boşanmış ve yeni öğrendim:(((

Ne kadar yanlış yerden bakıyorsunuz derdinize?
Sizin derdiniz geçmişte kalan eş olmamalı, adamın 1 sene boyunca sürdürdüğü yalan olmalı.

Her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim..Yalan bir evliliği, bir ilişkiyi yerle bir eden bir virüstür..Bu virüs bir defa bulaştı mı devamı gelir.

Asıl düşünmeniz gereken bu yalanı neden ve nasıl söylediği olmalı.

Canım görüyoruz okuyoruz tanıyoruz, ne adamlar var artık evlenmeden ne haltlar yiyen.
Senin erkek arkadaşın hiç değilse karakterli insanmış ki zamanında sevmiş kıymış nikahı adabıyla.
Noldum değil nolucam demek gerek o yüzden de geçmişi deşelemeden seviyosan ve mutlu ediliyosan tut elinden, her zamankinden daha da sıkı sarıl ona.

Tazecik korpecik kiz ve dul adam demek.. bu senin deyimindi.. bence bu korpecik kiz evlilige coook uzak.. simdiden adamin dullugu saklanma dusuncesi.. Yol yakinken korpecik bekar bul yazik olmasin sana

tedirginlik yaşaman çok doğal ama çok olgun bakmışsın olaya zaten. evet evlenmek nasıl haksa boşanmak da hak ve 1 sene içerisinde biten bir evlilikten bahsediyoruz. Bu herkesin başına gelebilir sen küçüksün senin de başına gelebilirdi.
Burdaki asıl sorun sana gerçeği söylememiş olması ki o da anlaşılabilir başta ilişkinin gidip gitmeyeceğini bilememiştir ondan sonra da söyleyememiştir.
Sen çevrenden sakınıyorsun ama senin bu adamın boşanmış olduğunu 7 düvele ilan etmenin gereği yok annen baban bilsin sen bil yeter.
Benim asıl çekincem aranızdaki yaş farkı ve bazı şeyleri sen ilk kez yaşayacakken onun görmüş geçirmiş olması.
Sen heycanla düğün hazırlığı yaparken o evdeki damatlığı giyer giderim bakış açısına sahipse üzgünüm ama bu iş olmaz.
Bence en önemlisi bakış açılarınız hayata evliliğe dair. Gerisi halledilmeyecek şeyler değil.

Hayatıyla ilgili önemli bir şeyi saklamış 1 sene boyunca. Peki sen bu kadar önemli bir konuyu senden gizlemeyi 1 sene boyunca başarmış bir insana ömür boyu güvenebilecek misin?
Sorunun cevabı evet ise mutluluklar dilerim.

Ailesi bile bana hak verdi benden helallik istediler lafi inandirici geliyor mu size merak ettim. Hangi aile bunu yapar, herkesin cocugu cani degil midir, canavar mi yetistirmisler kendi gozlerinde. O aile madem bu kadar olgun insanlar, kendi hatalarini bu derece gorup kabullenecek kadar multi karakter sahibi kisiler, nasil boyle kotu bir kiz yetistirmisler sizce?burada mantik hatasi var yani.
damatlarini aramaya bile deger gormemis, bu evliligin kizlarinin selameti icin hemen bitmesini bekleyen kisiler olmasinlar.
Dusunun, bir kiziniz var ve siddet goruyor ya da daha kotu seyler, baba evine geri dondu, damadi arayip "ne oldu oglum yevruuumm" der misiniz? Ben demem sahsen seytan gorsun yuzunu derim muhattap almam.
Sevgilinizin eski karisinin ailesi de muhattap almamislar bence sizinkini

o hiç evlenmemiş olsaydı, siz de boşanmış olup da bunu 1 yıl boyunca ondan saklasaydınız, kendisi 1 yıldan sonra öğrenince bunu kabul eder miydi acaba, hiç sanmıyorum açıkçası...

hadi boşandığını en başta çekindiğinden size söyleyemedi diyelim ama koskoca bir yıl boyunca da mı cesaret edip fırsat bulamadı bu kadar önemli bir ayrıntıyı anlatmaya...

boşanma sebepleri bana pek inandırıcı gelmedi, anlaşmalı boşanmadılarsa boşanma nedenine ilişkin olarak ben boşanma kararını görmek isterdim herhalde...

sizin takıldığınız nokta sadece kıskançlık ise, ben de kıskanç sayılırım, ben kafamı takardım sanıyorum ki geçmişe ama herkes aynı değil tabi...

Son düzenleme:
bu adam sana en baştan yalan söylemiş
hesap yapmış,önce kendime bağlayım,sevdireyim kendimi bu kız toy nasılsa ,sonra söyleyim demiş.ayrılınca sizin ona hasretiinizi görüp tam zamanı açıklamanın demiş nasılsa affeder..
boşanmış erkeklerin çoğu eşine atar suçu şaşırmadım,benimkisi de beni aldattığını şiddet uyguladığını saklamıştır hoş gerçi yeni karısı beni aldattığı kadın. o nasılsa geniş biri ,aldatılmayı sorun etmezde dayağın tadını aldığını duymuştum bi ara..
dikkatli ol derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…