Boy Farkı

İnsan kendinde olmayanı çekici buluyor demek ki.

Evet çok güzel yazmışsınız bir korku var gibi geldi bana da. İnsan hemen buluşmak elektrik var mı bakmak ister sanal sanalda kalıyor. Yemek yenecek belki adam ağzını şapırtadıyor tiksinecek tabi bu en basiti bir de aradaki enerji ondan çok önemli. Konu bana çok ilginç geldi o sebeple

Demişsiniz ya görüşmek için aramızda duygusal yakınlık oluşsun istedim…Bence tam tersine henüz duygusallık başlamadan görüşmeliydiniz ki olur olmaz biriyse hemen irtibatı koparabilin

Kasımda buluşmaya karar verdik,umarım sanaldakinden çok daha güzel bir enerji yakalayacağımızı düşünüyorum.

Demişsiniz ya görüşmek için aramızda duygusal yakınlık oluşsun istedim…Bence tam tersine henüz duygusallık başlamadan görüşmeliydiniz ki olur olmaz biriyse hemen irtibatı koparabilin
Zaten eğer buluşma istediğimiz gibi geçmezse bitirebilecek olgunluğa sahip kişileriz.

Bizimde 35cmlik bir fark var Gerçekten sevince önemi kalmıyor. Topuklu ayakkabı seviyorsanız giyebilirsiniz.Ama sırf o istiyor diye yapmamalısınız bunu.Kafaya takılacak bir olay değil.
İlk başlarda topuklu giyerim,sonra spor ayakkabı artık.

Allah'ım güzel,mutlu bir birliktelik nasip etsin inşallah.

Ne güzel ya,inşallah sizin gibi tatlı bir çift oluruz.

Çok heyecanlıyım,Kasımdaki ara tatilde buluşmaya karar verdik.Umarım çok güzel geçer

Kısa hissediyorum acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…