kendisi bu evliliği gençlik hatası olarak adlandırıyor. ailesi ve rahmetli babası her türlü konuşmaya çalışmışlar ama dinlememiş. ailesinin istememesi mevzusu da şöyle. evlenmelerine karşı çıkmışlar (haklı olarak) ama vazgeçmeyince istemeye filan gitmemiş aile. kadınla adam da kendileri evlenmiş ailelerden uzak bir şekilde yaşamışlar.ailemin tavrına çok içerledi bence evliliğimizin en büyük bitme sebebi buydu. ben de gençtim toparlamayı beceremedim diye konuşmuş. aile evlilik içine müdahil olmamış, çünkü zaten görüşülmemiş aileler ile evlilikten sonra. ama baştan böyle bir sıkıntı olmuş.
detay vermedim diye olay çok yanlış yerlere gitti de, çok da fazla anlatasım yok malum buralar ifşa olabiliyor :) adam direkt kadını suçlamıyor, kendinde de hata görüyor yani. pişman, şimdiki kafam olsa bence kurtarabilirdim ama cahildim diyor. kadın ile iletişimleri yok. büyük ihtimalle anlaşmalı boşanma olmuş. o yüzden mahkemede sebep görülür mü bilmiyorum. bununla ilgili detaylı bilgisi olan varsa çok minnetdar oluruz.
bir de çocuk olmaması da aslında ortak kararlarıymış en başta. sonra adam çocuk isteyince kadın karşı çıkmış böyle anlaşmamıştık diye. kadının eski evliliği oldukça problemliymiş, mahkeme önceki eşinden olan çocuğunu eşine vermiş filan.. bi sürü şey var...
ya benim de içim bulandı ama kızçe biraz hoşlanmış adamdan dikkatli bir şekilde tanımak istiyor. ilk işi boşanma gerekçelerini öğrenmek ve tanıdıkları aracılığıyla soruşturmak olacak. burada yazdığınız her şeyleri de okudu, size teşekkür ediyor :)