Boy uzatmak iin neler yaplabilir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sema..1907
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Sizce boyun uzaması için neler yapılır?

• Ankete Katılan
    513
arkadaslar benm boyum 155 kilom 63 yasım 16 boyumun uzaması için napmam lazım?

satogrowth işe yarıyor ndiye duymuştum yaramıyormuymuş?

sen kaç yaşında balık yağı hapı kullandın ?bir de boyun ne kadar uzadı ve ne kadar sürede uzadı? cvp yazarsan sevinirimm

kardeşim lise 2deyken falan içti deneyin zararlı bişey değilki yumurta ve süt yani.... öle para dökmeye falande gerek yok... ztn süt her gün bir bardak içilmesi gerekio... ekstradan içine yumurta sarısı atacaksınız.... benim kardeşim kız...
tamam bende biliyorum kızlar 21 erkekler 25 yaşına kadar uzayabiliyorlar. ama adet olduktan sonra uzamalar yavaşlıyor. 1 senede 5 cm uzadı bukdr uzamadı fazla geldi...

kaç yaşında süt içmiştin_bi de boyun kaç yaşına kadar uzamaya devam etti,regl olduktan sonra da uzadın mı?

diğer gıdalarla birlikte süt iç ve süt ürünleri tüket.

çocuklarımdan biliyorum, en küçüğüm 16 yaşında 1.87 a.s

bişi sorcam,sizin boyunuz uzunmu,yani çocoğunuz size falan mı çekti? bi de çocuğunuz kız mı? eğer kızsa ,regl olduktan sonra da devam ettimi uzaması?
ya bende 15 yaşındayım,boyumun uzaması çokk istiyorum da ,en azındn bi 5 cm benneyaptımki

nasıl yanı çiğ yumurta mı?

birde balık yağı kilo falan aldırıyor mu?

vede ben sürekli süt ürünleri tüketiyorum ve ama boyum hiç uzamıyor.napmam lazım?

selamlar. balık yağı kullan her yaşta etkili olduğunu gördüm.

ya bende kullanmaya başladım ama bi faydasını qöremedim açıkcasın kendimde,,ama yine de kullanmaya devam etcem
boyu ne kadar uzattığını ve ne kadar sürede uzattığını gördün? cvp yazarsan çokk sevinirim

küçükken derken kaç yaşlarında içmiştin pemkezi ?

kaç yaşlarında uzadın ve ne kadar uzadın?bi de ne kadar sürede uzadın ve extra bişiler yaptıın mı basket vb. gibi?? alıntı yaparakk cevaplarsan çokk sevinirimbenneyaptımki

vlla ben 19 yaşındayım benım uzamam durdu boyumdan memnunum16 yaşındayken benimde 160 falandı şimdi 1 70 yanı regl olduğum halde devam etti

cnm,annenle babanın boyu kaç,sen extra bişiler yaptın mı??

gece yatmadan önce 1 bardak sütün içine yumurtanın sarısını aktıp karıştıracaksın sonra bi güzel mideye indireceksin, ergenlik çağındakilerde 1 senede 5 cm uzama oluyor........

içmeye başladm,umarım bende de işe yarar....

inş yarar kızlar...
bu arada balık yemek tek başına boy uzatmaya yetmiyor... aktif hale geçebilmesi için yanında portakal suyu tüketin...

arkadaşlar basketbol boy uztuyo ama bi yerden duydum düzzensiz boy uzatıyomuş yani şekilsz uzama.bir de şunu duydum marol kökü bay uztıyomuş biliyosunuz marol da
bola kalsiyum var...

ha bi de pekmez içmeye başladım ben de,3 ay sonraya gün tuttum,işe yararmı anlarm o zmn...

ha bi de pekmez içmeye başladım ben de,3 ay sonraya gün tuttum,işe yararmı anlarm o zmn...

ilaçlar falan var ama ne kadar geçerli bilmiyorum
satogrowth diye bir ürün var ama bazıları uzadım diyor bazıları uzamadım bilemiyorum.
yumurtalı sütün tadı nasıl? çiğ yumurta ya bi garip geliyor.
balık yağı kilo aldırıyor mu?

jmexy growth adlı ürünün uzattığı söyleniyor ama net bilgim yok.bir iki forum da okudum.açıkçası sato growth,uzamax faciasından sonra yoğurdu üfleyerek yemem gerektiğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…