyordu.. ben daha uzamaz diye çok korkuyorum .. istiyorumki en az 1,65 olsun.. benim boyum 1,63 eşlimin boyu 1.79 çok kısa değiliz.. kızıımda kısa olsun istemyiroum..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?