• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış bir erkek +1 çoçuk ve hiç evlenmemiş kadın

Sizce nasıl davran malıyım ?

• Ankete Katılan
    60
Bence vazgeç evlilikten. Sonuçta adamın kanı canı onun üzülmesine dayanabilir mi? Siz şimdiden böyle stres yaşıyorsunuz birde bunun ilerisini, çocuğunuz olduğu zamanı düşün....gem onlar üzülür hem siz. Seviyor olabilirsin ömür boyu ağlamaktansa bir kere ağlarsın. Kimse vazgeçilmez değil mahvetme hayatını. Kendin gibi birini bul senin ilklerin onunda ilkleri olsun.

Şimdi bile kıskançlık yapıyorum gıçık oluyorum yanımda annesinden bahsedince adımın ortasına vurasım geliyor
bu ne demektir ya !! siz önce haddinizi bilin ne olursa olsun siz kimsiniz ki başkasının çocuğuna vuracaksınız. Ben anlamıyorum bu kadınlar kendilerinde bu hakkı nasıl buluyorlar. İnsanlar ayrılır, hayatlarına biri girer önce anne vicdanınız varsa çocuklu biriyle olun. Bu boşanmış erkeklerle beraber olan kadınlar geçmişi hiçe sayıp kendilerinin herşeyi hakettiğine ne kadar inanıyorlar.
Yıl hesapları zaten tuhaf boşanmalarında payınız olduğu kesin ama ne olursa olsun o insanlar aynı evde yaşıyor sizin çekemeyeceğiniz zorlukları çekiyorlarlar ama sonradan gelen herşeyi kendi hakkı olduğuna inanıyor.
bende anneyim bende boşanmış bir kadınım sizin gibi kadınları gördükçe iğreniyorum sen kimsin de bir çocugun agzına vuracaksın. üvey işte. allahım cocuklarımızı bu insanlardan korusun.
aşk sevgi adını kirletiyorsunuz siz aşk yaşıyorsunuz diye her hakka sahip olmuyor musunuz. Bu dünya da evlat herseyden öncedir.
Ozaman gideceksin hiç evlenmemiş birine mal gibi sahiplen
kusura bakma sen ömür boyu o kadınla cocugun gölgesinde yasayacaksın istesen istemesende.Onlar sana kötü ama anne ve evlat bu gercek olene kadar değişmez.
Haddinizi bilseniz yeter bence!

Merhaba,
İlk defa bu siteye giriyorum ve az önce üye oldum. Biraz yazışmaları ve konuları inceledim çok mantıklı açıklamalar oldugunu görünce banada bi faydanız olur diye düşünüyorum.
Benim sorunum büyük nerden başlasam bilemiyorum ama şöyleki sevdiğim adamın ilk evliliğinden 1 erkek çoçugunu var çocuğa 2,5 yaşından beri kendi bakıyor bu yıl 8 yaşına girdi.Benimde ailemle sıkıntılarım oldu ben bekar oldugum için istemediler özetliyorum herkesin tahmin edebiliceği için uzatmıcam ...yıllar gecti 6 yıl kadar biz birbirimizi sevdiğimiz için ayrılamadık sonunda ailem ikna oldu ve geçtiğimiz yaz tanıştılar..oğlunu evleneceğine ikna edemiyor hala beni kabullenmiş değil. Bu arada Pedegoglara götürdük nasul davranmamız gerektiği konusunda bilgi aldık ama malesef çoçuk istemiyor.kendi oğlu ile konuşuyor evlenmesi gerektiğini hayatını sonuna kadar yanlız yaşamak istemediğini bakıma sevgiye ihtiyaç oldugunu vs. Herşeyi söylüyor çoçuga biraz geri vites yapıyor çoçuk ama sonra yine aynı beni görünce itici davranıyor 20 dk sonra babanın iymesiyle biraz yumuşuyor ama ayrılana kadar.Aslında babasını kimseyle paylaşamıyor kendi kuzenlerinden bile ..eski eşi evleneceğini duyunca tabi rahat durmuyor çoçugunu bu arada psikolojisini bozarak dolduruyor bu durumları beni oldukça rahatsız ediyor. Çok uzadı asıl konu ben çoçugunu küçük oldugu için bizimle yaşamasını kabul etmiştim ama bu sene birlikte yaşamak istemiyorum gerek etrafımdaki bu durumu yaşayanların yorumları gerek benim yaşımın ilerlemesi onun tarafından gördüğüm olur zusluklar benim kararlarında etkisi çok ve ben bunu kendisine açıklayamıyorum... evliliğimi sadece o ve ben yaşamak olursa yeni doğacak çocuklarımla yaşamak istiyorum eski eşi ve oğlusunun hayatımı mahvetmelerini huzurunun bozulmasını istemiyorum bir çıkmasın içindeyim bencilce düşündüğümü düşüne bilirsiniz ama ilk eşinin yaptıgı kötü büyü falan olayları var bu yüzden korkuyorum...
ben de evlenip boşanmış ve şuan 11 yaşında bi kızı olan biriyle evlendim. 1 yıllık evliyiz şuan. eşim ilk tanıştığımızda bana bunalrın açıklamasını yapmıştı. ha çocuk annesiyle kalıyor bizden de epey uzaktalar. ama eşim her gün kızıyla tlfda görüşüyor. tatile çıktığımızda da 2 gün 3-4 saatini ona ayırıyor. okulla veya sağlıkla ilgili konularda da eski eşiyle konuşmak zorunda tibiki. benim yanımda olduğu için herşey rahatsız değilim artık bundan. ama tabiki hiç evlenmemiş biri olarak evlendiğimiz ilk zamanlarda zorlanmadım desem yalan olur. hatta eşim kızıyla da tanıştırdı beni vakit geçirdik birlikte. sonrasında da eski eşi benimle evlenmesini yediremediği için çocuğu bi güzel doldurmuş. çocuk tlfnda diyor ki bi daha benimle buluşacaksan o kadın gelmesin, yok o kadına tel taş yüzük aldın mı, sen annemi terk ettin. ( bu arada eşim boşanalı 7 yıl oldu ) yani çocuk o zaman 4 yaşındaydı. bunlar 11 yaşındaki bi çocuğun söyleyeceği şeyler tabiki değil. geçen gün yine kızın annesi bana karşı doldurmuş tlfnda babasıa saydırıyor ağzına geleni. eşim de dedi o benim eşim ve o da bu evde yaşıyor benimle birlikte yaşayacak. sen buraya gelirsen tabiki o evden gitmeyecek burda olacak dedi ( eşim bize gelir misin tatilde diye sormuştu ondan ) sonra neyse tlf kapanınca eşim sinirlendi diğer kadının doldurduğunu o da biliyor. dedi ki hayır buna alışmalı senin benim hayatımda hep olacağını anladı. bundan sonra onunla görüşmeye gittiğimizde sen de geleceksin , böyle ayrı gayrı gitmeye devam edersek hiç alışmayacak ve sana karşı kötü duygular beslemeye devam edecek dedi. yani uzun lafın kısası eşin çocuğunu bırakmaz , bırakmamalı da.. ama arada bir denge kurmalı . ha ikiniz aynı evde olacaksınız benden farklı tarafın bu. ama eşin senden olacak çocukalrını da aynı şekilde sevecektir. işin çıkmaz yanı şu. eğer çocuk sizi kesinlikle istemezse çocuklarınız olduğunda çok ama çok sıkıntı yaşarsınız. ona göre iyi düşünün derim. o kadın da eşinizin hayatında kalmaya devam edecek. tahammül edemeyecekseniz evlenmeyin

Senin kuyruk acın var bence sen ha
bu ne demektir ya !! siz önce haddinizi bilin ne olursa olsun siz kimsiniz ki başkasının çocuğuna vuracaksınız. Ben anlamıyorum bu kadınlar kendilerinde bu hakkı nasıl buluyorlar. İnsanlar ayrılır, hayatlarına biri girer önce anne vicdanınız varsa çocuklu biriyle olun. Bu boşanmış erkeklerle beraber olan kadınlar geçmişi hiçe sayıp kendilerinin herşeyi hakettiğine ne kadar inanıyorlar.
Yıl hesapları zaten tuhaf boşanmalarında payınız olduğu kesin ama ne olursa olsun o insanlar aynı evde yaşıyor sizin çekemeyeceğiniz zorlukları çekiyorlarlar ama sonradan gelen herşeyi kendi hakkı olduğuna inanıyor.
bende anneyim bende boşanmış bir kadınım sizin gibi kadınları gördükçe iğreniyorum sen kimsin de bir çocugun agzına vuracaksın. üvey işte. allahım cocuklarımızı bu insanlardan korusun.
aşk sevgi adını kirletiyorsunuz siz aşk yaşıyorsunuz diye her hakka sahip olmuyor musunuz. Bu dünya da evlat herseyden öncedir.
kusura bakma sen ömür boyu o kadınla cocugun gölgesinde yasayacaksın istesen istemesende.Onlar sana kötü ama anne ve evlat bu gercek olene kadar değişmez.
bi bil

[QUOTE="Yanos, post: 49779418, member:

Senin kuyruk acın var bence ...ben azımı bozmiyim yine konuları iyi okumadan yarım okuyarak yargılamaya hakkın yok..

bu cevabı veren konu sahibimi? yoksa bu kadar zahmete girip fake hesapmı açtı şükür kuyruk acım olmaz ben cocuğumu baska bir kadının konusu bile yaptırmam da ne yorum yapacağıma ben karar veririm. sen işine bak

benim yaptığım yorum bir çocuğun ağzına vurmak gibi hadsiz bir cümle kurduğunuz için hele ki sevdiğiniz adamın çocuğu çocuk ne yaparsa yapsın. ama kuyruk acınız var diye bir cümle kuran biri zaten belli herkesin yaşattığı kendi sınavı olur bugunlerın gelecegı var zaman agzınızın payını verecek emin olun. size cevap bile verilmez seviyeniz ortada.

Back
X