Boşanmış bir adamla ciddi düşünmek ?

Anasının da kendisinin de anlattıklarının yarısının hikaye olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Ben bu tarz insanlara gıcık oluyorum.sanane elin sıkıntılı insanından ayrıl geç.geberdin mi aşkından.size değil yani erkek arkadaşınızın yaptıklarına.

Bu soru işaretleri varken sakın bu yola girmeyin. En ufak tartışmada adama püskürürsünüz.
Kendi denginiz biri ile yol alın.

Hiç evlenmeyen bir erkek icinde aynı seyler gecerli, hatta kadinlar icinde gecerli.
Bakir erkek bulmaniz biraz zor gibi.
bunun evlenip bosanmislikla degil sizin düşünce yapinizla alakasi var olaylarin gercek oldugunuda biliyormuşsunuz çok merakli olsa düşünecek olsa zaten her türlü boşamazdi.

Bosanma sebebi hic inandirici degil...ne yani adamin karisinin ex sevgilisi ikidebir eve geldigi icin bosandilar...hem de adam geliyor 10 kisiyle, kadin evinde kocasiyla otururken adami dovuyorlar...hikaye inandirici olmadigi gibi senin de dogruysa bu kadar problemli bir kadina adamin hala takintili sekilde bagimli oldugunu dusunmen de normal degil...neden oyle dusunuyorsun o da belli degil...

Boşanma nedeni gerçek ise beyefendi ile bir yola çıkmanız da hiçbir mahsur yok. Sebebini iyi araştırın .Bu takıntılar tamamen mesnetsiz zira daha önce sevgilisi olan hiç evlenmemiş bir erkekle de ciksaniz acaba önceki sevgilisini benden daha mı çok sevdi diye dusuneceksiniz yani takintilarin kaynağı sizsiniz. Kendi üzerinizde çalışın.

Bence adam sana denk değil. Ayrıca bence çokta bi adam değil. Eski karısının gecmisindeki insanlar evi basip bunu dövmüşse kadina neler yapmışlardır. Nasıl içleri el verdide kadini kovup boşattılar. Taşınıp gitseydi karısıyla ortamdan uzaklaşıp kurtarsalardi yakalarını. Bence bu adamı kendine uygun görme. Daha iyilerine layıksın

Hazır konu hortlamışken soralım. Bi gelişme var mı slnbusn
Selamlar tekrardan :) Zaten içime sinmeyen bir şeyler olduğundan burada konu açma ihtiyacı hissettim, yapılan yorumlardan sonra da iyice soğuyup kafamda bitirmiştim. Ama sonradan yine de bilgisi olsun diye anneme de söyledim haberi yoktu. Buradaki eleştirilerin x10 kat daha kaba versiyonlarını annemden duydum desem yeridir. "Sen benden gizledin ama o kesin annesine söylemiştir. Şöyle malsın, böyle aptalsın" falan filan.

Çocuğa "oluru yok, ikinci boşanmanı da benle yaşarsın" falan diye mesaj atıp engelledim. Özellikle aramadım. Sosyal medyadan falan da engelledim. Burada biraz ayıp ettim. İş çıkışıma geldi bu olaydan sonra, mesaj atıp engellemek nedir ortaokul çocuğu musun sen dedi, hiç kabalığımı fazla hareketimi gördün mü bu saygısızlıktır, insan aşağılamaktır, hakkımı helal etmiyorum dedi. Bu şekilde bitti. Nasıl desem ben yeşil ışık yakmış emin olmaya çalışırken o da kendini sevdirmeye ikna etmeye çalışıyordu. Biraz uzamış flört dönemi gibiydi diyebilirim. Şimdilik ses yok, sadece birkaç gönderme yaptı arkamdan. "insanlar seni hayal kırıklığına uğratmaz, sen yanlış insanlar üzerinde hayal kurarsın" gibi şeyler. Benlik ise sıkıntı yok zaten, olmadı bitti gitti modundayım.

Size ortaokul çocuğu demesi,
Şimdilik ses yok, sadece birkaç gönderme yaptı arkamdan. "insanlar seni hayal kırıklığına uğratmaz, sen yanlış insanlar üzerinde hayal kurarsın" gibi şeyler.
Lise düzeyi olmanın verdiği özgüvenle alakalı.

Annenin ellerindne öpüyorum herkes annesini dinlesin

Bence adamla evlenip ona yazık etmeyin.
Böyle sığ düşünce olabilirmi gerçekten.

Yiyosa kendi gibi çocuklu kadınla kursun o hayalleri. Ama olur mu, o kadın da eski eşiyle görüşmek zorunda, "çocuğun iyiliği" için özel günlerde bir arada olacaklar.Ah bu irkikler yok mu..

slnbusn ben merak ettim şimdi anneniz arkadaşı hakkında neler düşünüyor şu an?
Kesin biliyordur falan dedi ama emin de olamadı bir yandan, oğlu pek bir şey anlatmazmış çünkü. Annem onunla eski konuşmalarını falan düşünüp kafasında bir şeyleri oturtmaya çalıştı. Ne zaman tanıştığımızı, kaç kere görüştüğümüzü falan sordu anlattım. Kendisine anlattığı şeylerin zamanlaması bizden önce mi, sonra mı diye merak etti, hani kendilerini mi yüceltmeye çalışıyor diye. Annemle iki üç ayda bir görüşürlerdi, benim mesaj olayı daha çok yeni olduğundan biraz instagram üzerinden çözmeye çalıştı. Tavır alıp beğenileri falan durdurduysa biliyordur demek ki diye Valla aynı her şeyini beğenmiş yine. Bu da bilerek olabilir tabi.

Zaten bana da gizlediğimden ziyade, arkadaşının oğlu olmasına rağmen gizlediğim için kızdı. Kendi okul-iş ortamından biri olsa farklı, ama benim aynı köyde büyüdüğüm birinin oğlu olması çok farklı şeyler dedi. "Oğlu ona anlattıysa eğer, senin de her şeyi bana çoktan anlatmış olduğunu düşünür, ben de her şeyden habersiz oturup kalktıkça güler yüz gösterdikçe gönlümüzün olduğunu onay verdiğimizi zanneder" dedi. Hiç bu açıdan düşünmemiştim

Anneniz gidip herkesin içinde ağzının payını verir umarım o kadınla oğluna da, insanlar güvenip evine alıyor derdini tasasını dinliyor, hadleri olmayana el uzatıyor densizler. O aklı oğluna o kadın soktu buraya da yazıyorum.

Benim esimde bosanmis bir adam ama benim ilk evliligim sizdeki durumla ayni yani ama ben 1 gun bile boyle seyler dusunmedim de hissetmedim de hatta cogu zaman aklima bile gelmiyor evlenmis bosanmis oldugu, unutuyorum ama bu sekilde takinti yapacaksaniz bence evlenmeyin ne kendinize ne ona hayati zehir etmenin anlami yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…