• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış bir erkek +1 çoçuk ve hiç evlenmemiş kadın

Sizce nasıl davran malıyım ?

• Ankete Katılan
    60
Adamın senin için çocuğunu bırakacağını sanmam.Diyelim ki bıraktı senin o çocuğun ahıyla kocişkonla mutlu olacağını da sanmam.

Deve diyar meselesi.Ya çocuğun dengesizliklerini tolere edip evleneceksin yada ayrılacaksın.He ben mesela çocuklu biriyle aşkından ölsem evlenemem o sorumluluğu alacak düzeyde biri değilim.Ama adamı çocuğundan ayırmak net kalpsizlik haberin olsun.

Ben de sizin gibi düşünüyordum hatta kuzenimde böyle bir evlilik yaptığında ona çok kızmıştım ama sevince böyle olmuyormuş onu anladım

Olay biraz karışık empati yaptım kendimi yerinize koydum.Ben olsaydım tüm annelik duygularımı o çocuğa gösterirdim .sevmesi alışması icin,ona fırsat tanırdım.Ya yardan,ya serden derler ama bir yorum yapmissin annesinden bahsediyor ağzına vurasim geldi diye.iste burda tüm ipler kopuyor.Çok merhametli biri olarak göremedim malesef seni .Senin yapındaki bir insan bence hic bu yola çıkmamalı.aksi halde o çocuğa yazık !

mümkün değil mutsuz olucaksın adamı da mutsuz edeceksin..
senin istediğin başka adamın şartları başka ..
Orta yolu nu bulmaya çalıştığım için bu siteye üye olup sizlerle paylaşmak fikirlerinizi almak istedim yakınlarıyla bu meseleyi konuşamadığım için

Çocukların anne baba dışında başka birine çokta sıcak bakmamaları normal, anormal olan sensin senin çocugu istememe gibi bir lüksün yok, sen dış kapının dış mandalısın.. umarım eski eşiyle barışır mutlu mesut yaşarlar, senin gibi bir kadın mutlu bir yuva haketmiyor, vicdansızsın..

Olay biraz karışık empati yaptım kendimi yerinize koydum.Ben olsaydım tüm annelik duygularımı o çocuğa gösterirdim .sevmesi alışması icin,ona fırsat tanırdım.Ya yardan,ya serden derler ama bir yorum yapmissin annesinden bahsediyor ağzına vurasim geldi diye.iste burda tüm ipler kopuyor.Çok merhametli biri olarak göremedim malesef seni .Senin yapındaki bir insan bence hic bu yola çıkmamalı.aksi halde o çocuğa yazık !
Çoçuklarla aram çok iyidir beni sewerler Vurasım geliyor derken ciddi değilim tabi korkularımın benin duygularımı ele geçirmesinden dolayı boyle diyorum bir sürü yeğenlerim var ve onlara bakıyorum evcimen bir kişiliğim var

Orta yolu nu bulmaya çalıştığım için bu siteye üye olup sizlerle paylaşmak fikirlerinizi almak istedim yakınlarıyla bu meseleyi konuşamadığım için

orta yol yok işte bir an önce kabullensen iyi edersin..
bak benim 2 çocuğum var ama çocuğuyla birlikte yaşayan bir adamla evlenmeye cesaret edemem..

Çocukların anne baba dışında başka birine çokta sıcak bakmamaları normal, anormal olan sensin senin çocugu istememe gibi bir lüksün yok, sen dış kapının dış mandalısın.. umarım eski eşiyle barışır mutlu mesut yaşarlar, senin gibi bir kadın mutlu bir yuva haketmiyor, vicdansızsın..
Çok acımasızsın yazdığım herşeyi okumadığın ı düşünüyorum

Çoçuklarla aram çok iyidir beni sewerler Vurasım geliyor derken ciddi değilim tabi korkularımın benin duygularımı ele geçirmesinden dolayı boyle diyorum bir sürü yeğenlerim var ve onlara bakıyorum evcimen bir kişiliğim var
Yeğen bakmakla sevdiğin adamin başka kadından olan,çocuguna bakmak başka şey arkadaşım .kimisi sevdiği adamın çocuğu diye sever bağrına basar.kimi önceki karisi aklına gelir horlar.Ben ce iyi düşün sonuçta bu hayatı sen yaşayacaksın.kendinede çocuğuda yazık etme..

Çok acımasızsın yazdığım herşeyi okumadığın ı düşünüyorum
Erkeklerin her söylediğine inanma eger çocugunu istemediğini söylemeye devam edersen, o adam senle evlenmez, evlensede boşanır bir arkadaşımın başına geldi, üstelik boşanıpta eski eşiyle evlendi.. Acımasız değilim hayatın gerçekleri var baba ogul arasına giremezsin, girsende ceremesini mutlaka çekersin yüzün gülmez. ya vazgeçeceksin yada kabulleneceksin durumunu ama sizde kabullenecek potansiyel göremiyorum...

Ben o yola cıktım çoktan ama mutsuz olmaktan korkuyorum

Ben 30 sevdiğim 39

6 sene geriye git 24 eder evet o yola çıkmışsın..
zor bir hayatın olucak .
sen çocuğu sevmiyorsun çocuk seni sevmiyor..
bakabilecek misin o çocuğa atıyorum banyosunu yaptırman gerekecek çamaşırlarını yıkaman ütülemen derslerine yardım etmen.. vs vs. sadece aşık olman bir çocuğun sorumluluğunu alabilmene yetecek mi ?
yemeğini yapıcan dağıttıklarını toplıycan ki bunlar işin sadece hizmet kısmı..

39 yaşındaki adamında yeni bir çocuk isteyeceğini hiç sanmıyorum..

6 sene geriye git 24 eder evet o yola çıkmışsın..
zor bir hayatın olucak .
sen çocuğu sevmiyorsun çocuk seni sevmiyor..
bakabilecek misin o çocuğa atıyorum banyosunu yaptırman gerekecek çamaşırlarını yıkaman ütülemen derslerine yardım etmen.. vs vs. sadece aşık olman bir çocuğun sorumluluğunu alabilmene yetecek mi ?
yemeğini yapıcan dağıttıklarını toplıycan ki bunlar işin sadece hizmet kısmı..
Bu söylediklerinizin hepsini ona söylediğim halde o hep Altan aldı ilgilenemedim yapamam dedim o ise zaten kendisine ilgileneciğini sadece yaptıgımda yemekten oda yicek bir camsşırlarını yakacaksın zaten akıllı bir çoçuk herşeyi babasıyla yapıyor ev işi oda toplama vs. Banyosunda kendi yapıyor bunları anlatıp beni sakinleştiriyor bende daha fazla bişi diyemiyo kapatıyorum konuyu

Back
X