Boşanmayı düşünüyorum. Yardım edin:(

Sorun aynı binada oturmak değil sorun arada çizgiyi belirleyememek sakın sakın kavga etme bir daha daha fazla yüz göz olma bende aynı binadyım karşı dairemde ama başta çok sorun yaşadım kv duygu sömürüsü ile bir çok şey demeye başladı ve bu evlat olanın canını yaktı ister istemez ama şuan düzeldi çünkü ben bir kere çıkıp gittim bu evden ve artık susmuyor kv olsun eşim olsun söylüyorum önceden susar ağlar hasta olurdum

Eşini seviyorsan ve yanında oluyorsa sakın kv papuç bırakma gözünü korkut git ailenin yanına ayrı kalsın gelir yanına pisi pisi

Taşının. .
mesafeyi korumayınca böyle oluyor. .
Davet edilmeden hergün ne işi var ..
Evlilik 2 kişiliktir. .

altli ustlu oturmayi niye kabul ettin ki kaynananin kocasi kayinpederin bile degil, hadi kabul ettin ilk gunden sorunlar basladi niye cocuk icin acele ettin, madem 5 aylik hamileyken bi kadinin lafiyla bosanalim diyecektin tum bunlari niye dusunmedin gebelikten evvel

ezelden berı bosa denılmıyor sadece cıftler degıl aılelerde evlenıyor dıye.
madem daha ılk haftadan eve mısafır agırlamaya basladı ya da baska sorunları patlattı cocuk ıcın neden bu kadar acele ettın be arkadasım . daha 9 aylık evlısın ve 5 aylık hamılesın .e hadı oldu yapcak bısey yok . evlılık sabır ısı degıl mı ? bu kadar kolay mı dogmamıs bebegınle baba kapısına donmek . hadı aılen cok ıcten her turlu sarıp sarmaladı senı dıyelım cevre baskısına dayanabılcek mısın ? babasız kı babasını cok sevdıgın halde bebegı buyutebılcek mısın ? kacıs yolu kolay sorun kalıp problemı cozmekte. bı dur hele sakınles hamılesın bebegıne odaklan. bırak gelsın kurcalasın otursun mal gıbı sabahtan aksama kadar sende . tepkısız ol . duyma gore bılme kaynanı. kadın halden anlıyo olsaydı 9 aylık gelını zaten bu kadar rahatsız etmezdı . sen gun ıcerısınde yapmak ıstedıklerını yap onu gormezden gel . dınsızın hakkından ımansız gelırmıs. kocan dovmuyosa sovmuyosa anasının agzına bakıp senı yıgıp bıtırmıyosa sabret yıkma yuvanı . ne zaman evlılıgın cekılmez hale gelır o zaman cık o evden bır daha donmemek uzere.
sıneksavar gıbı kaynanasavar ol sende :) kavga etme kocan yokken kocan varkende sakın sesını yukseltme bırazda sen kunduz rolu yap o zorda kalmanın ne demek oldugunu anlasın.
Allah yardımcın olsun arkadasım.

Hiç birşey yapamıyorsan misafir konusunda gebeliğini kullan midem kotu başım ağrıyor hastayım de ve def et o kadını evden her dakika mıç mıç olunur mu ya

Ve birbirlerini çok seviyor onlar..

Boşanmak istemiyorsa erkek olarak ağırlığını koysun o zaman..anayı ana kadınını kadın bilmeyen şu erkeklere öyle sinir oluyorum ki... Şu kayınvalideciklerdende nefret ediyorum ayrıca..

Evlilik düZeltmek için ve sorun yaşarken çocuk yapanları anlamıyorum.. Anlamayacağım da.
Olan olmuş.üzmeyin kendinizi. Evliliğinize şans verin.taşının ya da ne bileyim bir şey yapın. Çocuğa yazık

Ben senle evlendim annenle değil. Ya taşınacağız ya boşanacağız. Boşanmak istemiyorsan orta yolu bulmak zorundasın deyin.

Daha bir kere dışarı çıkmamışsınız başbaşa, annesine laf söyletmiyor, annesinin hayatınıza müdahale etmesine göz yumuyor ve eşin senin üzerine titriyo ve çok seviyor? Emin misin?

Eşinize başka eve taşınmayı (hatta uzak bir muhite) teklif edin hatta eşinizi ikna edin. Oturduğunuz ev kv'nizin ve kira vermiyorsanız bu evi kiraya verip kirasını size versinler aynı Kapıya çıkar. Bebeğiniz olmasaydı bunları demezdim. O yavruyu yakmayın daha doğmadan.

Bencede hemen bosanmaya sarilacaginiza esinizi ikna etmeye calisin. Sizin stresli olmaniz yada sevinmeleriniz hepsini cocugunuzu etkiliyor. Daha cocugunuz dogmadan ona stress yasatmayin. Ben her zaman soylerim insanlarla kendi dilinizden degil onlarin dilinden konusun. Cunku onlar ancak kendi dillerinden anlarlar. Kaynananizi evinize almayin, ona gelen misafirlere kapinizi acmayin kaynananizin evinin yolunu gosterin. Kocanizda eger annesini gormek istiyorsa annesinin evine gitsin. Sorun bakalim esinize eger bunlari sizin anneniz yapsaydi nasil hissederdi. Kendini sizin yerinize koysun. Ve birde sunu asla ve asla yapmayin. Kocaniza annesini kotulemeyin. Cunku siz kotuledikce o daha da savunacaktir annesini. Ayrica ne kadar kotu de olsa onun annesi. Siz sadece kendi bildiginizi okuyun ve kaynananiz yokmus gibi davranin. Ve eger ikna edebilirseniz de oradan tasinin. Ama hemen bosanmaya sarilmayin. Evliliginizi yurutmeye cabalayin hele ki bebek de varmis. Bebek olunca artik dunyalar onun uzerine kurulur kaynananiz akliniza bile gelmez. Elinizden geldikce stress yapmayin cocugunuz etkilenmesin.

Evet arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum be 3. Kişi olarak daha mantıklı konuşmuŞsunuz haklısınız . Beni sevmese diyorum annesinede kendinede çok hakaret ediyorum yani ağzıma geleni söylüyorum ama ses etmiyor. Bana da hak veriyor ama gerekeni yapmıyor. Ama kayınvalidem 2 haftaya kadar başka yere taşıncak ama bu sorunlarımızdan dolayı değil . Oturduğumuz apartman eşime ait kaynanamın oturduğu evi satıyor. Kiracılarını da çıkarmadıkları için başka bi eve taşınıyor. Öyle olunca ne olacak bi de öyle bakalım.

9 aylik evlisiniz 5 aylik hamilesiniz
siz daha birbirinize alismamissiniz
kv faktörü belli baya
birde bebek bu ortama

Nasıl anneler var anlamıyorum. Kayınvaliden kendi çocuğunun yuvasının yıkılmasından mutlu olur mu acaba. Konuşmaktan anlayan biri ise bence kayınvaliden ile konuş, sonuçta eşin ile konuşman pek işe yaramamış gibi, kayınvalidene bir bebeğinizin olacağını, bu bebeği babası ile birlikte büyütmek istediğinizi ancak böyle sizinle uğraşmaya devam ederse işin boşanmaya kadar gideceğini, hem sizin hemde doğmamış bebeğin ahını alacağını söyleyin bence. Kayınvalideniz ile aranızda bu şekilde problem var ise bence bundan eşiniz suçludur, eşiniz annesini ve annesi ile sizin ilişkinizi kontrol edebilecek olgunlukta olsa işler buraya gelmezdi bence. Ancak ne olursa olsun, hamilesiniz ve sizin kendinizi değil önce bebişinizi düşünmeniz ona iyi bir gelecek hazırlamak için çabalamanız gerekir. evliliğiniz daha çok taze, boşanmayı aklınızdan bile geçirmeyin derim. İyi tarafından bakın sevdiğiniz insan ile evlenmişsiniz bu yüzden mücadeleye değer bence kalın ve savaşın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…