Boşanmış ve 2 çocuklu biriyle evlilik veya ilişki

Canım çok zormuş gerçekten,hem de ne güzel tam bağrına basmışken bunu niye yaparlar anlamam..Allah sabrına kolaylık versinUmarım hakkında en hayırlısı olur

Konu sahibi sakın inanmayın,hangi erkek kendini aldatmış kadınla, çocukları olsa bile aynı ortamda bulunup kakara kikiri eğlenceli zaman geçirir. Adamın herşeyi ofsayt .Gezin , eğlenin. Evlenip kendinizi çıkılmaz dertlerle başbaşa bırakmayın.Denginizi bulun .

Öylesi de var ve çok daha tehlikeli.

Bağımlılık bu işte. Zannediliyor ki tek kadınlar böyle. Ama erkeklerden de çok var .
Teşekkür ederim olaya farklı gözle bakmamı sagladin.Kadınlarda normal gördüğüm bu davranışı erkeklerde görmek nedense tuhaf geldi.Dogru olan bu davranışın insanî olduğu ve iki cinstede görüleceği

Müge Anlı , Esra Erol ' da mı izlemediniz, yalvarıyorlar gel diye karılarına ahahahah

Ben onların rol olduğunu düşünüp ciddiye almamıştım,bana eşlerini kandırıp öldürmek ,intikam için böyle yapıyorlar gibi gelmişti.
Ay daha bugun bir şey duydum, bir arkadaşın ablası aldatıyormuş eşini, maaşını hep ona yediriyormuş ama adam katlanıyormuş.

Canım çok zormuş gerçekten,hem de ne güzel tam bağrına basmışken bunu niye yaparlar anlamam..Allah sabrına kolaylık versinUmarım hakkında en hayırlısı olur
amin ben ele acıdım şimdi acınacak duruma düştüm günahsız yavrumda bu yanlış seçime ortak oldu anasız oğlana üzülürken benim kızım babasız kaldı

Konuyu okuyunca başıma bela arıyorum diye bağırıyor resmen. Evlenirseniz bu sorunlar katlanarak artacaktır.

Uzak dur...Kaosa girip hayatını harcama çok yıpranırsın...Daha boşandığı eşi ile kopamamış biri, cocuk ta var hep iletişimleri devam eder. Suçu da sana atmış...kesinlikle uzak dur

Uzak dur...Kaosa girip hayatını harcama çok yıpranırsın...Daha boşandığı eşi ile kopamamış biri, cocuk ta var hep iletişimleri devam eder. Suçu da sana atmış...kesinlikle uzak dur
Hiç sorma canım, günlerdir acaba ben mi yanlış görüyorum diye daha şimdiden dert edindim,gözüme vurdu valla sıkıntısı.Şimdi ise tüm iletişim kanalları kapalı,bence artık o da benim devam etmeyeceğimi anladı.Yeni sayfalara doğru bundan sonra..Dediğiniz gibi ikinci bir hataya gerek yok

Sizde aslında gerçeği biliyorsunuz olmayacağını evlilikte küçük bir sorunun nasıl büyüdüğünü, çok zor zaten evlilik başınızdan geçmiş neden kendinizi daha fazla yoruyorsunuz siz değerlisiniz.psikolojisi bozulmuş adamları tamir edemezsiniz. Bir adam bu yaşına kdr doğruyu yanlışı ayırt edemiyorsa kendisini aldatan eşiyle evde görüşüp size yalan söylüyorsa daha ne yalanlar söylemiştir kimbilir. İpini salın gitsin sizde kurtulduğunuz için sadaka verin

Ben onların rol olduğunu düşünüp ciddiye almamıştım,bana eşlerini kandırıp öldürmek ,intikam için böyle yapıyorlar gibi gelmişti.
Hatta Müge Anlıda biri yalvardı yakardı kadın bakkalla kaçmıştı,karısı dönmedi hakaretler etti adam da kendini astı,memurdu daha boşanma gerçekleşmediği için kadında maaşını alıyor şu an arkasından bile ailesine maaşını çatır çatır yiyeceğim demişti

Bir evlilik yapmış biri olarak nasıl ders almazsınız şaşırıyorum.Ayrica kimsenin çocuğunun sorumluluğunu da almazdım.Hazır boşanmışsınız tadını çıkarın hayatın.Turlara katılın gezin yiyin için.Erkekler olmadan da bu hayat yasanabilır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…