• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmayı düşünüyorum

Aynen düşüncelerimi yazmışsınız.
Mesela zenginlik değil, beklentisiz evlendim zengin olmasına gerek Yok dedim
Ama bana ve çocuğuma eve maddi olarak baksın yeter dedim
Bir erkek karısına çocuğuna eve bakamıyorsa evlenmesin bir zahmet
Kayınpederine baktırmaya utanmıyor mu hiç? Hayır utanmıyor aksine hoşuna gidiyor .
Birde üstüne surat asıyor ve ilgisiz.
Nasıl para kazanabilirim diye düşünmüyor
Çalışmak sabahtan akşama kadar dükkan beklemek değildir
Farklı iş araştırırsın ek iş yaparsın Yen'i insanlarla tanışıp iş yaparsın vs..
Hiç öyle gayret çaba Yok.
Benim gözümde bitti.

.

Esiniz malesef asalak gibi yasiyor..
Ustunuze herhangi bir mal aldiniz mi? Bosanirsaniz mal tasfiyesi nasil olacak yardimci olabilirim

Birde daha 19 yaşında evlenmişsin, keşke okusaydın kendi ayaklarının üzerinde dursaydın.
Aşk bitmiş işte şimdi boşanmanın yollarını arıyorsun.

Kusura bakma ama bu konuda yanlış şeyler var ve sende farkındasın. Değişik Bişeyler hissediyorum. Kalbini de kırmak istemem. Ama sen sıkıntıya gelememişsin, babanın evindeki imkanlarını özlemişsin ve bu yüzden de esinle çocuğunla aile olamamışsın.
Madem çalışabiliyordun evlendikten sonra çocuğu doğuruncaya kadar niye çalışıp babamdan para almak yerine esinle omuz omuza verip çalışmadın?
Bide adam çabalamıyor demişsin bak işinü bile değiştiriyor kendisinden boşanacağını bilmeyen karısına sahip çıkmak için. Peki sen sinsice (gerçekten kusura bakma) Babana boşanma planları yaparken kocanın göndereceği paraları nasıl düşüne biliyorsun?
Babanı da seninde bu konuda iyi niyetli bulmadım arkadaşım. Boşanma böyle olmaz.
Bilmiyorum canım kafam çok karışık karar veremiyorum ne yapmam gerek bilmiyorum :(

Birde daha 19 yaşında evlenmişsin, keşke okusaydın kendi ayaklarının üzerinde dursaydın.
Aşk bitmiş işte şimdi boşanmanın yollarını arıyorsun.
Okudum zaten güzellik uzmanıyım ama mesleği yapmak istemiyorum artık
Üniversiteye gitmedim pişmanlık yaşıyorum ileride inşallah

Bence eşinde aşağılanmışlik kompleksi var ve bu omu yiyip bitiriyor ama yapacak birsey yok belli ki buna alışamayacak hayatınım en güzel dönemlerinde 1 2 sene daha beklemek zorundamisin

kusura bakmayın ben eşinizin size para yollayacağını falan düşünmüyorum
hatta gemi işi de pek inandırıcı değil sizi terk etmek için bahane gibi geldi

Bence eşinde aşağılanmışlik kompleksi var ve bu omu yiyip bitiriyor ama yapacak birsey yok belli ki buna alışamayacak hayatınım en güzel dönemlerinde 1 2 sene daha beklemek zorundamisin
Babamla konuştum bugün 1-2 sene daha beklemek istemiyorum katlanamıyorum dedim
Bilmiyorum bakalım inşallah herşey iyi sonuca varır
Dayanamıyorum artık

Zaten şuan evde değil eşyalarını topladı gitti iki gündür falan yok
Kızlar kurtulmak istiyorum artık boşanmak istiyorum bir an önce kafayı yiyeceğim bıktım
Babam şimdi gel boşan dese bir dakika durmam
Babamın lafına bağlı herşey bize ben çalışana kadar bakacak olan o
Dua edin bana çok ihtiyacım var :(

Son düzenleme:
Back
X