Boşanmış Bir Erkekle Birliktelik

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
----Konuyu arkadaşım için açıyorum----

Çok yakın bir arkadaşım geçtiğimiz haftasonu biriyle tanıştı. Adam iş yerinin yakınlarında yolda karşısına çıkıp onu çok beğendiğini bir kaç keredir denk geldiğini söylemiş. Tanışmak istemiş numarasını vermiş. Kız baya bi düşündükten sonra benim gazlamamla ( ) çocuğa mesaj yazdı haftasonu buluştular. Çok efendi ve aslında tam da düşündüğü gibi birisine benziyor anlattığına göre. Kız 27 adam 33 yaşında bu arada. Adam üniversiteden mezun olduğu sene bir evlilik yapmış 3 sene evli kalmış boşanmış, çocuğu filan yok. Yıllardır annesiyle birlikte yaşıyormuş falan filan.. Arkadaşım mesela nüfus cüzdanını vesaire görmek istemiş tüm bilgilerini direkt paylaşmış. Zaten adını nete filan yazınca da çalıştığı şirketi olsun geçmişi olsun aslında çıkıyor. Yine de güvenemedi tabi.

Şimdi adam tekrar görüşmek istiyor. Bizim kız da hoşlanmış gibi. Bir şans verip tanımak istiyor ama nelere dikkat etmesi gerektiğini bilmiyor. Ne konularda özellikle sorular sormalı, hangi hareketlerine dikkat etmeli gibi.. Hadi benim deneyimli hatunlarım bi yardım eli

Boşanma sebepleri neymiş öncelikle bunu öğrensin

onu öğrenmiş. evlendiği kadını ailesi pek istememiş (daha önce evlenip boşandığı ve adamdan büyük olduğu için) ailelerden uzak bir yaşam kurmuşlar. maddi sıkıntıları filan çok olmuş. bir de çocuk istemiyormuş kadın. sürekli hastalanırsan giderim, kafam kızarsa giderim, canım ıskılırsa giderim filan dermiş buna. ikinci bir işte çalışmaya başlamış maddi sıkıntıları azaltmak için. eve geç geliyormuş o yüzden kadın da ben böyle devam etmek istemiyorum deyip gitmiş. (internette bulduğumuz cvsinde de bu iş olayını destekleyecek bilgileri var)

Kızın ailesi adamın evlenip boşanmasına sıkıntı çıkarmayacaklarsa görüşsün. Çocuğu yok sonuçta o yüzden olabilir. Tanısın ama temkinli davransın.

Kımsenın günahını almak ıstemem ama benım de eskı sevgılım böyleydı meğer o kadınla evliyken baska kadından da cocugu olmus o yuzden boşanmışlar tabıı ben bunu ayrıldıktan sonra ogrendım

Adam hep kendini iyi gostermis biraz yalan var gibi.

ilk dinlediğimde bunu ben de söyledim. ama mesela kendisiyle ilgili anlattığı hataları da var. net bir şekilde "ben de çok cahillik ettim" demiş. o kadar detayını vermedim konu uzayacak diye.

Adam ayrıntı vermiş + Full kadını suçlamış. Huylandım

Son düzenleyen: Moderatör:
böyle birşeyi öğrenmenin kestirme bir yolu var mı ki?
Bize iki sene bırlıkteydık bana bır cocugu oldugunu soylemıstı sadece. Ben bız ayrıldıktan sonra onun ınstagramda lıkeladıgı fotograflardan bırınde kucuk bır kız gördum oncesınde de gormuştum o fotografı ama bana bahsettıgı cocuk oldugunu sanıp üstünde durmamıstım. Allah ıcın cok benzıyorlardı zaten hep altında yorumları falan vardı benimkinin ben de tekrar görünce aynı çocukla fotografları suphelendım, bızım sahte hesaptan fotografı koyan adamı ekledım. Koyan kısı de benım eskı sevgılımın yazlıktakı komşusu ve yenı açtığı ıs yerındekı ortagı. Şansıma adam kadın düşkünü biriydi de bızım fake hesaba hemen yürüdü. Kaybedecek bır seyım yoktu nasılsa kendı telefon numaramı verdım adamla bayagı muhabbete gırdım konustuk ettık tabıı numara benım ama baska ısımle konustum. Bir sure konustuk sonra cocuk severım cocuk muhabbetı falan derken ben de o fotografı gonderdım senın kızın mı cok tatlı dıye. Yok dedı su sunun cocugu. Bır sekılde ağzından lafı aldım yanı baska sorular da sorarak baska bılgıler de ogrendım. Şansıma karsımdakı erkekler bıraz aptaldı. Öyle yanı

Gitsin adamı bi de eski karısından dinlesin

O işler hiç belli olmuyor bizde daha önce tanıdığımız ve komşumuz olan adamı eşinden dinledik o adama demediğimiz kalmadı kadını korumaya aldık ekran görüntülerini gözümüze öyle sağlam soktu ki dedim aman aman bir daha asla karışmam...

Bencede bide karisina sormak lazim.
bizimde boyle biri vardi adam bi iyi biyi.evlendigi gun gosterdi kendini simdi eski karisi dua etsin yatsin kalksin bu adamdan bosandigi icin diyo.

Cocuk yoksa dert yok demektir
Bir erkeği karısı boşar genellikle bu ülkede.şiddet, kötü alışkanlıklar aldatma vb. benzeri sorunlar olunca.o kişiyi sağlam kişilerden araştırmadan ciddi adımlar atılmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…