Boşanma sebepleri neymiş öncelikle bunu öğrensin
Gitsin adamı bi de eski karısından dinlesin
Kımsenın günahını almak ıstemem ama benım de eskı sevgılım böyleydı meğer o kadınla evliyken baska kadından da cocugu olmus o yuzden boşanmışlar tabıı ben bunu ayrıldıktan sonra ogrendım
Adam hep kendini iyi gostermis biraz yalan var gibi.
onu öğrenmiş. evlendiği kadını ailesi pek istememiş (daha önce evlenip boşandığı ve adamdan büyük olduğu için) ailelerden uzak bir yaşam kurmuşlar. maddi sıkıntıları filan çok olmuş. bir de çocuk istemiyormuş kadın. sürekli hastalanırsan giderim, kafam kızarsa giderim, canım ıskılırsa giderim filan dermiş buna. ikinci bir işte çalışmaya başlamış maddi sıkıntıları azaltmak için. eve geç geliyormuş o yüzden kadın da ben böyle devam etmek istemiyorum deyip gitmiş. (internette bulduğumuz cvsinde de bu iş olayını destekleyecek bilgileri var)
Bize iki sene bırlıkteydık bana bır cocugu oldugunu soylemıstı sadece. Ben bız ayrıldıktan sonra onun ınstagramda lıkeladıgı fotograflardan bırınde kucuk bır kız gördum oncesınde de gormuştum o fotografı ama bana bahsettıgı cocuk oldugunu sanıp üstünde durmamıstım. Allah ıcın cok benzıyorlardı zaten hep altında yorumları falan vardı benimkinin ben de tekrar görünce aynı çocukla fotografları suphelendım, bızım sahte hesaptan fotografı koyan adamı ekledım. Koyan kısı de benım eskı sevgılımın yazlıktakı komşusu ve yenı açtığı ıs yerındekı ortagı. Şansıma adam kadın düşkünü biriydi de bızım fake hesaba hemen yürüdü. Kaybedecek bır seyım yoktu nasılsa kendı telefon numaramı verdım adamla bayagı muhabbete gırdım konustuk ettık tabıı numara benım ama baska ısımle konustum. Bir sure konustuk sonra cocuk severım cocuk muhabbetı falan derken ben de o fotografı gonderdım senın kızın mı cok tatlı dıye. Yok dedı su sunun cocugu. Bır sekılde ağzından lafı aldım yanı baska sorular da sorarak baska bılgıler de ogrendım. Şansıma karsımdakı erkekler bıraz aptaldı. Öyle yanıböyle birşeyi öğrenmenin kestirme bir yolu var mı ki?
böyle birşeyi öğrenmenin kestirme bir yolu var mı ki?
Var bir tanıdık avukat bulup kızın oglanin adı soyadı ile adliyeden baktiracak boşanma nedenine
Bir erkeği karısı boşar genellikle bu ülkede.şiddet, kötü alışkanlıklar aldatma vb. benzeri sorunlar olunca.o kişiyi sağlam kişilerden araştırmadan ciddi adımlar atılmamalı.Cocuk yoksa dert yok demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?