• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanmış ve yeni öğrendim:(((

Boşanmış olması bir sorun değil bence..
Asıl sorun sizden "saklamış" olması.

evet o konuyla ılgılı baya bı konustuk. yalan olarak görme ınan dılıme alıp dıyemedım senden ayrılacak gucu bulamadım kendımde cesaretım yoktu her bulustugumuzda gonlumde kıyamet kopuyodu allah bılıyo ya zerre kotu nıyetle saklamadım senden demıştı

canım bence ailen bilsin ama akrabalara söylemeyin hem bunda ne var insanın başına herşey gelebilr kalmış ki 20 yıl evliliği olanlar bile ayrılıyor.Kimse ayrılma niyetiyle evlenmez.Sakın bırakma sevdiğini çekinmiştir sana söylemeye bırakırsın diye.:40:

annemde boyle dusunuyo cekındıgınden dıyememıstır dıyo..bılemıyorum

annemde boyle dusunuyo cekındıgınden dıyememıstır dıyo..bılemıyorum

canım bende evlenip ayrldm yalan yuzunden terkettim 3ay sürdü sonrasında 4 yıl oldu ve ben kimseye güvenemiyorum.Birinden çok hoşlandm oda benden hoşalnıyormuş bana evlenmek istediğini söyledi ben boşandığımı söylediğim an beni terketti neden ailesi ne dermiş ? hangi yüzyılda yaşıyosunuz arkadaşım bekarken erkeklerle her munasebeti kurarken iyi boşanmış olunca yollu oluyosun bu nasıl bi anlayıştır hala çözemedim Sen zaten o adamı sevsen bunu problem etmezdin Sevdiğin için çok üzüldüm

Benimde aklıma takılan sizin kıskanç olmanızdan ziyade boşanmış olmasını 1 seneye yakın saklayabilmiş olması.

Yani bu durumda herhangi başka bir sorununu da rahatlıkla saklayabilir gibi geldi bana.

İlişkinin temeli dürüstlük ve güvendir. Sizi kaybetmemek için söylememiş ama bundan sonra ki

konuşmalarında dürüstlüğüne ne kadar inanabilirsiniz ki?

haklısınız bu konuda kafamı tırmalıyo bı yandan onuda dusunuyorum empatı kuruyorum aynı konumda bende olabılırdım dıyorum..

canım bende evlenip ayrldm yalan yuzunden terkettim 3ay sürdü sonrasında 4 yıl oldu ve ben kimseye güvenemiyorum.Birinden çok hoşlandm oda benden hoşalnıyormuş bana evlenmek istediğini söyledi ben boşandığımı söylediğim an beni terketti neden ailesi ne dermiş ? hangi yüzyılda yaşıyosunuz arkadaşım bekarken erkeklerle her munasebeti kurarken iyi boşanmış olunca yollu oluyosun bu nasıl bi anlayıştır hala çözemedim Sen zaten o adamı sevsen bunu problem etmezdin Sevdiğin için çok üzüldüm

su msjını okuyunca sankı en yakın arkadasımı gordum karsımda.. ve benımkının basındanda boyle bısey gecmıs bı kızla bunu tanıstırıyolar kız bosanmıs oldugunu kabul edıyo ama sonradan aılem ıstemez dıyıp pat dıye terkedıyo.. bunuda dun anlattı.. ınsanlar cok fazla on yargılı. cevremın annemı benı aılemı yanı gereksız laflarla bogmasını ıstemıyorum saklama nedenımde o yanı..

Boşanma gerekçesi seni tatmin etti mi? Beni etmedi...
Boşanmış olduğunu duyarsan onu bırakırsın diye korkuyor, bu yüzden de onu kötü bil diye iki ay aramıyor... zaten kötü bileceksen söylemesi gerekmez miydi?

haklısınız bu konuda kafamı tırmalıyo bı yandan onuda dusunuyorum empatı kuruyorum aynı konumda bende olabılırdım dıyorum..

Tabi ki evlenmek ne kadar doğalsa boşanmakta o kadar doğal. Yeni boşanmış biri olarak düşünüyorum da ileride

olurda karşıma evleneceğim biri çıkarsa ilk olarak evlenip ayrıldığımı söylerim. Zaten o anda kabullenemezse 1 sene sonra da

söylesem kabullenemez. Yani 1 sene saklaması kafa kurcalayan bi durum.

bosanmis olmasi gayet normaldw keske senden saklamasaydi
birde kiskancak ne varki 1sene once bitmis bir iliski
eskisi seni kiskansin
yoksa benmi yanlis anladim konuyu

bosanmis olmasi gayet normaldw keske senden saklamasaydi
birde kiskancak ne varki 1sene once bitmis bir iliski
eskisi seni kiskansin
yoksa benmi yanlis anladim konuyu

yok yok dogru anlamıssın.:) bunun babası bıle cok kızmıs buna neden soylemedın dıye. adam evlılıgınden sonra bıkere daha bırıyle gorusuyo ve gorustugu kısı ılkten tamam kabul edıyorum sorundegıl bosanmıs olman dıyo ve sonradan pat dıye benım aılem senı kabul etmez dıyıp terk edıyo. belkı boyle bı durum yasadıgı ıcın soylemeye cesaret edemedı dıye de dusunuyorum. aynı acıları yasamak ıstemedıgınden belkı bılemıyorum:(

yok yok dogru anlamıssın.:) bunun babası bıle cok kızmıs buna neden soylemedın dıye. adam evlılıgınden sonra bıkere daha bırıyle gorusuyo ve gorustugu kısı ılkten tamam kabul edıyorum sorundegıl bosanmıs olman dıyo ve sonradan pat dıye benım aılem senı kabul etmez dıyıp terk edıyo. belkı boyle bı durum yasadıgı ıcın soylemeye cesaret edemedı dıye de dusunuyorum. aynı acıları yasamak ıstemedıgınden belkı bılemıyorum:(

bencede oyuzden dememiştir biraz zaman tanı sana yalan söylüyor mu ölç biç tart düşün derim acımasız olma

ne kadardir berabersinki
hani senden once baskasiylada ciddi dusunmus
yani bu adam sadece evlenmekmi istiyor
kim olursa olsun

bencede oyuzden dememiştir biraz zaman tanı sana yalan söylüyor mu ölç biç tart düşün derim acımasız olma

eger devam edersek en basıtınden yalanlarım.aılem harıc kımseyede soylemem. herkez dogruyu bılmek zorunda degıl .ama durumun saskınlıgındayım olay daha cok taze dun aglamktan bugun gözlerım acılmıyo sınırlerım bosaldı akıllı kafayla karar vermek lazım dun ıkı ayın ustune gordum ılk bulustugumuzda bıle oyle heycanlanmadım ve ben anladım kı lafta sevmemısım ben bunu adamın kokusunu sokakta cınemada alıyodum hıc umulmadık yerlerde aklıma gelıyo..

ne kadardir berabersinki
hani senden once baskasiylada ciddi dusunmus
yani bu adam sadece evlenmekmi istiyor
kim olursa olsun

13 ay bıttı işte. belkı az dıyeceksın ama cok seyler konustuk cok zaman gecırdık yanı azda olsa tanıdıysam kım olursa olsun evleneyım yapıda bı adam hıc hıc degıl. zaten guvenı zedelenmıs bıkere basından kotu bı evlılık gecmış.. ıkıncı evlılıgınıde pata kute yapacak bı ınsan degıl. o gorustugu kısıde cevresının baskısıyla olmuş hanı hep bekarmı kalıcan sen dıye o vesıleyle gorusmus nıtekım sonu husran.

eger devam edersek en basıtınden yalanlarım.aılem harıc kımseyede soylemem. herkez dogruyu bılmek zorunda degıl .ama durumun saskınlıgındayım olay daha cok taze dun aglamktan bugun gözlerım acılmıyo sınırlerım bosaldı akıllı kafayla karar vermek lazım dun ıkı ayın ustune gordum ılk bulustugumuzda bıle oyle heycanlanmadım ve ben anladım kı lafta sevmemısım ben bunu adamın kokusunu sokakta cınemada alıyodum hıc umulmadık yerlerde aklıma gelıyo..

sana bu konuyu açması onun için kolay olmamıştır emin ol ama içinde en ufak güven eksikliği varsa devam etme.bak ben çok güvendim inandm sonuç hüsran.:44:

13 ay bıttı işte. belkı az dıyeceksın ama cok seyler konustuk cok zaman gecırdık yanı azda olsa tanıdıysam kım olursa olsun evleneyım yapıda bı adam hıc hıc degıl. zaten guvenı zedelenmıs bıkere basından kotu bı evlılık gecmış.. ıkıncı evlılıgınıde pata kute yapacak bı ınsan degıl. o gorustugu kısıde cevresının baskısıyla olmuş hanı hep bekarmı kalıcan sen dıye o vesıleyle gorusmus nıtekım sonu husran.
biz senin buraya iki satir yazmanka erkek arkadasini taniyamayiz yalniz anlattiklarina verdigin cevaplara gore kendisine guveniyorsun ,madem oyle bence bir sans vermelisin sonradan pisman olma,anlattigina gore guvenilir bir insansa kaybetme :

sana bu konuyu açması onun için kolay olmamıştır emin ol ama içinde en ufak güven eksikliği varsa devam etme.bak ben çok güvendim inandm sonuç hüsran.:44:

ben hayatımda herseye mantık cercevesınden bakmayı bıldım. ekmek arası ask yenmeyecegının farkında olan bı ınsanım az cok tecrubeler yasadık. ama nedense ıcımden bı ses kotu nıyetının olmadıgını soyluyo hanı duygusal yonuyle nekadar bakıyosam mantıgımlada bakmaya calısıyorum. ama her ıkı durumdada kotu bişey sezemıyorum. ya zaten soyle bıseyde var bı ınsanla on sene de cık bes senede cık aynı evın ıcınde yasamadıgın surece kesınlıkle tanıyamazsın. allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsın inş.:43:

biz senin buraya iki satir yazmanka erkek arkadasini taniyamayiz yalniz anlattiklarina verdigin cevaplara gore kendisine guveniyorsun ,madem oyle bence bir sans vermelisin sonradan pisman olma,anlattigina gore guvenilir bir insansa kaybetme

tesekkur ederım :(( inşaallah yanılmam dua edıcem.. tek ıstegım hayırlısını yasamak.

ben hayatımda herseye mantık cercevesınden bakmayı bıldım. ekmek arası ask yenmeyecegının farkında olan bı ınsanım az cok tecrubeler yasadık. ama nedense ıcımden bı ses kotu nıyetının olmadıgını soyluyo hanı duygusal yonuyle nekadar bakıyosam mantıgımlada bakmaya calısıyorum. ama her ıkı durumdada kotu bişey sezemıyorum. ya zaten soyle bıseyde var bı ınsanla on sene de cık bes senede cık aynı evın ıcınde yasamadıgın surece kesınlıkle tanıyamazsın. allah hayırlı ınsanlarla karsılastırsın inş.:43:

aynen canım bence onu sık sık dene ailesiyle tanış ailede çok önemli

Bana çok iyi davranıyor, kırmıyor tartışmalarımız bile sakin gibi şeyler yazmışsınya bunlar çok önemli işte
Belki o kısa evliliğini hiç yaşanmamış saymak istiyor.
Sen onu tanıdın, gönül ferahlığıyla ben onunla huzur buluyorum. iyiyim.. huyu karekteri güzel diyorsan
bence hiç üzme kendini mantıklı bak olaya. İyimisin onunla yaşa ilişkini sonu kader kısmet :nazar:

Back
X