Parantez içindeki Neden demek istediğinizi anlamadım
Bir derdi var o hala eski eşiyle barışmaktan yanaydı benim le olan bağlantı onu iyice hırçunlaşrırdı ve ayrıca vesat bir eltim yüzünden de olabilir telefonda yazışmalarını görmüş eşi ve sevgilimle paylaşmış yani abisiyle böyle laf taşımaları var yanihanimefendi,
farkinda misiniz buradaki sayili iletileriniz bile bircok kadini o cocugun tarafina cekti.
o kadinin sizinle ilgili bir derdi oldugu kanisindan kurtulun ilk once. kendinizi bu kadar onemsemeyin.
o cocugun duygularini da anlayin. size, sizin gibi davranan bir uvey baba-anne gelse siz ne hissedersiniz?
Bir derdi var o hala eski eşiyle barışmaktan yanaydı benim le olan bağlantı onu iyice hırçunlaşrırdı ve ayrıca vesat bir eltim yüzünden de olabilir telefonda yazışmalarını görmüş eşi ve sevgilimle paylaşmış yani abisiyle böyle laf taşımaları var yani
Bencil değilim yanlış anlamayın ama sonuçta bekar biriyim ve mutlu olmaya hakkım var duygularımın karmaşıklığı içindeyim ve mutsuz bir evlilik hiç bir geç kız yapmak istemez be ben bu adamı seviyorum ve mutlu olmak istiyorumya ciddi ciddi adam aşk için çocuğundan vazgeçsin diye hayaller kurmuş
Birde gelsin haftasonu görsün falan diyor :)
Ne insanlar var dünyada
Babasıyla yasadıgı gibi Annesiyle birlikte de yasayabilir ama ben arada kötü olmakta istemiyorum buyuzden sizlerin fikir ve düşüncelerini öğrenip nasıl davranmam gerektiğini anlamaya çalışıyorumBencil değilim yanlış anlamayın ama sonuçta bekar biriyim ve mutlu olmaya hakkım var duygularımın karmaşıklığı içindeyim ve mutsuz bir evlilik hiç bir geç kız yapmak istemez be ben bu adamı seviyorum ve mutlu olmak istiyorum
OlamazsınBencil değilim yanlış anlamayın ama sonuçta bekar biriyim ve mutlu olmaya hakkım var duygularımın karmaşıklığı içindeyim ve mutsuz bir evlilik hiç bir geç kız yapmak istemez be ben bu adamı seviyorum ve mutlu olmak istiyorum
Ama o adam yaşadığı sürece çocuğuna baba olmak zorunda.Bencil değilim yanlış anlamayın ama sonuçta bekar biriyim ve mutlu olmaya hakkım var duygularımın karmaşıklığı içindeyim ve mutsuz bir evlilik hiç bir geç kız yapmak istemez be ben bu adamı seviyorum ve mutlu olmak istiyorum
ve ayrica,
cocuklu biriyle evlilik yapilabilir ve bu evlilik de pek ala yuruyebilir. tek kosul taraflarin konu olan cocuklara karsi sevgili ve saygili olmalaridir.
cocuk annede kalsa, siz baba ile beraber olsaniz inandirici olabilirdi sucsuz yere istenilmemeniz... ancak bu kosulda cocugun annesinin size karsi doldurmasindan ziyade, sizin cocuga karsi sevgi ve saygi duymuyor olusunuzdur bence cocuk tarafgindan istenilmeme nedeniniz.
Sen istemeyebilir sin haklisin korkularinda ama adam istemeyebilir yani sen bu konuyu acsan ters tepebilir . Soyledinmi bunu ona[/QUOTE
Söyledim yukarda da anlattığım gibi ne benden vazgeçermiş nede oğlundan
UfffAdamın senin için çocuğunu bırakacağını sanmam.Diyelim ki bıraktı senin o çocuğun ahıyla kocişkonla mutlu olacağını da sanmam.
Deve diyar meselesi.Ya çocuğun dengesizliklerini tolere edip evleneceksin yada ayrılacaksın.He ben mesela çocuklu biriyle aşkından ölsem evlenemem o sorumluluğu alacak düzeyde biri değilim.Ama adamı çocuğundan ayırmak net kalpsizlik haberin olsun.
Sizi sevmeyen bir çocukla aynı evde yaşamak zor olur.
Hafta sonu gelsin görsün evde ona ait odasıda olucak benim korkum hadi ben kabullendim annesinin bizim hayatımıza o çoçugu aracılığıyla la musallat olması o zaman yine mutsuz olucam
senin zaten kabullenmekten başka çaren yok ki.. adam bırakmam demiş..
Çenemi kapatıp oturim aşağıya 3 maymunu oynayan biri olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?