Boşanmayı düşünüyorum. Yardım edin:(

Konuşulacak bir kadın değil ama eşim başlara göre değişti annesine karışma biz kavga ederiz 5 dk ya barışırız . Diyebiliyor artık. Eşim söylediklerimi anlamıyormuş gibi geliyo ama yeri gelince annesine lafı çarpıyor. Hayırlısıyla başka yere taşımcak o zaman daha iyi olacağını umuyorum.

Esiyle sorunu olmayan birinin hamile olmasi kadar dogal birsey var mi ki arkadaslar?
O da konu sahibinin ozel hayati,sahsi fikirleri.. niye yaptin,acelen neydi ki diye yargilamak bize dusmez sanirim. Kaldi ki oyle ya da boyle o cocuk dogacak bir sekilde, cocugu da aldiramayacagimiza gore.. olan olmus zaten. Gecmisi kurcalamaktan ziyade şu durumda ne yapilabilir onu dusunmeliyiz bence.

Bir kac arkadasin dedigi gibi tasinmak iyi fikir olabilir.. insallah bu sefer de yatiya gelmez kv :KK66:

Esini kesinlikle ikna et, bak yeni bir hayat.. cocugumuz olacak,biz aile oluyoruz artik, annen boyle devam ederse bu stresle bu cocuk fazla yaşamaz de. Seni dusunmuyor bari onu dusunsun. Annesine diyebilir bunu, eşin yeri ayri annenin yeri ayri..
Sanirim sevgili kv seni icine sindirememis. Oglumu alır,beynini yıkar,benden sogutur diye mi dusundu acaba önyargılı olarak :KK66:
Genelde boyle dusunulup,aman oglum kiz milletine yüz verme bizim dedigimiz olsun, kiz tarafina dönme diye tembihlenir..

Benim babam da 7 yasimdayken vefat etti ama annem kardesim icin oyle dusunmuyor hic. Kizimdan ayirt etmem onun eşını diyor, yeter ki oglum mutlu olsun ne emekle buyuttum ben sizi tek basima diyor. Kaldi ki annem ters bisey dese ben mudahale ederim anneme. Kız bize köle olmaya gelmeyecek sonucta..
Keza, esimin de abisi vefat etmis 8yil once kazada. Kayinvalidemle aramiz cok iyidir. Kısın 4ay ayni evde hep birlikte kaliyoruz kayinpederle birlikte. 3Yıldır hic pismanligimiz olmadi cok sukur. Gerci ben calisiyorum,aksam 8de evdeyim fazla gorusemiyoruz bile. Cok severim onlari,aileler de seviyor birbirlerini.,
Kayinvalidem de, benim bi tek oglum var o mutlu olsun isterim hayatta diyor. Ben zaten ölüp gidecegim, sizden baska kimimiz var herseyimiz sizin demisti bir keresinde. Sakın birbirinizi uzmeyin der mesela. Sen de insan evladisin kimse yavrusuna kiyamaz ,herkes ne emekle okutup buyutup evlendiriyor cocugunu dedi.
Esime gelirsek, kayinvalidemin iyi niyetine ragmen yine de soruyordu bana annem bisey diyor mu ben yokken, ters biseyi oldu mu, olursa da soyle ben annemle konusurum, ben seni bu ewe hapsetmek icin _bize hizmet etsin diye almadim dedi. Sen benim karımsın ve ben bu cizgiyi koruyabilirim dedi.
Bikeresinde ewe 2de geldik,kv de bizi beklemis uyuyamamis.. kapiyi acti oglum nerdesiniz ,saat kac , nerdeydiniz vsvsvs..
Esimin verdigi cevap; anne biz evliyiz, koca insan olduk bi merak edilme yasinda degiliz artik, mudahale etme lutfen birdaha ,kalbini kirmak istemem dedi,iyi geceler deyip yanagindan optu ve odamiza gittik.. cok ayıptı yaptigin,agir bi tepki verdin dedim, cok uzuldu annen bari benim yanimda yapmasaydin dedim. esim de bilerek oyle yaptim cunku haklisin desem bu sefer de baska biseye karisacak ister istemez. Karismamasi gerektigini,evliligimizin farkina varmaliydi dedi. Ertesi gun kahvaltida annesiyle sakalasmalar falan yapti,sarildi optu, tatliya da bagladi ve konu birdaha acılmamak uzere kapandi..

Bu basit bir ornekti,sorun olarak gormuyorum ben yasadiklarimizi. Esim konusunda gercekten sansliyim sanirim. Ne bileyim erkek dedigin boyle olmali. Belki esim boyle delidolu oldugu icin de kayinvalidem bize mudahale edemiyor da olabilir..
Ha bir de, evlenmeden once esim bana"ben yokken annem olur da tartisirsaniz sana ne derse desin sakın ona cevap verme,sus sen dedi. Sonra gel bana soyle, ben ciddi birsey gorursem annemi karsima alir konusurum. Degilse de senle konusarak tatliya baglarim belki yanlis anlasilma olmustur dedi. Tabi ayni sey annem icin de gecerli dedi. Siz birbirbirinizle tartismayin hic dedi. Cok sukur ki hic sorunumuz olmadi henuz. Sanirim iş koca'da bitiyor...
Sana da anlattim ki belki fikir olur,esinle konusursun,dengeyi kurmasina bakis acisini degistirmesine yardimci olur..
Allah sabır ve kolaylik versinn :KK66:

Merhaba arkadaşlar. Ben 9 aylık evliyim 5 aylık hamileyim. Eşimi çok severek evlendim. Kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz. Kaynanam sürekli bizde her gün her akşam ilk zamanlar kahvaltıya da geliyordu . Birde 2. Eşinden olma kızı var . O kadar edepsiz bi çocuk ki ortalığı karıştırmakta üstüne yok.daha 7 yaşında olmadına rapmen bilmedği hiç birşey yok .eşim annesinin ağzına bakıp beni çok üzdü. Daha evleneli hafta olmadan evime kendi misafirlerini çağırmaya başladı. 9 ay oldu evleneli eşimle yalnız bir yere gittiğimi hatırlamıyorum. Kaynanam yüzünden eşimle bi çok kez kavga ettik . Eşimle aramda halledebileceğim sorunlara karışıp daha da büyüttü. Kavga içeriklerini anlatmıyorum. Herşeye burnunu sokuyor . Gezmeyi çok seviyor sürekli gezelim istiyor. En son eşimle kavgama yine karıştı ve eşime bunu boşa bundan bana gelin olmaz gibi laflar yaptı. Bende bunun üstüne eşime boşanmak istediğimi söyledim. Ama eşim benden boşanmak istemiyor. Annesiyle mesafe de koymuyor. Beni değil anneni seç bile dedim. Ama artık çok yoruldum .Daha çoğu şeyi anlatamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Uzakça bir yere taşının öncelikle, eşiniz taşınmayı kabul eder mi?

bosan bundan gelin olmaz bana ne cirkin bi laf bu Allahimm nasil insan bunlar nasil hic mi gunahtan korkmuyorlar bosanma kiz inadina bosanma cocugunda oluyormus zaten kocani seviyorsan iyiyse kaynana inat daha bi iyi ol kocanla cocuk olunca kendininde bi ailesi oldugunu anlar belki

Oğluna çok düşkün kv. O kadar çok mantıksız konuşmaları varki kv . Yani duysanız yaka silkersiniz bırak kv olmasını komşu olsanız çekemezsiniz. Kv in bi de kız kardeşi var o bile katlanamıyor deli bu diyo bunla baş edilmez . İlk kocasını da bu evden kaçırdı . Adama oyun oynaya oynaya adamı evden kaçırmış adamda trafik kazasından ölmüş.herkes namussuz bi kv namuslu ona göre. Fakirlikten gelmiş sonradan görme olmuş . Allah kimseye kv gibi komşu bile vermesin.

X