Boşanmış bir erkek +1 çoçuk ve hiç evlenmemiş kadın

Sizce nasıl davran malıyım ?

• Ankete Katılan
    60
Sevgiliniz ne kadar hayatinizda olacaksa bu cocukta o kadar hayatinizda olacak istemiyorum ne demek ayni durumda siz olsaydiniz sevgiliniz cocugunuzu istemeseydi ne olurdu bir dusunun bakalim...

Cocugu sevmiyorsaniz bu isin devam etmeyecegini kabullenin, bu saatten sonra o cocugu sevebileceginizi de sanmiyorum acikcasi. Yazik olmus yavrucuga

Parantez içindeki Neden demek istediğinizi anlamadım

hanimefendi,

farkinda misiniz buradaki sayili iletileriniz bile bircok kadini o cocugun tarafina cekti.
o kadinin sizinle ilgili bir derdi oldugu kanisindan kurtulun ilk once. kendinizi bu kadar onemsemeyin.
o cocugun duygularini da anlayin. size, sizin gibi davranan bir uvey baba-anne gelse siz ne hissedersiniz?

Bir derdi var o hala eski eşiyle barışmaktan yanaydı benim le olan bağlantı onu iyice hırçunlaşrırdı ve ayrıca vesat bir eltim yüzünden de olabilir telefonda yazışmalarını görmüş eşi ve sevgilimle paylaşmış yani abisiyle böyle laf taşımaları var yani

Ben de kendini bulunmaz hint kumaşı demiyorum

ya ciddi ciddi adam aşk için çocuğundan vazgeçsin diye hayaller kurmuş
Birde gelsin haftasonu görsün falan diyor :)
Ne insanlar var dünyada
Bencil değilim yanlış anlamayın ama sonuçta bekar biriyim ve mutlu olmaya hakkım var duygularımın karmaşıklığı içindeyim ve mutsuz bir evlilik hiç bir geç kız yapmak istemez be ben bu adamı seviyorum ve mutlu olmak istiyorum

Babasıyla yasadıgı gibi Annesiyle birlikte de yasayabilir ama ben arada kötü olmakta istemiyorum buyuzden sizlerin fikir ve düşüncelerini öğrenip nasıl davranmam gerektiğini anlamaya çalışıyorum

Olamazsın
Evlat sevgisini tatmadın henüz ama şu kadarını bil
Sen adama kalbini sök diyorsun

Ama o adam yaşadığı sürece çocuğuna baba olmak zorunda.
Size eş olmak zorunda değil.
Bunu idrak ederseniz, bence daha olumlu davranırsınız.

Sizi sevmeyen bir çocukla aynı evde yaşamak zor olur.

Bu kadar herşeyi geride bırakamam ben onu çok seviyorum ama derdime çare ??[/QUOTE]
Sanki dert Siz siniz bu ilişkide ...
6 yıl bir ćocuk birini sevip kabullenememişse pozitif bir yaklaşım alamamıştır muhtemelen...
Bu 6 yıllık süreçte evlenseydininiz belki şimdiki gibi istemeyecektiniz çocuğu zaman ilerledikçe...
Zorlanırsınız mutlu olacağınızı sanmıyorum.tabi bu şartlarda mutlu edeceğinizi de...

Çocuk her kezden kıskanıyor babasını bana karşıda kıskançlık yapıyor çok fazla görüşmüyoruz çoçukla sevgi ve saygı içindeyiz onda bir soru yok bir yaz tatile 3 müz birlikte gittik aynı ortamda havayı soluyalım alışsın diye ev içinde sorun yok hazırladığım herşeye sevdi şakalaşmalar sohbet falan hersey güzel dışarda el ele tutmamız istemiyor hemen aramıza giyer sorun çıkart tı durdu psikolojisinin iyi olmadığının farkındayım beni bi seviyorum bi sevmiyor ama anlayamıyorum bazen

Adamın senin için çocuğunu bırakacağını sanmam.Diyelim ki bıraktı senin o çocuğun ahıyla kocişkonla mutlu olacağını da sanmam.

Deve diyar meselesi.Ya çocuğun dengesizliklerini tolere edip evleneceksin yada ayrılacaksın.He ben mesela çocuklu biriyle aşkından ölsem evlenemem o sorumluluğu alacak düzeyde biri değilim.Ama adamı çocuğundan ayırmak net kalpsizlik haberin olsun.

Ufff

Hafta sonu gelsin görsün evde ona ait odasıda olucak benim korkum hadi ben kabullendim annesinin bizim hayatımıza o çoçugu aracılığıyla la musallat olması o zaman yine mutsuz olucam

senin zaten kabullenmekten başka çaren yok ki.. adam bırakmam demiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…