Boşanmış erkek ile evlilik

Şahsen ben sorun etmezdim çünkü gerçekten seven evlenir arkadaş ama maalesef toplda böyle bir önyargı var bu boşanmış kadınlarda aynı bu çok saçma ve gereksiz bence

Varsan baksan oğlu yüzünden bitmiştir o evlilik...Ama gayet rahat bekar kız bakabiliyorlar kendilerine.
Boşanmış erkek cebinde parası falan varsa zenginse allayıp pullayıp kendilerini kakalayacak bir cıvırık buluyorlar, ama çoğu kız ve ailesi boşanmış erkeği tehlikeli bulur. Bana da öyle bir talip gelmişti, çok kısa evli kaldık ailesi beni istemedi vs diye kıza suç bulmuştu. Kabul etmemiştim. Sonradan da öğrendim ki gerçekten de kısa süre evli kalmışlar ve karısı kendisi boşanmak istemiş hatta hamileymiş ve çocuğunu aldırıp boşanmış. Demek ki adamda var suç yoksa bir kadın bunu yapmaz yani.

Herşey kader kısmet meselesi...
dayimda evlendi boşandı cocugu yoktu. Yasta olarak cok genc baya yakisiklidiyda...ablamin goruncesinin kız arkadasini ayarlamaya calistik kız istemedi yaş olarak dayimlada yasitti...sebebi ise evlenip bosanmasi ablasi evli bir adamla birlikte olmus 2 es olmus yani sonra bosanmis bende bosanmis bir adamla evlenip millete laf vermem dedi...aradan 10 sene gecti o bayan halen bekar...
Annemin tavsiyesiyle dayim bir kizla tanıştı kızın ailesi dayimi görür görmez olur demis sonucta dayimin nasıl iyi bir insan oldugunu herkes biliyor gerçek boşanma sebebini...ilk istemede verdiler...şuan 8 yildir evliler dayim zaten almanyada yasiyor esinide oraya getirdi...ve suan cok mutlu bir evlilikleri var herkesin imrendigi bir hayatlari var...evlenip bosanmak onemli degil önemli olan dogru insanî bulabilmek...

Hem de bebeği aldırıp hiç yapmaz, bir iş var o meselede. Hem evlenmişler de adamı istememeleri bir yere kadar yanı. Demek ki karısı da istememiş ki bboşanmış. İstese anne baba ben evlendim yuvami kurdum derdi. Hem kız meraklı mi boşanmaya da sudan sebepten bosansin demek ki mecbur kaldı. Mantıklı ddüşünmek lazım bu işlerde. Neticede hayat kuracaksin o adamla, duyarlı olacağım önyargısız olacağım derken adamın ikinci kurbanı olmak da var yani.

İnsan kendisi nasılsa karşısındaki de aynı olsun istiyor. Ben tercih etmem, benim ile birlikte her şeyi ilk olarak yaşayacağım birileri varken, evlenip boşanmış birinin yaşanmışlıklarının ağırlığını almak risk gibi geliyor. İkincisi evet aileler var, onların rızasını almak. Herkes kendi evladını düşünüyor. Onlarda evladının sorunsuz bir evliliğe adım atmasını istiyorlar.
Bu arada bencede halanız özellikle evlenmemiş bayanlara bakıyor gibi geldi. Boşanmış bakabilir ki onlarda bizlerden daha çok birbirini anlayabiliyorlar.

Kader kısmet meselesi
Elbette kaderindeki kişi bulur onu
O yüzden halanız sıkıntı yapmasın

ben kendi başımdan geçen olayı anlatayım size.
ben de dul erkekle asla olmaz diyenlerdendim bir zamanlar. sonra boşanmış biriyle tanıştım ve asla olmaz dediğim halde zamanla bu adama aşık oldum aramızda çok ciddi problemler olmasına rağmen evlenmeye karar verdik ve evlendik. ama hala ben eşimin boşanmış olduğunu ve şuan da benimle birlikte yaptıklarını başka br kadınlada yaşadığını düşükmekten kendimi alamıyorum. sürekli kafamda birşeyleri kıyaslıyorum eşimin geçmişinden kopamıyorum ve kendi içimde çok mutsuzum. Bence boşanmış bir erkekle yada kadınla tabiki evlenilir sonuçta o insanlar vebalı değiller. Yalnız bence bu durumda işin sırrı evli erkeğin yada kadının önceki evliliği ile ilgili hiçbirşeyi bilmemek... Eğer eşinizin sizden önceki hayatını bilyiorsanız benim gibi sürekli kıyaslama yapar paranoyaya bağlar ve mutsuz olursunuz... Bu arada ben avukatım ve avukat olduğum ve yaşanılacak olayları bile bile evlenmeye karar verdim. dediğim gibi dul biriyle tabiki evlenilir yeterki arada sevgi, saygı ve anlayış olsun.

çok doğru düşünmüşsüznüz bence sizin ilk olara yaşadığınız şeyleri karşınızdakini daha önce yaşamış ve bitirmiş olması inanılmaz büyük bir ızdırap ben yaşadığım için çok iyi biliyorum. sakin boşanmış biriyle evlenmeyin

Esinede soruyomusun.cocuk varmi karsi tarafla iletisim halindelermi de kafaa takiyosunki.esin ne diyo bu duruma

Valla bu işler kader kısmet de. Benim eşimin akrabası var boşanmış. Çok sorunlu şekilde bosanmislar, akrabalar üstelik kızla da. Çocuk da var. Bir sene sonra onca kızı reddeden, hala eski karısına güzelim canım diye mesaj atıp, çocuk görme bahanesiyle selfie çekinen adam birden bir kızla tanistirildi, kendinden büyük 3 yaş, çok zengin olması, mesleği, evi çok cezbetti şimdi evleniyorlar. güya büyük bir aşkla. Kızı da anlamıyorum uzak mesafedeler ve sadece bir kez yüzyüze görüştüler, devamı hep telefonla.
Aman tercihler, hayatlar. İnsan kendi kismetini kendi buluyor.

ben boşanmış biriyle bi kere görüştüm. ve sorguladım neden boşandığını. tamamen karşı tarafı suçlayarak anlattı. tevafuken ablamın arkadaşı onun boşandığı kızla tanıdık çıktı ve tam bir psikopatmış kızın anlattığına göre.. bir daha görüşmedim tabi

olamayacak bir şey değil ama insan daha çok sorguluyor, hemen güvenemiyorsun.

kuzenin kriterlerine "bekar" şartı koymasın. onun gibi boşanmış bayanlara da baksın. içinin kime ısınacağı belli olmaz.
boşanmış olursa karşısındaki kişi; onu daha iyi anlar,çok fazla sorgulamaz.
bekar olunca değişik geliyo, anlamıyorsun..

Aileler işin içine girip akraba kızını eş diye getirmeye çalışmazsa, eminim ileride kendine uygun bir eş bulacak kuzeniniz. Hayattaki yegane amacımız evlilikmiş gibi çocuğa eş sunmazsanız, evlen de evlen demezseniz en güzel şekilde evlenir inşallah.
Yani eski eşine nafaka veriyorsa ya da çocukları varsa olmaz derdim ama, kuzeninizin hiçbir sorumluluğu yok o yüzden neden olmasın? Üstelik boşanmaları onun suçu değil.

ay
aynı seyi kızın olsa düsün isterisin kocan sendne önce evliilk yapsın baskasıyla yatsın kalksın o akrabana söyle oglun degilde kızın olsa bekar olsa sen hic evladını evlenmis bosanmıs bi adama veririydin bu kadar basit yanii

atla deve degil yası kemalede ermis degil neden bi kız bosanmıs bi adala evlensin bekar dolu iken

Boşanmış biri ile evliyim. Eşimi cok seviyorum. Ama yine de tavsiye etmem cok zor oluyor.

Mesela bir kere tartışmıştık ve çok basit bir meseleydi ve ben haklıydım( çünkü sonradan özür diledi haksız olduğunu itiraf etti) hemen "hepiniz aynisiniz " dedi ki esi ona ne zulumler ne kotulukler ne iftiralar yapmış hoop en basit mesekede ayni kefeye konuldum. Çok acı verdi.

Her olayda eskidi ile kıyaslama oluyor sen şimdi böyle dusunmusundur falan filan...

Bir de hicbir seye hevesleri olmuyor. Sen ilk kez yasarken cogu seyi karşı tarafta buna ne gerek var bakisi ile karşılaşıyorsun

Hiç tavsiye etmem.

Bir kadın boşuna boşanmaz genellikle erkekte bir sıkıntı vardır.yani sadece erkeği dinlersen suçlar ama karşı taraftandan birilerini dinlersen daha net karar verilebilirsin.

Benden tavsiye boşanmış bir erkekle evlenmek biraz sakıncalı.çünkü onu anlayamazsınız ve yükünüz fazla olur, sizden beklentileri açısından...

Ben de eşimin ikinci eşiyim.ama benim ilkti.kesinlikle aynı şeyleri yaşadım ve yaşıyorum.daha 22 yaşında cahil cesaretiyle bir karara imza atmışım.ben de tavsiye etmiyorum.

Biraz yipratici oluyo süreç evet benim esimde bir evlilik yaptı ve boşandı. Geri kafalı insanlar yüzünden toplumda boşanmış kadınlar ve erkekler hor görülüyo çok saçma

Ben eski eşiyle kiyaslanmaktan korktum ilk başta ama eşim onun adını bile agzina almiyo ben o günleri sildim benim bir karım oldu gerçek anlamda o da sensin diyo. Çocuk olsaydı yapamazdim ama bunu biliyorum

Tamamiyle saçmalık.
Yapacak bir şey yok,toplum böyle.
Boşanmış insanların problemli olduğuna inananlar var hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…