----Konuyu arkadaşım için açıyorum----
Çok yakın bir arkadaşım geçtiğimiz haftasonu biriyle tanıştı. Adam iş yerinin yakınlarında yolda karşısına çıkıp onu çok beğendiğini bir kaç keredir denk geldiğini söylemiş. Tanışmak istemiş numarasını vermiş. Kız baya bi düşündükten sonra benim gazlamamla (
) çocuğa mesaj yazdı haftasonu buluştular. Çok efendi ve aslında tam da düşündüğü gibi birisine benziyor anlattığına göre. Kız 27 adam 33 yaşında bu arada. Adam üniversiteden mezun olduğu sene bir evlilik yapmış 3 sene evli kalmış boşanmış, çocuğu filan yok. Yıllardır annesiyle birlikte yaşıyormuş falan filan.. Arkadaşım mesela nüfus cüzdanını vesaire görmek istemiş tüm bilgilerini direkt paylaşmış. Zaten adını nete filan yazınca da çalıştığı şirketi olsun geçmişi olsun aslında çıkıyor. Yine de güvenemedi tabi.
Şimdi adam tekrar görüşmek istiyor. Bizim kız da hoşlanmış gibi. Bir şans verip tanımak istiyor ama nelere dikkat etmesi gerektiğini bilmiyor. Ne konularda özellikle sorular sormalı, hangi hareketlerine dikkat etmeli gibi.. Hadi benim deneyimli hatunlarım bi yardım eli
Çok yakın bir arkadaşım geçtiğimiz haftasonu biriyle tanıştı. Adam iş yerinin yakınlarında yolda karşısına çıkıp onu çok beğendiğini bir kaç keredir denk geldiğini söylemiş. Tanışmak istemiş numarasını vermiş. Kız baya bi düşündükten sonra benim gazlamamla (

Şimdi adam tekrar görüşmek istiyor. Bizim kız da hoşlanmış gibi. Bir şans verip tanımak istiyor ama nelere dikkat etmesi gerektiğini bilmiyor. Ne konularda özellikle sorular sormalı, hangi hareketlerine dikkat etmeli gibi.. Hadi benim deneyimli hatunlarım bi yardım eli