Merhaba arkadaşlar. Ben 9 aylık evliyim 5 aylık hamileyim. Eşimi çok severek evlendim. Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz. Kaynanam sürekli bizde her gün her akşam ilk zamanlar kahvaltıya da geliyordu . Birde 2. Eşinden olma kızı var . O kadar edepsiz bi çocuk ki ortalığı karıştırmakta üstüne yok.daha 7 yaşında olmadına rapmen bilmedği hiç birşey yok .eşim annesinin ağzına bakıp beni çok üzdü. Daha evleneli hafta olmadan evime kendi misafirlerini çağırmaya başladı. 9 ay oldu evleneli eşimle yalnız bir yere gittiğimi hatırlamıyorum. Kaynanam yüzünden eşimle bi çok kez kavga ettik . Eşimle aramda halledebileceğim sorunlara karışıp daha da büyüttü. Kavga içeriklerini anlatmıyorum. Herşeye burnunu sokuyor . Gezmeyi çok seviyor sürekli gezelim istiyor. En son eşimle kavgama yine karıştı ve eşime bunu boşa bundan bana gelin olmaz gibi laflar yaptı. Bende bunun üstüne eşime boşanmak istediğimi söyledim. Ama eşim benden boşanmak istemiyor. Annesiyle mesafe de koymuyor. Beni değil anneni seç bile dedim. Ama artık çok yoruldum .Daha çoğu şeyi anlatamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Ve birbirlerini çok seviyor onlar..Canim kendisi bilir,biz kımsenin kotulugu icin yazmiyoruz. Hemcinsimize 3. Bir goz olarak yorum yapiyoruz. Ki varsa hatasini ya da goremedigini gosterelim diye...
Sonuc? Kufur yiyorsun,esinle basbasa biryere gidemiyorsun,evin yol gecen hani olmus,senden bosanmasi icin esin yonlendiriliyor... Ve hala esin mudahale etmiyor...ama aslinda uzerine titriyor...
Oldu o zaman...
Eşinize başka eve taşınmayı (hatta uzak bir muhite) teklif edin hatta eşinizi ikna edin. Oturduğunuz ev kv'nizin ve kira vermiyorsanız bu evi kiraya verip kirasını size versinler aynı Kapıya çıkar. Bebeğiniz olmasaydı bunları demezdim. O yavruyu yakmayın daha doğmadan.Merhaba arkadaşlar. Ben 9 aylık evliyim 5 aylık hamileyim. Eşimi çok severek evlendim. Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz. Kaynanam sürekli bizde her gün her akşam ilk zamanlar kahvaltıya da geliyordu . Birde 2. Eşinden olma kızı var . O kadar edepsiz bi çocuk ki ortalığı karıştırmakta üstüne yok.daha 7 yaşında olmadına rapmen bilmedği hiç birşey yok .eşim annesinin ağzına bakıp beni çok üzdü. Daha evleneli hafta olmadan evime kendi misafirlerini çağırmaya başladı. 9 ay oldu evleneli eşimle yalnız bir yere gittiğimi hatırlamıyorum. Kaynanam yüzünden eşimle bi çok kez kavga ettik . Eşimle aramda halledebileceğim sorunlara karışıp daha da büyüttü. Kavga içeriklerini anlatmıyorum. Herşeye burnunu sokuyor . Gezmeyi çok seviyor sürekli gezelim istiyor. En son eşimle kavgama yine karıştı ve eşime bunu boşa bundan bana gelin olmaz gibi laflar yaptı. Bende bunun üstüne eşime boşanmak istediğimi söyledim. Ama eşim benden boşanmak istemiyor. Annesiyle mesafe de koymuyor. Beni değil anneni seç bile dedim. Ama artık çok yoruldum .Daha çoğu şeyi anlatamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?