Boşanmış bir erkek +1 çoçuk ve hiç evlenmemiş kadın

Sizce nasıl davran malıyım ?

• Ankete Katılan
    60
Şimdi bile kıskançlık yapıyorum gıçık oluyorum yanımda annesinden bahsedince adımın ortasına vurasım geliyor

bu lafınızdan sonra sizle yaşaması o çocuk için çok büyük tehdit asıl. küçücük bir çocuk için ağzına vurmaktan bahsediyorsunuz. çocuk tabii ki annesinden bahsedecek, "anne"si çünkü!

birini gerçekten seviyorsanız, olduğu gibi seversiniz. şu olsun, bu olmasın deyince o sevginin gerçekliğinden şüphe duyarım. tabii ki "üvey" olmak zordur, ama siz bu yazdıklarınızla o tanımın kötü tarafını tamamen dolduruyorsunuz! bir babayı evladından, evladı da senelerdir ona tek başına bakan babasından ayrılabilmeyi düşünüyorsunuz tüm bencilliğinizle.

ben ikinci evlilik çocuğuyum, annemin ilk evliliğinden abim var benden 19 yaş büyük. baba gibi abidir. annemle babam da evlenmeden önce 8 yıl flört etmişler. iyi ki babam sizin gibi biri değilmiş de ben abimin "üvey" olduğunu bile patavatsız ilkokul öğretmenim sebebiyle öğrenmişim.

bingo bir soru cevabi merakla bekiyorum matematik tuutyor da akil mantiga uymuyor kadin ,bosanmadan adama yanasmis o kesin ...

Davaları mahkemeden tanışmıştık arkadaştık ozaman sonradan gelişti herşey

Ayni durumu kuzenim yasadi enistemin 1 oglu var anneyle yasiyo 9 10 yaslarinda. Annesi de gayet kulturlu iyi egitimli biri olmasina ragmen inanilmaz bir bencillikle cocugu dolduruyor. Kuzenime gelince ymek yemiyor agresif hareketler yapiyor huzur bozuluyor. Diyecegim o ki iyi dusunun. Sizi cok zor gunler bekliyor. Anladigim kadariyla sizinle yasiyacak boylesi daha da zor. Enistemin oglu annesiyle yasiyor haftada bir geliyorken boyle. Sizin de zmanla sabriniz tasabilir bu yuzden esinizle araniz acilabilir. Ne de olsa oglu. Once can sonra canan demisler.

7 yıl olcak neredeyse bütün sıkıntılarına katlandım

Bu kadar herşeyi geride bırakamam ben onu çok seviyorum ama derdime çare ??
Eski eş ve çocuk hep hayatınızda olacak. Psikolojiniz bunu kaldıramayacaksa evlendiğinizde mutsuz olur ve mutsuz edersiniz.iyi düşünerek karar verin.

O zaman bekar birini sevecektiniz.Ne diyim ben

Bu duruma geleceğini bilseydim hiç başlamazdım bu ilişkiye düşüncelerim ve hislerim böyle değildi şimdi ise farklı düşünüyorum heyecanlı yıllarımda tanıştık pufff

Şimdi bile kıskançlık yapıyorum gıçık oluyorum yanımda annesinden bahsedince adımın ortasına vurasım geliyor
bir iyilik yapin ve o adamin hayatindan kosarak uzaklasin.en azindan baba cocuk arasina girmemis olursunuz.su sozunuze karsilik bisey yazmak istiyoruma ama banlaniliyormus o yuzden sabir cekiyorum.annesinden bahsedecek tabi kimden bahsedecekti el kadar cocuk.gece gece git allah askina yaa.allah o adami ve evladini hayirli insanlarla karsilastirsin..

Evlenmemiş biriyle evlenince bile biçok sıkıntı oluyor.bu 6 yılın üstüne evlenip bikaÇ ayda deli gibi pişman olmak olasılığı hep var.çocuğun masrafları gözüne gelecek falan en basiti.

iyi geceler...

Adam çocuğunu sizin için bırakmamalı

Bir keresinde böle bişi demiştim istemiyorum çoçugu diye oda Ne
benden vazgeçermiş nede oğlundan aynı evin içinde anlaşıp yaşamayı öğreneceksiniz dedi ben sana destek olucam bu konuda dedi seni yanlız bırakıcam dedi beni yatıştırıcı şeyler söyledi

Öyle bir dunya yok cnm.bekar birini bulacaktin.cocugun babasi o anasida ana denmez ya nasil anneler var ya insan kendi canini nasil birakir.sen kendi cocigunu dusinuyosun simdiden ya o zavalli yavru ne olacsk babasi yurda verse rahatlarsiniz belki.cok bencil ve acimasiz gordum sizi.anne olunca anlarsiniz ococugun hissettiklerini.denginiz birini bulun yada katlanacaksin ama o cocuk daha kucucuk asil onun hayatini mahvetmeyin...

çocuklar kendilerini seveni de sevmeyeni de hissederler ,sizin ona karşı negatif duygularınızın farkında olduğu için sizi sevmiyor ve istemiyor,babası da en kısa zamanda farkına varır sevgilisinin kötü kalbinin

İstediğiniz hayatın, olması cok zor. Cocuk, annesiyle de yaşasa hep sizin hayatinizda olacak.siz bu cocugu kabullenmemissiniz, küçücük cocugun hayatinizi mahvedecegini söylüyorsunuz. simdiden ben cocuklarim ve eşim üçgenini çizmişsiniz ama bu sekilde de mutlu olamazsiniz .o yüzden ilişkinizi gözden gecirin bence.

Teşekkürler iyi geceler

Baba ve oğul olarak kabul edemeyeceğiniz belli ...

Şimdiden çocuğu istemiyorum gibi yaklaşımda bulunmuşsunuz.İlk başlarda sorun çıkmaz gibi görünür,ancak siz çocuğa bu tarz muamele yaptığınız sürece,zamanla evlenir iseniz şayet eşiniz sizden soğuyacaktır...

sevgilinizin cocugunun olmasi degil, sizin (ban yememek adina acilimlarini sansurledigim) huylariniz bu evliligi baslamadan yahut basladiktan hemen sonra bitirir. ya aklinizi basiniza toplayin, yahut bu yoldan cekip gidin.

Sen istemeyebilir sin haklisin korkularinda ama adam istemeyebilir yani sen bu konuyu acsan ters tepebilir . Soyledinmi bunu ona

Hafta sonu gelsin görsün evde ona ait odasıda olucak benim korkum hadi ben kabullendim annesinin bizim hayatımıza o çoçugu aracılığıyla la musallat olması o zaman yine mutsuz olucam

sevgilinizin cocugunun olmasi degil, sizin (ban yememek adina acilimlarini sansurledigim) huylariniz bu evliligi baslamadan yahut basladiktan hemen sonra bitirir. ya aklinizi basiniza toplayin, yahut bu yoldan cekip gidin.
Parantez içindeki Neden demek istediğinizi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…