cnm aslında fizik değilde hissettiğin şeyler önemli eğer gerçekten bişeyler hissediosan boy önmeli
değil benimki benden uzun ve çok zayıf bende inadına şişkoyum yani seviosan sorun yapma cxnm
Bir arkadasım var eşiyle arasında boy farkı var cok uzulurdu kız minyon cıtı pıtı eşi ise tam bi dev ona göre bukar sorun yapıyodu son zamanlarda dısardanda tepki göruyordu kendi annesinden bile cok uzuluyordu bunun içinm bir gun oturuyoruz anneannem var ona soruyo dediki anneannem uzulme kızım ( kurkuk civcisini ezmez ) cok hosumuz gitmişti o söz evlendiler şimdi okadar mutlu okadar sevgi dolularki birbirlerine herkes imrenir onlara kimseyede tuhaf gelmiyo artıka.s.
kızlar benim sevgilm yok ama bir çoçuk beğeniyorum ve benden kısa o yüzden ayarlamıyorum çoçuğu çünkü bir keresinde bir çoçuk vardı arabayla geçerken bakıyordu birgün çiçekle yanıma geldi ve ben yanında çok iri kaldım onun yanında da öyle kalmaktan korkuyorum kadının uzun olması erkeğin yanında çok kötü uzun olması hermzan tercihimdir ama malesef bu zmanda da hep minikerkekler var yada bana öyleleri denk geliyor
Boy çok uzun olunca ne bileyim daha ayrı bir şefkat duyuyorlar gibi hem kendimden hemde başka diğer çiftlerden gördüğüm kadarıyla. Ne bileyim ben seni korurum gibi davranıyorlar. Şahsen benim erkekte aradığım özellik sahiplenici olması şefkat göstermesi bu özelliklerde var. Sanırım boy unsuruda bunda etkili oluyor gibi. Yani boy farkı olduğunu gördüğüm çiftlerde böyle tabi aksi şeklide olabilir.
Boy çok uzun olunca ne bileyim daha ayrı bir şefkat duyuyorlar gibi hem kendimden hemde başka diğer çiftlerden gördüğüm kadarıyla. Ne bileyim ben seni korurum gibi davranıyorlar. Şahsen benim erkekte aradığım özellik sahiplenici olması şefkat göstermesi bu özelliklerde var. Sanırım boy unsuruda bunda etkili oluyor gibi. Yani boy farkı olduğunu gördüğüm çiftlerde böyle tabi aksi şeklide olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?