Boşanmış ve 2 çocuklu biriyle evlilik veya ilişki

Sizi ne kadar severse sevsin, önceliği her zaman senelerce birlikte yaşadığı ailesi olacaktır.

Kadın aldatmış olsa, emin olun ki o eve girmezdiHatta şu aşamada eski eşini ikna etmeye bile çalışıyor olabilir. Yeşil ışık bekliyor gibi.

Mert bir adam olsa, ortak arkadaşınızla değil direkt sizinle bu konuyu konuşurdu.

Nedense bu şahıs bana hiç güvenilir gelmedi.

Bence başlık bir yalancı ile evlilik zor olur mu olmalı. Sizin sorununuz adamın çocukları boşanmış olması değil. Adamın yalancı olması.

Dipnot: bir erkek aldatildim diyorsa kaçardim. Hem aldatıl hem çocukları bırak.

Uzak durun derim
Sizin çocuğunuz yoksa bekar sayılırsınız
Yaşınızda genç muhtelemen
Hiç evlenmemiş ya da boşanmış çocuksuz kişiler sizin için daha ideal diye düşünüyorum
Eski eşi sorunlu biriymiş
Çocukların da maddi manevi sorunları hiç bitmeyecek
Kendisini göz göre göre kaosa atmayın
Hiç gerek yok

Zorluk cikarma kismi icin ilerlemesine gerek yok ki su an yasadiklarinizin 20 kat fazlasini yasayacaksiniz. Bence gerek yok bu kadar gerilmeye. Ayrilip cocuksuz biriyle de mutlu olabilirsiniz. Yani baska bir kadindan 2 cocugu olan adami 2 kadin bu kadar paylasamayip bir tarafini kaldirmaya gerek var mi? Basin tekmeyi. Ciddiyse zaten evlenir ki evlenmemeniz sizin hayriniza. Ciddi degilse de kurtulup sifir km bir yuva kurabilirsiniz. Adam ikinizi de idare etme konusunda basarili ama resmen egosunu sisirmissiniz paylasamayarak.

Adam yalancı karaktersizin biri belli ki , benimde eski eş sevgilisinden daha önce evli olduğunu saklamış kız öğrenince ona yalan atmış ben 5 para etmez beceriksiz bir karaktersizin tekiyim diyememişte benim için ev tuttuğunu içini dayayıp düşedigini, dünya kadar borca girdiğini ama ben teyzemin bir sözüne onu bırakıp gittigimi uydurmuş tamamen hayal ürünü bir senaryo yazmış gerçek çok daha başka aslında, yapmadıklarını çok güzel yapmış gibi anlatmıştı, ben o kadınında eşini aldattığını sanmıyorum öyle olsa umrunda olmazdı hiçte sizi öğrendiğinde beddua etmezdi, kimbilir o kadın ne yaşadıda ayrılmak zorunda kaldı benim gibi, bazen insana gitmekten başka çare bırakmıyorlar sonra da sen gittin diye suçluyorlar ,siz de aklınız varsa bu adamdan Uzak durun şuan var olan sorunlar evlenince yok olmaz daha çok problem olur , belkide hiç evlenmicek sizinle bu tür adamların dönüp dolaşıcağı yer kürkçü dükkanı oluyor .

1. Adamın eşi aldatmış ise gerçekten, adam eşi ile bu kadar samimi görüşmez, eve alıp gülüş cümbüş sohbet olmaz. Ya aldattığı yalan ya da samimiyetleri.

2. Ortak arkadaşınız ise adamın tarafında, sizi adama çekmek istiyor. Gerçek arkadaş olsaydı sana söylemezdi durumu. İkili oynuyor. Oyuna gelme.

3. 2 çocuklu olması asla sorun değil eğer gerçekten seni seviyorsa. Ama bana öyle gelmedi. Üzüleceksiniz belki ama sizi sadece cepte tutmak istiyor.

Adamın eşi tarafından aldatıldıgından emin misiniz ? Aldatılmak,mağdur edebiyatı yapmak için çok şahane bir gerekçe çünkü. Uzun uzun bir çok şey yazılabilir ama bu adam üstünde kafa yormaya değmez.
Bir ayrılık yaşamış kimbilir ne üzüntülerle ayrılmışsınız,kendinizi sevgiliniz ve eski eşinin saçma sapan ilişkilerinden kurtarın,kimsenin ne istediğini bilmez taraflarıyla uğraşmak zorunda değilsiniz

Güç verdiniz kızlar çok sağolun,hiç bakmadığım belki de acaba nerde yanlış yapıyorum,ben yanlış mı görüyorum diye düşündüğüm yerlere bakmamı sağladınız.O kadar aklım karışmıştı ki ‘bu böyleyse niye ortada bu var’ diye diye stres artık vurmaya başlamıştı,dedim ki dayanamayacağım fikir almalıyım,iyi ki yazmışım.Hayatıma yeni bir sayfayla devam edip aklıma geldikçe burayı okuyacağım.herbirinize tek tek teşekkür ederim..

Sorun cocuklar degil. Aldatti dedigi kadinla gulusup gorusen adam . Cocuklari birakip girmeyebilir. Tel gorusmesi zaten kacinilmaz olacak ama kisa ve oz olmali. Bence aldatan sevgilinizdi kadinin aldattigina inanasim gelmedi . Cunku yalanlar baslamis simdiden

Bence cocuklu erkekle beraberlik sorun, cocuklu kadinla olmak daha az sorun.. hep diyorum bunu.. cocuklara bakan zaten kadin oluyor genelde.. ama burda durum bambaska.. bana hic guven vermedi bu herif..

şu insanların bu kadar başına dert almaya meraklı olması da ne bileyim
öz tek çocuğum 3-4 gündür gezmeye gitti
dünya varmış yahu
karanlıkta uyuyorum istemezsem yemek yapmıyorum istediğim saatte kalkıyorum
sürekli didişme mızırama dövüşme yok
arada kendi çocuğundan hatta kendinden bile sıkılıyor insan
başkasının sorumluluğu alma hevesi nedir hiç anlamadım

Arkanıza bile bakmadan kurtarın kendinizi.
Boşanmış çocuksuz erkek yok değil.
Tercih sizin

sakın evlenmeyin , çünkü çocukların masraflarının ve sıkıntılarının başlayacağı döneme gelmiş. bu yaştan sonra ergenlikle ilgili problemle artıyor. bu problemler sizinde olacak . ben kendi çocuğuma yeri geliyor zor katlanıyorum .
başınıza büyük bela alıyorsunuz.
sevgili olrak devam edin derim

Zor,hatta imkansız..
Üzülürsün,uzulmeni geçtim ; tukenirsin.

Arkanıza bakmadan kacin. Aynı şekilde evlenmiş bir arkadaşım var ve zerre kadar mutlu değil. Kadincagiz bir anda kendi annelerinin bile ilgilenmek istemediği 2 delikanlının annesi olmak zorunda kaldı ve spordan geldikten sonra duş almak gibi temel bir eylemi bile yaptıramıyor çocuklara. Adam 2 çocuğunu velayetiyle birlikte alıp kadının evine yerleşti ve başkasının çocuğuna tahammul etmek inanın ki çok sağlam sinir gerektiriyor. Evlendikten sonra zorlanır miyim demişsiniz ama sizi şimdiden çok üzmüş. Kendinize bunu neden yapıyorsunuz?

Annemin komşularından sizin gibi çocuksuz boşanan kızlar oldu. Bazıları daha önce evlenmemiş erkeklerle, bir tanesi de boşanmış çocuksuz birisi ile evlendi. Mis gibi davullu zurnalı evlendiler, şimdi kendi
çocuklarını büyütüyorlar. Maceraya gerek yok, denginizi bulmaya çalışın, bu adam 5 para etmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…