boy farkının fazla olması problem mi sizcee??

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
sevgilinizle ya da eşinizle mesela 20 cmlik bi boy farkı olsa bunu sorun yapar msınız? komik mi durur sizce kız çıtı pıtı erkek uzun olunca? merak ettim :)

yooo benim çok hoşuma gisiyo öyle çiftler hemen hemen eşit olanları yakıştıtamıyorum bende aksine
sevgilim olursa benden çok uzun olsun isterim şöyle omuzlarına falan geleyim kaydirigubbakcemile3

yooo benim çok hoşuma gisiyo öyle çiftler hemen hemen eşit olanları yakıştıtamıyorum bende aksine
sevgilim olursa benden çok uzun olsun isterim şöyle omuzlarına falan geleyim kaydirigubbakcemile3

cnm senin boyun kaç?? benimki 1.58 civarı:)

ya bazıları da diyo ki baba-kız gibi oluyolar, deve-cüce gibi vs..
ben de uzun boylu bi sevgilim olsun istiyorum ama milletin ağzı torba deilki büzesin kafamçokkarıştı

teşekkür ederim yorumun icina.s.

bizimde tam tersi ben biraz uzun kalıyorum aramızda 2 3 cmlık bir boy farkı var ben topuklu giydiğimde daha da fark ediyor. başta annesi istemedi ama aştık o problemleri iki kişi birbirini seviyorsa hiç kimseee umrunuzda olmasın kızlar önemli olan boy kilo farkı değil sevmek ve anlaşabilmek. çok şanslı olduğumu düşünüyorum çünkü hayatımın eşini buldum. dert etmeyin böyle şeylerii

benimde 160 canım isteyen istediğini desin boşver hiiçç takılcak şey değil inan
lisede basketbolcu bir sevgilim vardı inan okulun diline sakız olmuştuk ama bizim hiç umrumuzda degildi :lepi:

aslında bi bakıma güzel olabilir, nazar degmez belki kusursuz görünmediği için

haklısınız, gönüller bir olsun da:)
ama erkekler sorun eder mi bunu sizce, erkekler ne düşünüyo bu konuda acaba, boyuma yakın olsaydı keske diye gecirirler mi icinden?

o erkeğine göre değişir ama genelde onlarda çıtı pıtı narin kızlardan hoşlanıyorlar sen kendine güven takılma bunlara opuyorumnanaktan

benimde 1.70 ama zayıf olunca minyon duruyorum:):) yok ya bence erkekler böyle şeyleri takmazlar takcak olsa zaten senin yanında ne işi olur kii

aaaaaa erkek dediğin senden uzun olur :asigim: şölee kollarına alınca başını göğsüne yaslayabilesin zemuszemus
(Allahım bana benden uzununu nasip et :icecream: )

ben üstüme alınmalımıyımm :uhm:
valla 2 cmlık bişeyi problem edicek kadar cahil değilim. allah herkese mutluluk versin omzuna değil dizine yaslarsın:)

yok canım daha neler benimki de benden 15 cm uzun nolcak şimdizemuszemus
ben seviyorum bu durumu kendimi korunaklı kollar altında gibi hissediyorum
O da sorun etmiyorki erkekler kızın kendinden kısa olmasına takmaz.
takacaksa kız benden uzun diye takar ki bu da kişiye göre değişir.
Benim sevgilim kendinden uzunu istemez biliyorum.
Ama bazı çiftler için bu sorun teşkil etmiyor.
Yani ız uzunsa erkek bunu kafaya takmaz.

ben üstüme alınmalımıyımm :uhm:
valla 2 cmlık bişeyi problem edicek kadar cahil değilim. allah herkese mutluluk versin omzuna değil dizine yaslarsın:)

sen alınma yavrum ben alındım iştekaydirigubbakcemile3

bizim aramızda 20 cm var
sorun edilecek birşey değil opuyorumnanaktan

bence erkek zaten bayandan uzun olmalı opuyorumnanaktan
nitekim benimde aşkım öyle benden uzun ama hiç sorun olmuyo bu aramızda :asigim:
hemde bayagı uzun ama normal olan benim boyum onun ki uzun napalım olanla idare etcez kaydirigubbakcemile3

sen alınma yavrum ben alındım iştekaydirigubbakcemile3

alınmıyorum tatlışım zaten zemuszemus

benim eski sözlüm benden 10 cm uzundu ama ben hergünn ağlıyordum neye yarar ki şimdi çookk mutluyum önemli olan bu zaten.ama şu var ki genelde erkekler yanlarında ne çok kısa ne de çok uzun kızları istemiyorlar.

yaa benim de sözlümle boylarımız aynı gibi hatta ben uzunumm gibi aslında itiraf edeyim sırf bu yüzden ilk başta olumsuz düşünmüştüm ama sonraa büsbüyükk yüreğine kapılıverdim iştee :)

20 cm olunca omuzların da altında kalıyo ama :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…