Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
ya bnm yeğenimin boyu 1.57.balık yağı hapı işe yarıyor mu??17 yaşında yeğenim

hadi yaa böyle bişey mi var??hoş ben de dün gece yaşadığım bi olaydan sonra daha temkinli davranıcam artık..
ama zaten belli bi yaştan sonra boy uzamazki. sadece eklemler birbirine daha çok yaklaşır ve 1-2 cm kısa görünürüz ama bunu da düzenli spor yaparak düzeltmek mümkün yani... ben pek inanmıyorum çünkü boy uzatan ilaçlara.

boy uzatmak için doktora gitmeyi düşünüyorum hangi bölüme gidicem

endokrin bölümüne gidiceksin,filmi radyalog da görebilir,sol bileğinden bir film çekilecek,dilersen bunun yanında hormon testi de yaptır

benim boyum 21 yasimdayken 1.60 ti . Calistigim donem fazla evde duramiyordum .Isten ayrilinca daha fazla evde durmaya basladim ve en basta ebru salli ile pilates yaptim tam 1 sene boyunca boyum 3 cm uzadi .Bu sene eyluldede balik yagi ve vitamin icmeye basladim + barfiks + pilates + haftada 2 kez kosu veya yuruyus yapmaya basladim sanirsam 2 ayi bitirdim ve 2 cm daha uzadim su an 1.65 im . 25 yasina kdr uzamaya devam eder saniyorum hem sagligim icin spor yapiyorum hemde uzuyorum tavsiye ederim herkese bu arada balik yagi kilo aldirmaz kizlar

ya arkadaşlar hipnozla boy uzamayı deneyen var mı aranızda?mesela 22 yaşında bir çocuk yaklaşık 30 cm uzayarak literatüre geçmiş bununla?konu hakkında fikirlerinizi paylaşırmısınız?

arkadaslar topıgın bır sayfasında zıplamakla ılgılı bısı okudum bu bence dogru yanı basketbol gıbı bısı.surdan bılıyorum benım annem 155 boyunda teyzeler dayım amcam 165 ı gecmezler hele teyzelerım 148 145 falan.ben 160 ım kardesımde o cıvarda yaaalnııııız abım;185 boyunda neden mı?abım basketbolu cok severdı evdede sureklı dolasırken falan kapıların o duvar olan kısmına zıplayıp elını vurur ole ecerdı ama her seferınde zıplayarak yururdu evde sureklı.o bunu boyum uzasın dıe yapmadı bılıncsızce yaptı bunu basketı sevdıgı ıcın fakat boyunu uzattı ıste fecı sekılde.ustelık abım kucukken tuberkuloz atlatmıs anne sutu hıc emmemıs ınek sutunude agzına koymayan bır tıpmıs.yaaaaa.bence yası uygun olanlar ergenlık cagında olanlar yanı ergenlık donemıne henuz gırmemıs olanlar bunu denesın.o cemenlı tarıf bence egzersız olmadan duzgun beslenmeden hıc bı ıse yaramaz yapacaksanızda nasıl dayanırsınız o kokuya bılemem rezıl olursunuz valla adım atılmaz evınıze lesss gıbı.

ben de zıplayarak tavana deymeye çalışırdım. işe yarıyor evet ama sadece ergenlik çağında. sonrasında kemikler oturunca bir çaresi yok uzamak için. ne şifalı ot, ne basketbol, ne ayak altına koyulan bantlar fayda etmez maalesef... sadece ciddi anlamda kısa boylular için kemik uzatma işlemi yapılıyor ama sakat kalma riski çok yüksek ve feci acı çektiren bir yöntem...

ya arkadaşlar hipnozla boy uzamayı deneyen var mı aranızda?mesela 22 yaşında bir çocuk yaklaşık 30 cm uzayarak literatüre geçmiş bununla?konu hakkında fikirlerinizi paylaşırmısınız?

evte hipnoz kesinlikle etkili
olumlama falan yap,imagine yap.

arkadaşlar ben 27 yaşındayım,bu bahsedilen çemen zeytinyağı olayını daha ben ortaokuldayken 14-15 yaşlarındayken annem birinden duymuş illa sana da yapalım demişti,neticede yaptık aylarca iğrenççççç bir şekilde kokmaya tahammül ettim,ama sonucu sorarsanız hiiiiç bir etkisi olmadı.boşuna uğraşmayın derim ben.

annem boy konusunda okadar takıntılıydıki,daha ben doğar doğmaz doktora hesaplattırmış boyum kaç olur diye,yeni doğan bebeklerin ölçümleri yapılarak tahmini boyunu söylenebiliyormuş.(ama bebek hemen doğduğunda olması gerekirmiş)neyse,dr 1.63 boyu olur demiş.annem hep uğraşmış boyum uzun olsun diye,hatta çocukluğum balık yağları vs..içmekle geçti.babamın boyu 1.80 annem 1.58.ve benim boyum da 1.59 sırf bir cm boyum uzun olmadığı için askeri hakimlik sınavından elenmiştim 4 sene önce.

genetik sanırım biraz da...ama beslenme de çok önemli..15 yaşından beri boyum 1.80 civarı...basketbolla da alakam yoktur..voleybolla da...

jmexy kullanan yarar gördümü acaba.bende almayı düşünüyorum.hatta kuzenimi ikna ettim.ikili kutusundan alıcaz.denemekte fayda var.buna harcayacağım parayada pek acımicam belki işe yarar.şu an boyum 160 yaşım 24.kullanmaya başladıktan sonra her ay boyumu ölçücem.burayada diğer kullananlar gibi yapmayıp her ay düzenli olarak yazıcam ne kadar uzadığımı yada uzamadığımı.ama ürünü almadım daha.heralde bu ayın 15-16sı gibi alırım.mart 15te falan görüşürüzz.

mümkün mümkün.30unda bile uzayan var.siz yeterki isteyin.
imgeleme,hipnoz vs. gibi yöntemlerle herşey mümkün tabiki.
hipnoz uçuk olabilir ama kendi kendinize imgeleme yapabilirsiniz.

kızlar bence isteyince gercekten boy uzayabilir genetiğe bağlı da değil benim babam 1.75 annem 1.55 ama benim boyum 1.80cm düzenli süt içer peynir yoğurt özellikle yatarken 15- 16 yaşındayken boyum 1.60cm falandı takıntılıydım o kadar yoğurt yiyip süt içip bi sonuç alamayınca deliriyordum ama sonradan atıldım bi kaç arkadaşımda aynı şekilde opuyorumnanaktan:teytey:

kızlar bişey sorcam size biz bu kapıya takılan barfikslerden aldıkta kardeşim için boyu uzasın die kendini yukarı çekmesi gerek dimi tutup sallanmıyacak dert anlatamıorz bi türlü kullanımını bilen varsa yardımcı olur musunuz??

merhabalr benimde 13 yaşında kızım var boyu şuan 1.55 acaba daha uzamazmı ?regl oldu geçen yaz..?doğdunda persantiline göre en az 1.65 olması gerekeiyordu.. ben daha uzamaz diye çok korkuyorum .. istiyorumki en az 1,65 olsun.. benim boyum 1,63 eşlimin boyu 1.79 çok kısa değiliz.. kızıımda kısa olsun istemyiroum..(

bence uzAR 18yaşına kdr uzuyor kızların boyuda.ben 17yaşındayım 1ayda 2 cm uzadım mesela hiç bişey yapmadan.boyum 1.68 oldu sanırım halada devam edecek uzamaya bence genetik çok önemli boyda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…