Baştan aşağı sorun. Ayrılın. Karşınıza daha uygun adaylar çıkar. Bu kişiyi daha önce tanımanız iyi bir ilişkiniz olacağı anlamına gelmez. Ayrıca adamın 2 çocuğu var ve eşi de daima müdahil. Mutsuz olursunuz. Hiç bulaşmayın.sizce ne yapmalıyım
Şeytan bile ellerini öper bunların üstad diyeKadinlar su bosanmis erkeklerin yalanlarina da inanmalarina sasiriyorum. Aslinda böyle bir durumda bosanma protokolüne bakmak lazim. Benim bir tanidigim gelinin dügünden kisa zaman sonra trafik kazasinda öldügünü söyledigini bilirim. Ama kadin ölmedi. Adami ona evlenmeden önce önemli bir konuda yalan söyledigini ögrenince terk etti. Ya adam resmen taziye ziyareti kabul etti ölmeyen kadin icin
Ayrilipnonunuze bakın. Bu adamdan bir cacık olmazMerhaba kızlar,
erkek arkadaşım boşanmış ve 2 çocuğu var,yaşları da 9-12.Ben de boşanmış biriyim ama çocuğum yok,liseden arkadaşız yıllar sonra lise toplanmasında biraraya gelince 1 yıl önce sevgili olduk.Ama eski eşi sorun.Tekrar birlikte olmak istiyor,bunu erkek arkadaşım da biliyor,çocukları bahane edip sık sık yanımda arıyor,çağırıyor,gece nerdesin diye arıyor.ben çocuklarla olan kısıma karşı değilim aksine çok sıkıntıları vardı çocuklarla alakalı,hep destek oldum çoğu düzeldi,ama eski eşinden rahatsız oluyorum evde görüyordu çocukları bunu istemediğimi söyledim tamam dedi asla girmiyorum dedi,ama yalan söylemiş meğer hep eve giriyormuş gülüş cümbüş sohbet ediyorlarmış.Acil durum değil yani.Bana eski eşinin onu aldattığını o yüzden onun için bir şey ifade etmediğini,beni çok sevdiğini söylese de bu konudan dolayı çok sefer ayrıldık,net davranmıyor,bana birde ilişkinin başında evlilik düşünmediğini anı yaşamak istediğini söyledi,bende beni eskiden tanıdığını,bu tarz ilişkilere karşı olmasamda anı yaşamak gibi bir durumum olmadığını söyledim,bunlardan dolayı ayrılınca iyice pasif tavırlar sergiledi,benimle konuşmayıp bir yakın arkadaşıma aslında ilerde evlilik düşünürse bu kişinin ben olacağımı, bunu da eski eşine söyledğini çok tepki ve beddua aldığını, ama beni sevdiğini,eski eşinin çocuklara bakamadığını,ilerde eski eşi evlenirse çocukları almayı istediğini,hepbirlikte aile olmak istediğini söylemiş.Arkadaşımda bunları benle neden konuşmadığını sorduğunda tam sorunları çözmek üzere olduğunu ama benim ona anlayışsızlık ettiğimi,Ve bunları bana asla söylememesini istemiş.Benimle bunları hiç konuşmadı.Sonrasında ise beni aramıyor,uzak duruyor,olduğum ortama girmiyor,Kafam çok karışık bu durumları yaşayan var mı?ileride zorluk çıkar mı?sizce ne yapmalıyım?
Çok haklısınız kızlar,kesinlikle kendi hayatıma bakmak yolumda ilerlemek çok daha güzel..Geldi mi gitti mi,yalan mı söylüyor,doğru mu ooo bir sürü soru olmayınca hayat daha güzel..
Haklısınız bu şekilde yapmayı deneyeceğimMutlu olmanıza sevindim. Bu mesajı , ilk sayfadaki konunuza da "son durum" vb bir başlıkla yazın isterseniz. Böylece konunuzu okuyanlar son durumdan da haberdar olmuş olur.
Çok haklısınız..çıkmadı zaten..Eskiden kapılardan gitmeyip beni ikna etmeye çalışan adam,şimdi ben gerçekleri önüne serdikçe kaçtı,uzaklaştı,artık bir çok şeyin farkında olduğumu,artık kendi avantajına bir ilişki yaşayamayacağını anladı,ciddi düşünmeye başladığını söyleyen kişi ‘anı yaşa’ lafını mottosu olarak heryere yazıyor.Ayrıca,çocuklarını artık ne hikmetse;dışarıda ve yalnız görüyor (ortak arkadaşlarımızla karşılaşıyorlar).Yorgan gitti kavga bitti tarzında bir durum sanırım.Yani benim bu işten anladığım,benimle kadar çok zaman geçirip anı yaşayıp faydalanırsa o kadar iyi,nasılsa ciddi değil, o arada da eski eşe de göz kırpayım,onu da kıskandırayım düşüncelerinde olduğu.Yani dediğiniz gibi çıkmayan ve dolanbaçlı bir sokak.Şükür ki kaçıyor,uzakta ve bittiği kabul edildi.bu işin sonu çıkmaz sokak
Eski eşi gerçekten aldatmış mıdır bilemem ama bu adam da az halt yememiş, hatta eski eşi 1 yaptı ise bu 10 yapmıştır şimdi emin oldum.Çok haklısınız..çıkmadı zaten..Eskiden kapılardan gitmeyip beni ikna etmeye çalışan adam,şimdi ben gerçekleri önüne serdikçe kaçtı,uzaklaştı,artık bir çok şeyin farkında olduğumu,artık kendi avantajına bir ilişki yaşayamayacağını anladı,ciddi düşünmeye başladığını söyleyen kişi ‘anı yaşa’ lafını mottosu olarak heryere yazıyor.Ayrıca,çocuklarını artık ne hikmetse;dışarıda ve yalnız görüyor (ortak arkadaşlarımızla karşılaşıyorlar).Yorgan gitti kavga bitti tarzında bir durum sanırım.Yani benim bu işten anladığım,benimle kadar çok zaman geçirip anı yaşayıp faydalanırsa o kadar iyi,nasılsa ciddi değil, o arada da eski eşe de göz kırpayım,onu da kıskandırayım düşüncelerinde olduğu.Yani dediğiniz gibi çıkmayan ve dolanbaçlı bir sokak.Şükür ki kaçıyor,uzakta ve bittiği kabul edildi.
Bir nevi manüplasyon diyorsunuz anladığım kadarıyla.Arkadaşımla konuşup dolaylı yoldan beni aa ciddi bu aslında diye düşündürecek, bana mesaj attıracak,ben gitmiş olacağım ve sonrasındaki zaman diliminde beni oyalamasını kabullenmiş olacağım.Ve kullandıkça kullanacak.Sonra da ben ‘anı yaşıyorum düşünmüyorum diyecek’ Ama biz bu durumda o mesajı atmayı bırak,direk ortamdan uzakta kalmaya devam edeceğiz. Bu kadar zorlaştırmaya ne gerek var aslında dimi? Net ol git eski eşine,dur çocuklarınla,bak hayatına.Ama o naparsa yapsın,umarım benim hayatıma bunları hiç yaşatmayacak biri girerAdam olta atmıs. Ne eskı esıne soylemıs ne de evlılık dusunuyor. Adamın cevresınde hıc arkadası yok sana laf getırecegını bıldıgı arkadasına soyluyor bır de dıyor kı sakın soyleme. Sız tavır koyunca durumdan dolayı o da sıkılmıs ya bu kızla ıyıydık bız tuh gıttı bak demıs ama kendı mesaj atmak yerıne sızın atmanız ıcın olta atıyor. Bu taktıgı zamanında cok yedım de ben de yaptım. Beraber olun evlılık konusunu acın zamanla olacak ılerıde deyıp sonra oyalacak oyalacak en son da ya ben dusunmuyorum ıstıyorsan ayrılalım dıcek. Bunu aklında bulundur cano. Bu bır taktıkkkk
Ben onun da aldattığını düşünüyorum artık.Eski eşi gerçekten aldatmış mıdır bilemem ama bu adam da az halt yememiş, hatta eski eşi 1 yaptı ise bu 10 yapmıştır şimdi emin oldum.
E adam anı yaşıyorBen onun da aldattığını düşünüyorum artık.
Doğru kendisi söylüyor zatenE adam anı yaşıyor
Aynen oyle bana da yapıldı ben de yaptım hatta donusu de oldu ınsanoğlu boyle malesef sız dusmeyın ben baya gencken yapmıstım hatta taktık bunlar hepBir nevi manüplasyon diyorsunuz anladığım kadarıyla.Arkadaşımla konuşup dolaylı yoldan beni aa ciddi bu aslında diye düşündürecek, bana mesaj attıracak,ben gitmiş olacağım ve sonrasındaki zaman diliminde beni oyalamasını kabullenmiş olacağım.Ve kullandıkça kullanacak.Sonra da ben ‘anı yaşıyorum düşünmüyorum diyecek’ Ama biz bu durumda o mesajı atmayı bırak,direk ortamdan uzakta kalmaya devam edeceğiz. Bu kadar zorlaştırmaya ne gerek var aslında dimi? Net ol git eski eşine,dur çocuklarınla,bak hayatına.Ama o naparsa yapsın,umarım benim hayatıma bunları hiç yaşatmayacak biri girerbu konuşmalar da olur da aynılarını yaşayan birileri olursa, onlara hep ilaç olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?