Boşanmış Bir Erkekle Birliktelik

O işler hiç belli olmuyor bizde daha önce tanıdığımız ve komşumuz olan adamı eşinden dinledik o adama demediğimiz kalmadı kadını korumaya aldık ekran görüntülerini gözümüze öyle sağlam soktu ki dedim aman aman bir daha asla karışmam...
Ekran Görüntülerini?????

Ben de boşandım eski eşim aldatması yüzünden. Tanıştığı bir kadına eski eşim çok cahildi arkadaş is ortamına sokmaya utanıyordum demisçok istedim kendini geliştirip okusun eğitimli olsun demiski ben yüksek makina muhendisi ve hukuk fakültesi mezunuyum. Yani bir arkadaşın dediği gibi gitsin eski eşini bir dinlesin arkadaşın
Bir adam da adam olsun da dürüst olarak gerçekleri anlatsın

Herkes dengiyle evlenmeli ya, benim doğrum bu.Arkadaşın bence uzak dursun
Bir de adama da güvenemedim. Ne o öyle numara vermek filan.

Bosanmis biri oldugum halde,bosanmis erkeklere onyargim cok.. Bi kadin kolay kolay yuvasini dagitmiyor ve genelde erkek ve ailesi yuzunden bitiyor evlilikler..
Her halde kendisini masum ve hakli anlatacak(belki de oyledir bilemeyiz su an ama).. Arkadasin mumkunse bi sekilde eski eşten veya cevresinden ogrensin, abartmiyorum, bosanma kagidina bile baksin..
Eski esimin ailesine de sorsan beni yerlere sokarlar, ogullari masumdur.. Ama is hic oyle degil..
Eski esime disardan bakan hemen etkilenebilir, durusu konusmasi isi gucu vs.. Ama sonradan oyle bi fitne fesat yuvasi cikiyor ki karsina,Allah uzak tutsun oylelerini hepimizden..
Eski esim de bi kizla gorusse, yuksek ihtimal inanir kiz sorunun bende olduguna..
Lutfen lutfen arastirsin arkadasin.. Sonra isterse yine evlensin,mesele bosanmis olmasi degil; neden bosandigi..

Öncelikle hayat bu, yolda karşısına çıkmış diyenler olmuş. Bence gayet normal, arkadaş vasıtasıyla tanışılıyor, internet yoluyla tanışılıyor böyle neden olmasın? Belli ki görmüş beğenmiş, ee ortak bir arkadaş vs yoksa bu şekilde açılmasının bence bir mahsuru yok. Herkese bir şans verilmeli diye düşünenlerdenim.

Evlenmiş ayrılmış konusuna gelince, benim eşimde daha önce bir evlilik yapmış, hatta bir tane de kızı var. Ben evlilikte eşleri puzzle parçası gibi düşünürüm hep. Bazı parçalar birbirini tamamlar, bazılarını ise zorlarsın ama olmaz. Birbirlerine uyum sağlayamamaları başka parçalarla uyum sağlayamayacakları anlamına gelmez. Kısacası ilk eşiyle anlaşamaması demek başka hiç kimseyle anlaşamayacağı anlamına gelmez. Şunu açıkça söyleyebilirim ki bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim. Biz sadece çocuk olduğu için eski eşiyle biraz sorun yaşadık, fakat şimdi kızı da bizimle beraber yaşıyor. Bazen eşime bakıp "eski eşi gerçekten aptalmış, böyle bir adamı insan nasıl elinden kaçırır ki?" diye düşündüğüm olmuştur.

Tabi tüm bunlar, karşısında ki insanın mükemmel olduğu anlamını taşımıyor. Bence tanımaya çalışabilir, kendine de karşısında ki insana da bir şans verebilir. Şunu unutmamak gerekir ki, boşanmaya sebep tek şey erkekler değildir. Kimbilir karısına neler yaptı gibi önyargılarla hareket etmemek gerek.

Hiiii zayen suç hep eski eş tedir
Bu ülkede hiçbi kadın kolay kolay boşanmak istemez
Var bi olay orada..
Benim de bi tanıdığım var . Evli iken karısına yapmadığı eziyet kalmadı. Kiskancliklariyla boğdu durdu. Kız en sonunda kafayı yedi. Boşandı kurtuldu.
Şimdi başka biriyle görüşüyor maşallah sütten çıkma ak kaşık. .

Ben de boşandım eski eşim aldatması yüzünden. Tanıştığı bir kadına eski eşim çok cahildi arkadaş is ortamına sokmaya utanıyordum demisçok istedim kendini geliştirip okusun eğitimli olsun demiski ben yüksek makina muhendisi ve hukuk fakültesi mezunuyum. Yani bir arkadaşın dediği gibi gitsin eski eşini bir dinlesin arkadaşın
Bir adam da adam olsun da dürüst olarak gerçekleri anlatsın

inanamıyorum demekki sizin eğitiminizi baya kompleks yapmış arkanızdan böyle atıp tuttuğunna göre siz ona beş numara büyük gelmişsiniz demekki.. şaka gibi..

bende boşandım internet üzerinden oyun oynamış trilyonlar kaybetti.. kumar demiyor oyun diyor... çevresindeki insanları dolandırmış çalışmıyor evde yatıyor çocuklara nafaka vermiyor... arkamdan millete iflas ettim parayı çok seviyordu para bitti aşk bitti diyormuş..

halbuki beni bile dolandırdı üzerime zorla kredi falan çektirdi..namusuyla şerefiyle çalışıp evine ekmek getirmedi ve ben buna 8 yıl dayandım...

evleneceği kızcağıza üzülürüm.. yazık olur..

böyle tecrübeli adamlar çok tilki olur insanı suya götürür susuz getirir temkinli olmakta fayda var derim

Öncelikle hayat bu, yolda karşısına çıkmış diyenler olmuş. Bence gayet normal, arkadaş vasıtasıyla tanışılıyor, internet yoluyla tanışılıyor böyle neden olmasın? Belli ki görmüş beğenmiş, ee ortak bir arkadaş vs yoksa bu şekilde açılmasının bence bir mahsuru yok. Herkese bir şans verilmeli diye düşünenlerdenim.

Evlenmiş ayrılmış konusuna gelince, benim eşimde daha önce bir evlilik yapmış, hatta bir tane de kızı var. Ben evlilikte eşleri puzzle parçası gibi düşünürüm hep. Bazı parçalar birbirini tamamlar, bazılarını ise zorlarsın ama olmaz. Birbirlerine uyum sağlayamamaları başka parçalarla uyum sağlayamayacakları anlamına gelmez. Kısacası ilk eşiyle anlaşamaması demek başka hiç kimseyle anlaşamayacağı anlamına gelmez. Şunu açıkça söyleyebilirim ki bir daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirim. Biz sadece çocuk olduğu için eski eşiyle biraz sorun yaşadık, fakat şimdi kızı da bizimle beraber yaşıyor. Bazen eşime bakıp "eski eşi gerçekten aptalmış, böyle bir adamı insan nasıl elinden kaçırır ki?" diye düşündüğüm olmuştur.

Tabi tüm bunlar, karşısında ki insanın mükemmel olduğu anlamını taşımıyor. Bence tanımaya çalışabilir, kendine de karşısında ki insana da bir şans verebilir. Şunu unutmamak gerekir ki, boşanmaya sebep tek şey erkekler değildir. Kimbilir karısına neler yaptı gibi önyargılarla hareket etmemek gerek.
Esiniz burda 'magdur' erkeklerden demek ki.. Yok mu sorunlu kadinlardan ayrilan erkekler, elbette var.. Ama genele bakildiginda durum farkli.. O yuzden, taniyip anlamaya calissin ama cok da iyi arastirsin..
Ben de bosandim, 'oyle kizla mutlu olup gecinemediyse, kimseyle gecinemez' yorumlari dahi oldu eski esim icin.. 'iki tarafta da vardir sorun'diye dusunen de olmustur, eski esimi masum sanip sadece ailesinden kaynaklandigini dusunen de.. Yani herkesi farkli konusur, dusunur..
Belki eski esini arastirip dinlese, adami haksiz yere de kotuleyebilir.. O yuzden etraflica arastirmak lazim..

Boşanmış olması problem değil de tanışma şekli ilginç geldi. Sokakta bana numarasını veren bir adamı ben geri aramazdım.

inanamıyorum demekki sizin eğitiminizi baya kompleks yapmış arkanızdan böyle atıp tuttuğunna göre siz ona beş numara büyük gelmişsiniz demekki.. şaka gibi..

bende boşandım internet üzerinden oyun oynamış trilyonlar kaybetti.. kumar demiyor oyun diyor... çevresindeki insanları dolandırmış çalışmıyor evde yatıyor çocuklara nafaka vermiyor... arkamdan millete iflas ettim parayı çok seviyordu para bitti aşk bitti diyormuş..

halbuki beni bile dolandırdı üzerime zorla kredi falan çektirdi..namusuyla şerefiyle çalışıp evine ekmek getirmedi ve ben buna 8 yıl dayandım...

evleneceği kızcağıza üzülürüm.. yazık olur..
Eski esim ve ailesi de daha evlendihim hafta iftiralara yalanlara fitneye baslayip rezil ettiler her seyi.. Simdi sorsan, evi ayriydi yolu ayriydi oglan cok seviyodu, kiz mutlu olmayi bilmiyodu, bizi beğenmedi filan diyolardir:KK53:

Esiniz burda 'magdur' erkeklerden demek ki.. Yok mu sorunlu kadinlardan ayrilan erkekler, elbette var.. Ama genele bakildiginda durum farkli.. O yuzden, taniyip anlamaya calissin ama cok da iyi arastirsin..
Ben de bosandim, 'oyle kizla mutlu olup gecinemediyse, kimseyle gecinemez' yorumlari dahi oldu eski esim icin.. 'iki tarafta da vardir sorun'diye dusunen de olmustur, eski esimi masum sanip sadece ailesinden kaynaklandigini dusunen de.. Yani herkesi farkli konusur, dusunur..
Belki eski esini arastirip dinlese, adami haksiz yere de kotuleyebilir.. O yuzden etraflica arastirmak lazim..

Benim eşim oldukça mağdur olmuş, hatta kayınvalidem bile gelinden şiddet görmüş. Birde mesleğim gereği galiba öyle çok boşanan çift görüyorum ki inanın mağdur erkek sayısı da azımsanmayacak kadar çok. Fakat belki de bu dönemde boşanmış yada bekar ne olursa olsun iyice tanımaya çalışmak gerek. Etrafta manyak dolu çünkü. Benim demek istediği önyargılarla hareket ederek direk kaçıp gitmek yerine şans verilebilir.

Ben de benzer seyler yazacaktim. Cok haklisiniz. Cui Bono Cui Bono 'in dedikleri bi bakima dogru ama benim etrafimda insani hayattan sogutan kadinlar da var. Tabi erkekler acik ara onde haksizlik konusunda.
Esimin bosanma sebeplerinin ustunde cok dusunmedim acikcasi. Nasilsa hatali olan taraf oysa bi yerden verirdi fire. Anlasilirdi yani.
Nitekim nisanliyken eski esinin esimin müdürünü aramasi cok cirkin laflar soylemesiyle hic tereddutum kalmamisti. Para,para,para... Hala daha fazlasini nasil kopariririm derdi. Kaldi ki esim gercekten cok fedakar bir insandir. Vitrinde bi sey begenmeye korkarim yaninda. Borc bataginda da olsa cirpinir almak icin. Bu kişilikte birini yipratmak,somurmeye calismak cok ahmakca olmuş.
Neyse iyi olmus ama :KK53:

Eski esim ve ailesi de daha evlendihim hafta iftiralara yalanlara fitneye baslayip rezil ettiler her seyi.. Simdi sorsan, evi ayriydi yolu ayriydi oglan cok seviyodu, kiz mutlu olmayi bilmiyodu, bizi beğenmedi filan diyolardir:KK53:
Yaw benim eskisi bi de kisisel gelisim uzmaniydi. Eminim onu dinleyenler bana lanet ediyodur :KK70:

Back
X