Boşanmış bir erkek +1 çoçuk ve hiç evlenmemiş kadın

Sizce nasıl davran malıyım ?

• Ankete Katılan
    60

inşallah dediği gibi bir adamdır..
verdiğim linkte ki konuyu sonuna kadar mutlaka oku..

Şuan çok şoktayım okumaya devam edicem ağlamaktan patlamak üzereyim

2,5 yaşından beri babasının baktığı bir çocuğun düzenini bozmaya hiç hakkınız yok. çocuğu göndermeyi değil nasıl anlaşabilirim'i düşünseniz çok daha iyi olur.

cocugu babasından ayırmaya cocugu paramparca edıp psıkolojısını altust etmeyı goze alabılıyorsun
ama sen ayrılmayı goze almıyorsun tum sıkıntıyı o zavallı yavru ceksın ama ben keyfıme bakayım dıyorsun
valla buna bencıllık + gaddarlık ... denır
mumkunse sen bekar bı erkekle bıle evlenme omrunun sonuna kadar

Çocuk haklıymış istememekte

Ankette hangisini isaretleyecegimi karar veremedim. Beraber yasasaniz olmaz. gibi.Cunku mesajlarinizdan beraber yasayamayacaksiniz gibi gozukuyor.Diger turlu babanin cocugu birakacagini zannetmiyorum ki bu zaten dogru degil.Hakkinizda hayirli olsun.

Ayril, elalemin cocugunun kahriyla ugrasma. Annesi doldurur, biri bir sey der sen ugrasirsin. Insan kendi cocuguna zor tahammul ediyor bazen. Kendin gibi bekar birini bul bence. Ben bosanmis ve cocuklu bir adamla evlenmem.

6 yildir sen bu çocuğun varligini biliyorsun bu yola kabul ederek cikmissin.

Simdi ben cocugun hayatimizi mahvetmesini istemiyorum diyorsun. 2.5 yasindan beri babasiyla buyuyen bir cocugu ne babasi birakir ne de cocuk babayi birakir.

Kaldi ki sizinle yasamasa bile hayatinizin bir parcasi olmaya devam edecek o cocuk. Istesenizde istemesenizde bu boyle olacaktir.

Siz isteklerinizde hakli olabilirsiniz amcak bunu size cocugu olan bir adam saglayamaz.

cocuk annesı ıle yasarsa sıkıntı olmuyor bız esımın oglu 9-10 yasında ıken evlendık sımdı bır yasına basmak uzere olan bır kızımız var (hemen hamıle kaldım cunku yasımız var ıkımızınde) ama bızımle yasasa sureklı ben kabul etmezdım cunku esımle basbasa kalmak kendı aıle hayatımı yasamak ısterım benden olmayan bır cocuga da annelık yapamam bu konuda cok netım , allahtan esımın benden oyle bnır beklentısı olmadı sadece mesafelı bır ablayım ona karsı o da saygılı bır cocuk bana bır zararı yok varlıgı ıle yoklugu bır ama hıcbır zaman sorun cıkaran bır evlat olmadı bu bırazda eskı esın tutumu ıle alakalı ıs cocuktan cok annesınde bıtıyor bence siz o sorunu halledebılırsenız evlılıgınız olursa yurur yoksa yurumez..

Belli ki siz bu çocuğun sorumluluğunu alamayacaksiniz hem çocuğun hem adamın hem de kendi iyiliğiniz için vazgeçin bu işten ayrılın. Basit bir sorun değil bu hallederiz denilecek bişey de değil . Evlenirseniz şu anlattiklarinizdan yola çıkarak herşeyin çok daha kötü olacağı apaçık ortada. O çocuğa bu tramvayı yasatmayin siz de kendi hayatınıza bakın kendiniz gibi çocuğu olmayan birini bulursunuz ins.

1- cocuk kucuk degıl 8 yasında
siz ailenizi daha önce ikna etmeye baksaymıssınız cocuk kucukken daha rahat olurdu
2- uzun suredır babanın baktıgını soylemıssınız sızın ıcın cocugunu degısmez , bu ne özgüven
3-konunun sonunda bahsı gecen cocugun annesı ıcın esi esi ve oğluşunun demişssin demekki cocuk sizdeki fesatlıgın farkında ayrıca ben cocuk hıslerıne guvenırım sızı sevmıyorsa haklıdır

Bence bu iş olmaz ayrılın.
Çocuğun hayatını da mahvetmeyin

Çok güzel yorumlamissiniz. ...Benim eşimin de eski evliliginden kızlarımız var ve gerçekten annesi hayatta ise ancak abla olurum annelık yapamam. ..ama bizim kızlarımız da benden hoşnut değiller çünkü aslında hiçbir çocuk anne babası ayrilin istemiyor. ..ki elbette eşim Boşandıktan yıllar sonra hayatıma girmesine rağmen. ..Ama asla hiçbir çocuğun ağzının ortasına vurasi gelen bir insana çocuk emanet edemem. ..

39 dıyo 69 degıl
39 yası sız cok yaslı buldunuz sanırım

hayır tabi ki yaşlı değil ancak adamın çocuğu var ve istememe ihtimali yüksek.. belli bir yaştan sonra 2.evliliğini yapan erkekler bekar kadınları başta tabi çocuk istiyorum diyerek kandırıyorlar onu demek istedim .. 2.evliliklerini 2.bahar olarak görüp kadını hiç düşünmeyebiliyorlar..

bencede sevdiceğinizin çocuğu sizden daha kıymetlidir annesiylede yeri gelince yüzyüze gelceksiniz belki bunlara katlanmalısın yani kaldırabilmelisin yoksa işin zor çocuk senden ömür boyu nefret ederek yaşayacak
hiç çocuğu olmamış birininde anne gibi o çocuğu sahiplenmesi olmaz olamaz aklımada yatmıyo

Bu annesi babasi bosanmis cocuklar ne olacak peki hanimefendi...
Siz istemiyorsunuz..
Belliki anne istemiyor...
Anne istedi diyelim...o da evlenince onun eşi istemeyecek...
Offf offf ...acimamak elde degil...

adamın çocuğunu kabullenemeyeceksen evlenme yani ne saçma şey. napsın çöpe mi atsın çocuğu. bile bile kabul etmişsin şmdi evliliği ben kocişim ve bebişlerimle yaşamak istiyorum diyosun. e diğer çocuk napsın. adam kendi bakıyomuş bi de. hadi yallah anenne mi desin.

Şimdi bile kıskançlık yapıyorum gıçık oluyorum yanımda annesinden bahsedince adımın ortasına vurasım geliyor
benim de sevgilimin bir çocuğu var, ben de hiç evlenmedim. eski eş kısmı evet sıkıntılı bir süreç ama o çocuğun annesi. eski eşle senin arandaki dengeyi sevgilin kuracak. bizde sıkıntılı geçmişti o süre. çünkü kadın benimkine sarıyordu hayatında ciddi birisi olduğunu kabullenemiyordu. çocuğu da dolduruyordu. benimki de yumuşak davranıyordu, yüz veriyordu demeyeyim ama yüz vermeye yakın davranışlar içerisine girdiği de oldu. evlendi gitti kurtuldum.çocuğa gelince, herzaman sevdim ve sevgi dolu yaklaştım çünkü sevgilimin bir parçası o. bizimkinin yaşı büyük 15 yaşında. küçükken pek benimsememişti beni anlıyordum. ama şimdi artık o kadar seviyoruz ki birbirimizi. çok iyi anlaşıyoruz. oturup sohbetler ediyoruz. hatta ilerde başka bir ülkeye yerleşip hep beraber yaşamayı hayal ediyoruz. sizinki küçükmüş daha. idare et biraz. soğuk yaklaşma. herzaman için ben senin annen rolüne oynamıyorum.ben senin ablanım imajını yerleştir. ilerde karşılığını alacaksın. 2,5 yaşından beri baba bakıyormuş, ayırma onları, böyle birşeyi dile bile getirme. o sevdiğin adamın bir parçası, jr sevgili ha ama eski eşle ilgili sıkıntı olursa kır adamın kafasını, acıma çocukla ilgili her durumda görüşebilirler ama ottan moktan konularda asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…