boy uzatma telkini var psikolojiyi etkileyerk,dahadoğrusu beyin gücünü harekete geçirerek boy uzatıyormuş.öyle diyorlar:)
bir de bugün tesadüfen gördüm internette "jmexy growth"adlı ürün varmış.internet girdim ancak bütün yazılarını incelememe rağmen ingilizce hariç bulamadım.galiba abd veya ingilter merkezli bir ürün.
bir türk sitesinde bu ürünle ilgili 3 ayda 3 cm uzadığını söyleyen bayan var.ne kadar doğrudur bilemem.ben onun yalancısıyım.inşallah türkiye deki gibi satogrowth benzeri değildir.ismi benziyor da kiminle konuşsam bu üründen kimse uzamamış.acaba jmexy growth hangi ülke merkezli.eğer satogrowth gibi aynı yer merkezli ürün ise fazla umutlanmam açıkçası
kızlarrrrrrrrr ne otu ne diyorsunuz yaws:uhm: benim boyumda çık kısaydı babam bana balık yağı hapı aldı ablam kullanmamıştı hap alamıyordu yutamıyordu ben kullandım benim boyum uzadı ama az kullandım basketbol oynarsanda uzar ama balık yağı herkese sölerim tavsiye ederim a.s.
canım ben 21 yaşındayım izmirliyim annem küçükken polenler içirirdi bana arı sütü burnum u tıkayarak zorla herlade ondan uzadım bu kadar ha bide soğuk süt ısıtıp kaynatmadan içirin çocuklarınıza.bunun yanısıra voleybolda oynadım biliyorum normallerin dışındayım ama mutluyum ben boyumla.hadi öptüm hepinizia.s.
diğer gıdalarla birlikte süt iç ve süt ürünleri tüket.
çocuklarımdan biliyorum, en küçüğüm 16 yaşında 1.87 a.s
kardeşim lise 2deyken falan içti deneyin zararlı bişey değilki yumurta ve süt yani.... öle para dökmeye falande gerek yok... ztn süt her gün bir bardak içilmesi gerekio... ekstradan içine yumurta sarısı atacaksınız.... benim kardeşim kız...
tamam bende biliyorum kızlar 21 erkekler 25 yaşına kadar uzayabiliyorlar. ama adet olduktan sonra uzamalar yavaşlıyor. 1 senede 5 cm uzadı bukdr uzamadı fazla geldi...
selamlar. balık yağı kullan her yaşta etkili olduğunu gördüm.
cnm ablamın uygaladığı formülü söyleyim.basket oynamak çok zor,erkek olsan neyse ama kızlar bu sporu pek tercih etmiyor.onun yerine evde sık sık yukarı zıpla.sanki tavana değmek istiyormuş gibi ellerini havaya kaldırarak zıpla.ablam böyle yapmıştı ve bol pekmez iç.benim annemin ve babamın boyu çok kısa ben ise 1.70 boyundayım.nedeni ise küçükken çok pekmez içmem.günde en az yarım çay bardağı içerdim.tadı kötü ama katlanmak gerek:)
ya onlar desin sen boşver ne saçma ya nasıl regl döneminden sonra boy uzamaz benimki nasıl uzadı????benim istediğim şöyle 5cm falan daha uzaması...meloşş arkadaşım bak sen 16 yaşındasın plates yap arginine kullan salam cips vs yeme bunlar boy zaumasını durduruo sakın ha 25'e kadar bile uzayabilir boy ....herkesin bünyesi farklı oluyo arkadaşlar...
sewgilera.s.:enbuyukkk:
vlla ben 19 yaşındayım benım uzamam durdu boyumdan memnunum16 yaşındayken benimde 160 falandı şimdi 1 70 yanı regl olduğum halde devam etti
gece yatmadan önce 1 bardak sütün içine yumurtanın sarısını aktıp karıştıracaksın sonra bi güzel mideye indireceksin, ergenlik çağındakilerde 1 senede 5 cm uzama oluyor........
içmeye başladm,umarım bende de işe yarar....
ya ebnim boyumda cok kısa sen işe yarar bişeyler buldun mu ?
arkadaşlar basketbol boy uztuyo ama bi yerden duydum düzzensiz boy uzatıyomuş yani şekilsz uzama.bir de şunu duydum marol kökü bay uztıyomuş biliyosunuz marol da
bola kalsiyum var...
ha bi de pekmez içmeye başladım ben de,3 ay sonraya gün tuttum,işe yararmı anlarm o zmn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?