Arkadaşlar ben de hikayemi yazmak istedim. 17 yıllık çok mutlu olduğumu düşündüğüm evliliğim aldatılma sonucu bitti. Çok zordu o süreç. 1 ay içinde tam 10 kilo verdim. Hazmetmek çok zordu. Hiç bitmeyecek zannettim o acı. Ama çok şükür şu an psikolojik olarak çok iyiyim. Evet hala tam olarak atlatamadım. Çünkü akrabayız ve sürekli bir laf duyuyorum. Ama daha da iyi olacağımı çok iyi biliyorum.
Beni ayakta tutan oğlum oldu. Hayatta birbirimizden başka kimimiz var ki dedim. Baktım ki sağlığımdan oluyorum toparlanmam lazım dedim.
İşimi değiştirdim. Yoğun tempolu bir işim var. Yorulmak bana çok iyi geldi. Sonra kredi çektim ve ev aldım. Kendime maddi ve manevi hedefler koyuyorum. Bu bana çok iyi geliyor.
Arkadaşlar sürec tabi ki çok zor. Ama hiç bir zaman pişman olmadım. Eğer boşanmayıp devam etseydim işte o zaman daha zor olacaktı. Özgüvenimi ve herşeyden önce kendime saygımı yitirecektim.
Boşanma aşamasında olan tüm arkadaşlarım. Sizlere kolaylıklar diliyorum. Bizler güçlüyüz ve istedikten sonra başaramayacağımız hiç birşey yok. Yolumuz açık olsun