Boşanmış ve 2 çocuklu biriyle evlilik veya ilişki

sizce ne yapmalıyım
Baştan aşağı sorun. Ayrılın. Karşınıza daha uygun adaylar çıkar. Bu kişiyi daha önce tanımanız iyi bir ilişkiniz olacağı anlamına gelmez. Ayrıca adamın 2 çocuğu var ve eşi de daima müdahil. Mutsuz olursunuz. Hiç bulaşmayın.

Adam on numara bile olsa siz cocuksuzsunuz o çocuklu bir kere bu sebeple olmaz.
Ki 10 numarayı geçtim bu adam eksilerde.

Şeytan bile ellerini öper bunların üstad diye

Ya benim böyle bir tanıdığım vardı aynı sizin hikaye o kadına eşim beni aldatmış demiş asıl aldatan oydu kadınla evlencem diyor ama boşanmaya yanaşmıyor altı yıl sürdü boşanmaları boşanmamak ve o kadınla evlenmemek için sürekli mahkemeye gitmez itiraz ederdi.kisaca görüştüğü kadına ayrı yalan eski eşi karalamalar resmi eşine de o kadını kotulemeler barışmaya çalışmalar hatta ilişki bile oluyordu .kısaca böyle toksik bir ilişkiden uzak dur olan çocuğa oldu çok yıprandı.baba barışma umudu veriyor ama aslı böyle değil çocuğa olan oldu

Ayrilipnonunuze bakın. Bu adamdan bir cacık olmaz

Çok haklısınız kızlar,kesinlikle kendi hayatıma bakmak yolumda ilerlemek çok daha güzel..Geldi mi gitti mi,yalan mı söylüyor,doğru mu ooo bir sürü soru olmayınca hayat daha güzel..

Çok haklısınız kızlar,kesinlikle kendi hayatıma bakmak yolumda ilerlemek çok daha güzel..Geldi mi gitti mi,yalan mı söylüyor,doğru mu ooo bir sürü soru olmayınca hayat daha güzel..

Mutlu olmanıza sevindim. Bu mesajı , ilk sayfadaki konunuza da "son durum" vb bir başlıkla yazın isterseniz. Böylece konunuzu okuyanlar son durumdan da haberdar olmuş olur.

Derdiniz neki 2 cocuklu adamla beraber olup bunlari yasiyorsunuz.Akillica degil cocuksuz birini bulun.

Adam olta atmıs. Ne eskı esıne soylemıs ne de evlılık dusunuyor. Adamın cevresınde hıc arkadası yok sana laf getırecegını bıldıgı arkadasına soyluyor bır de dıyor kı sakın soyleme. Sız tavır koyunca durumdan dolayı o da sıkılmıs ya bu kızla ıyıydık bız tuh gıttı bak demıs ama kendı mesaj atmak yerıne sızın atmanız ıcın olta atıyor. Bu taktıgı zamanında cok yedım de ben de yaptım. Beraber olun evlılık konusunu acın zamanla olacak ılerıde deyıp sonra oyalacak oyalacak en son da ya ben dusunmuyorum ıstıyorsan ayrılalım dıcek. Bunu aklında bulundur cano. Bu bır taktıkkkk

bu işin sonu çıkmaz sokak
Çok haklısınız..çıkmadı zaten..Eskiden kapılardan gitmeyip beni ikna etmeye çalışan adam,şimdi ben gerçekleri önüne serdikçe kaçtı,uzaklaştı,artık bir çok şeyin farkında olduğumu,artık kendi avantajına bir ilişki yaşayamayacağını anladı,ciddi düşünmeye başladığını söyleyen kişi ‘anı yaşa’ lafını mottosu olarak heryere yazıyor.Ayrıca,çocuklarını artık ne hikmetse;dışarıda ve yalnız görüyor (ortak arkadaşlarımızla karşılaşıyorlar).Yorgan gitti kavga bitti tarzında bir durum sanırım.Yani benim bu işten anladığım,benimle kadar çok zaman geçirip anı yaşayıp faydalanırsa o kadar iyi,nasılsa ciddi değil, o arada da eski eşe de göz kırpayım,onu da kıskandırayım düşüncelerinde olduğu.Yani dediğiniz gibi çıkmayan ve dolanbaçlı bir sokak.Şükür ki kaçıyor,uzakta ve bittiği kabul edildi.

Eski eşi gerçekten aldatmış mıdır bilemem ama bu adam da az halt yememiş, hatta eski eşi 1 yaptı ise bu 10 yapmıştır şimdi emin oldum.

Bir nevi manüplasyon diyorsunuz anladığım kadarıyla.Arkadaşımla konuşup dolaylı yoldan beni aa ciddi bu aslında diye düşündürecek, bana mesaj attıracak,ben gitmiş olacağım ve sonrasındaki zaman diliminde beni oyalamasını kabullenmiş olacağım.Ve kullandıkça kullanacak.Sonra da ben ‘anı yaşıyorum düşünmüyorum diyecek’ Ama biz bu durumda o mesajı atmayı bırak,direk ortamdan uzakta kalmaya devam edeceğiz. Bu kadar zorlaştırmaya ne gerek var aslında dimi? Net ol git eski eşine,dur çocuklarınla,bak hayatına.Ama o naparsa yapsın,umarım benim hayatıma bunları hiç yaşatmayacak biri girerbu konuşmalar da olur da aynılarını yaşayan birileri olursa, onlara hep ilaç olur

Aynen oyle bana da yapıldı ben de yaptım hatta donusu de oldu ınsanoğlu boyle malesef sız dusmeyın ben baya gencken yapmıstım hatta taktık bunlar hep

Nedense erjekler bosanmanin sucunu hep kadina atar ve de hep aldatti der. Artik buna inanmiyorum. Aldatmis olsa o adam o eve bir daha girmezdi.
Bosanmis cocugu olan bir anneyim. Ben bile yeniden yeniden evlenmeyi dusunsem cocuklu, ustelik de eski esiyle bagini kesememis biriyle evlilige cesaret edemem. Buyuk soylemeyim ama. Adam suze sormadan kendi planlarini yapmis zaten. Sirf bu bile yeter bence bu adamdan ayrilmaya. Adam kendine ve cocuklarina bakacak hizmetci ariyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…