boşanmış ve yeni öğrendim:(((

ya varya adam cok sakın ve olgun kavga edıp tartısmaktan nefret edıyo ıstıyokı konusarak kırmayarak bazı seylerı halledelım oyuzden bızım ılıskımız hıc yıpranmadı hatta benım cok hatam oldugu halde. cevresı tarafındanda cok sevılen saygı duyulan bı ınsan zaten.. annemden sonra guven ve huzur buldugum tek insan( dedıgın gıbı kısmett...

canım hem mutsuz erkek onu mutlu eden bir kadına çok bağlanır inan bana ben oyuzden evlenip ayrılmış beni anlayacak birini istiyorum

benım bı arkadasımda bosanmış bırıyle evlendı. bu dedıklerını cok duydum dahada kıymet bılıyomuş erkek,kızda anlayıslı yaklasınca tabı bal kaymak. senın secımınde dogru senınle aynı durumda olan bırı sanırım senı daha ıyı anlar..

1 yıldır daha yeni öğreniyor olmanız şaşırtıcı bunu neden sizden sakladı anlamadım... Eğer görüşmüyor ve de aralarında çocuk gibi bir bağ yoksa sorun olmaz ama kıskanç ve bunu irdeleyen biriyseniz hem karşınızdakine hem de kendinize zarar verirsiniz.. Hoş bunu bu kadar zaman saklamış olması bile kafa karıştırıcı ama hayat sizin

Öncelikle; iki insanın boşanmış olması illa ki bir tarafın %100 hatalı olmasını yada kötü insan olmasını gerektirmez. Her iki tarafta iyi olabilir ama bir arada yaşamaya uygun olmayabilirler ve boşanabilirler. Bu yüzden, "yok eski eşinden dinlemek lazım" laflarını bence kafana takma.

Ayrıca; yeni boşanmış bir adam halen daha evliliği düşünebiliyorsa ve seninle ciddiyse bence bu çok iyi. Çoğu erkek boşandıktan sonra "aman bir daha Allah korusun, aman evlilik mi yakmam başımı bir daha " gibi cümleler kuruyor. Demek ki, geçmişi unutmak istiyor, demek ki sende gelecek için güzel şeyler görmüş, demek ki sen ona evliliği tekrar düşündürebilmişsin. Boşanma sonucu evlilik kurumuna olan inancını yine kazandırmışsın.

Kıskançlığa gelince, bence fazlası her durumda sakıncalı. Boşanmış olması yada olmaması mesele değil. Hiç evlenmemiş bile olsa, eğer kıskanç bir yapın varsa kıskanmak için çok sebep bulabilirsin. Bence kıskançlık dürtünü törpülemek zorundasın.

Senden saklamış olmasına gelince, çoğumuz bazen kaybetmemek için yalanlar söylemişizdir. İnsanların içinde bulunduğu psikolojiyi bilmek zor. Senden bu sırrı saklarken belki de çok zorlandı. Evet bu bir hata olabilir ama, arkanı dönmek için bir sebep olmalı bence.

Çevreye gelince, şimdi "dul adam" diyen o insanlar, başka bir konuda da "erkeğin dulu olmaz" der İşlerine nasıl gelirse öyle konuşurlar. Mutlu olacağına inanıyorsan hiç tereddüt etme bence, ve o çevrendeki insanlara mutluluğun ile cevap ver

Şu anlattıklarından yola çıkarak vardığım sonuç; bence hem erkek arkadaşının yeni bir başlangıç yapması için hemde ona olan sevgin için bu ilişki ikinci bir şansı hak ediyor.

hayırlısı canım umarım herşey güzel olur

inanma bence boşandığı bayandan dinleme imkanın olsaydı bakalım o neler anlatacaktı bunun hakkında ............

bende aynı şeyi düşündüm her erkek boşandığı kadın hekkında aynı şeyi söylüyor ya aldattı diyor yada ilgisiz dırdırcı falan oluyo kadın ... ama bende niye sakladı acaba diye düşündüm sebepleride bana inandırıcı gelmedi iyi düşünün araştırın derim iki ay sessiz kalmış sizin çabanızla görüşmüşsünüzz

yanı senı hakıkaten tebrık ederım saka gıbı yazını okuyunca terapi gıbı geldı bi silkindim bi kendıme geldım. cok dogru anlamıssın benı. cook tesekkur ederım sanırım bırazda duymak ıstedıgım seylerı duydum.. valla yazdıklarının resmını cektım canım daraldıkca acıp okıycam:)) cok sagol

aynen katılıyorum hiç evlenmeden hayatına onlarca kız girmiş bir erkek olsaydı problem olmaz mıydı. boşandı diye tekrar evlenilemeyecek bi adam mı. önemli olan karakteri ve boşanma sebebi...sebebi bir de eski eşinden dinlemek gerek ama bu zor tabi ki.

şöyleki ben anlattıklarının bır kısmını yazdım. bana dedıkı ben kotuyum demem onada kotu demem tek konu anlasamdık yalandan zıyade suphelı harketlerınde zıyade gecınemedık huzurumuz yoktu dedı. ıkı ay donmedı ama ara ara msjlar attı ama yazdı sustu. bana deme cesaretı olmadıgından benım ayrılmamla bıtsın daha fazla uzlmıyım istemış. ama ben işin peşini bırakmayınca savasınca buda halıyle pes etmek durumunda kalıyo yoksa asla senden vazgecmem gecemem dedı. ama haklısınız kesınlıkle dusuncelerınızı aklımın bı köşesine yazıyorum. her acıdan ölçüp biçicem. tesekkur ederm

Rica ederim ne demek, yazdıklarımın senin duymak istediklerin olması güzel :)) Güzel düşün güzel olsun herşey.

hak verdıgınız hanımefendıye verdıgım cevabı okudunuzmu merak ettım:) ben zaten adama kaka dıye baksam suraya gelıp sunları yazma zahmetıne gırmem:) ey allahım

haklısınız bu konuda kafamı tırmalıyo bı yandan onuda dusunuyorum empatı kuruyorum aynı konumda bende olabılırdım dıyorum..

aynı konumda sen olsaydın belki o seni istemycccekti nedenmii basımdan geçti boşandıgı halde layık görülmedm çocugu oldu halde çocugu var dendi daha neler neler tabi benmki napım edip benii aldı kimseyi dnlemedide ister istemez insanın kulana küpe oluo kırıcı laflar neyse hakkında hayırlı olsun ama ister istemez sorun olur emin ol 2 yıl oldu ewleneli hala eski gelinin fotolarını gözüme sokuyolar bende kıskancım ister istemez kıskanıp bozuluyo

oov buda kulagıma kupe olsun cok onemlı bıyere değinmişssin. ve oyle tabı ben oyle olsam kabul edılmez cunku toplum hakıkaten işine geleni yapıyo. sende bence ele ınat daha cok sev kıskandıgınıda hiiç belli etme aynı yollardan bende gecıcem sanırım.. tskkr ederm düşüncelerın ıcın

baska çarem yok cnm etrafımda boşandım die takp eden çok niemiş bunla geçinecekmi dieee ah ah allah kimsenin basına vermesn boşanmayı düşman basına bile umarım eşişin ailesi bnmkiler gibi çıkmaz gerçi sen el üstünde tutulursun nede olsa evlenmemiş bekarsın bana altında bile yeşil altın taktılarki ikinci el oldugum için diceksin ki yeşil sarı farketmez basta 22 ayar diyip yeşil taktılar ben takıldıgım nie yalan söyleniyo yazık umarım mutlu olursun

yazanlar olmustur muhakkak,
neden bosandıgını ve neden size soylemedigini sormussunuz guzel cevaplar vermis.
ama dile kolay 1yıl! bir insan hic mi cesaretini toplayamaz. ayrıca bunu bile konusamadıgı kisiyle nasıl evlilik planı yapabiliyor?
utanması gereken birsey olmasa neden bu kadar uzun sure saklasın diye dusundum acıkcası.
belki sorun ettigi tek sey "boşanmış olmak" ama erkeklerin bunu takıntı yaptıgını sanmıyorum...

aileniz kabul ettiyse çevrenin laf etmeye hakkı yok saklayabilirsiniz bence
şu yeryüzünde ne saklı kalmış ki bu kalsın
bence kimseden saklamana da kimseye hesap vermene de gerek yok
sen kabul ettikten sonra gerisi boş
hayat senin hayatın vereceğin karardanda sen sorumlusun
bence esas sorun sana baştan yalan söylemiş olması bunu iyi düşün

Canım seni olumsuz yönde etkilemek istemem ama yaşadığım tecrübeden yola çıkarak fikrimi belirtmek isterim.

1.si seni seven, seninle yeni bir sayfa açmak isteyen insan bu kadar önemli bir detayı 1 sene boyunca saklamaz, sanki seni avucunun içine almış senden emin olmuş öyle anlatmış gibi geldi bana.

2.si ben de dul biriyle evlendim ve ilk başladığımızda içime doğmuştu sanırım ben sormuştum daha önce evlenip evlenmediğini ve bir çocuğu olup olmadığını o da biraz sessizlikten sonra evlendiğini ve çocuğunun olduğunu söylemişti belki ben böyle bi şey yapmasam söylemeyecekti ya da çok sonra söyleyecekti bilemiyorum. Ama bunlardan hariç takıldığım en önemli nokta sevgilinin eski eşiyle ilgili anlattıkları oldu. Çünkü benim eşim de aynen seninki gibi anlatmıştı eski karısını, şöyle kıskançtı, böyle bunaltıyodu, hayattan soğutmuştu vs ve AİLESİ BİLE BANA HAK VERİYOR BENDEN HELALLİK İSTEMİŞLERDİ diye.. Ama sonradan öğrendim ki (ki bunu kızı kaçırdı ağzından) eşim eski eşini aldatmış o yüzden boşanmışlar üstelik tam tersi eski karısı istemiş boşanmayı eşimse boşanmamak için elinden geleni yapmış... Eşim detaylara girdikçe aldatılma olduğunu ben de anlamıştım ama dile getirmemiştim.

Diyeceğim o ki hemen inanma elbette herkes böyle olacak diye bir kaide yok ama erkek arkadaşın bana güven vermedi açıkçası. Biraz daha bekle derim eğer sana geliyor, ilişkiye devam etmek istiyorsa sen de istiyorsan devam edersin bi süre, daha iyi tanımaya çalışırsın ona göre kararını verirsin ama sakın acele davranma sabırlı ol ve onu iyi gözlemle bi şekilde öğrenebilirsen neden boşandıklarını onun çevresinden öğrenmeye çalış. Eğer baştan dürüst davranmış olsaydı bir hatayla boşanmış olsa da en azından dürüst davranmış güvenini kazanmış olacaktı ama şu halde iyice emin olman gerekiyor..

Allah yardımcın olsun, zor bir durum..

Niye hep aynı yalanı söylerler ki. Ben de boşanmış biriyle görüşüyorum. Bana da kız çok kıskançt, Kendi boşanmak istedi, ailesi tek kelime edemiyo, helallik istiyo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…