Kesinlikle katılıyorum çok güzel özetlemissiniz. Ama konu sahibi pek elestiriye açık değil sanırım şimdi sizede cevabi olacaktır :)Esinizle birbirinizi cok seviyorsunuz hicbir sorununuz yok, ama size kufur etmesine ragmen,evinizi yol gecen hani gibi kullanmasina musade ediyor. Annesi bosan dediginde,karsilik veremiyor...
Sizin esinizle cok buyuk sorunlariniz var... Kayinvalide sadece ortaya cikmasini sagliyor...
9 aylk evli,5 aylik hamile olmaniz da ayri bir paradoks. Boyle bir adamdan cocuk... Boyle bir kadina torun... Hem de dip dibeyken,hem de bu kadar sorun varken...
Oyle zannettim,boyle zannettim derken iste boyle giriliyor dipsiz kuyulara...
Annesinin ağzına bakıp sizi cok üzen adam sizi cok seviyo olamaz bence ise bunu kabullenmekle başlayın derim.Uykucu sirin . Ben kendimi ezdirmiyorum . Burda üzüldüğümü söyledim ama ezilmek ayrı bi kavram. Çocuğum da rezil olmaz bende . Dimdik dururum ben sadece . Eşimi nasıl ikna edebilirim yani ne yapmam lazım diyorum. Eşim beni çok seviyor buna eminim.
Kesinlikle katılıyorum çok güzel özetlemissiniz. Ama konu sahibi pek elestiriye açık değil sanırım şimdi sizede cevabi olacaktır :)
Terk etmek mi eşim benim üstüme titriyor. Ama babasını 6 yaşında kaybettiği için annesine çok bağlanmış. Annesi de bunların beynini yıkamış küçükten beri. Annesiyle kedi köpek gibi 5 dk sonra kavga ediyorlar. Ama kopamıorlar.