- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
-
- Konu Sahibi KaraGozlu89
Artik bu zaman sonra cocugun piskolokini bozmamak mumkun degil. Bosansak da bosanmasak da bozulur o kesin. Anca oturup dudaklarimi dikcem ve beynimi kafadan cikarcam... daha neler...
Bilmiyorum. Ben kendimce kocamdan kopdugumu his ediyorum. Cunku aslinda artik gec eve gelmesini istiyorum. Kendi halim deykem iyiyim cunku o gelince moral bozuklugu oluyor bende.
Ben ne isteyebilirim ki? Beni seven ve sayan bir koca isterim. Hayatim nasilsin diyen bir koca. Sirtim agriyo dedigimde, gel oviyim aazicik diyen bir koca. Pazarlari kahvede degil benimle yuruyuse cikan bir hayat arkadasi... parasi olmasin, kalbi olsun... benimle paylasan bir hayat yoldasi istiyorum. Evet esimden bunu hicbirzaman goremicemi de biliyorum....
Belki de hayatda hic bir zaman oyle biri olmicak benim icin.
Ama esimden ne isterim? Gulmesini, yuzune bakmasini, yalan soylememesini, kufur soylememesini, bana hayatini anlatmasini..... ve bunu da gormicegime gore beni kim tutuyor bu evde? Hersey bahane dimi!
Tokat atigini anlatirsam evet gel derler, bosan derler. Onlar da siddete karsi. Babam bi kere kavgamiza sahit oldu. Sonra benimle tel basinayken sordu sana el kaldirdimi hic diye ben hayir dedim. İyi ozaman, el kaldirsaydi digceklerim vardi ona dedi. Annem de el kaldirmadigi surece evliligini kurtarmaya calis dedi. Bakdin olmuyo yanimiza gelirsin dedi.içinde bitmiş olsa herşeyi göze alıp ailenin yanına gidersin
babasını oğlunu ayırmamak ve belki bir ümit olarak duruyorsun
ailene bu durumu anlatsan gel derler mi boşan derler mi
Allah razi olsun cok guzel konussdunuz. Kesinlikle korunuyorum. Daha kendime gelememisim. Bosanmanin sonrasino dusunurken cocugumun zaten olmasini istemem. O da zaten istemiyor. Cok borcu var diye. Alkahin isi tabiki ama allahin izniyle, korunuyorum ve hamile kalmam inshallah.hayat bazen pembe gözlükleri gözüne sokuyor işte adamın lakin kadın son raddesine kadar dayanıyor ama nafile adam dikiş tutmuyor,benim size söyleyeceğim lütfen barışsanız bile korunun ,belki eşin düzelir bilmiyorum ama burada okadar çok konu açılıyorki yeni evlenmiş çiftlerden sonu heep hüsran kabullenip devam edenide var yok ben asla istemiyorum deyip boşananıda ,ama şu bir gerçekki 1 haftadır okuduğum her ayrılık konusunda kadın maddi gücü olmadığı için eyvallah etmesi ve çok üzülüyorum gerçekten.kimi kocada dayak var kiminde içki kiminde kumar kiminde aldatma sanki serpiştirilmiş huylar allah sonumuzu hayır etsin, umarım sizde akkıllıca kararlar verir bir an önce oğluşunla mutlu olursunuz.
Zaten kardesim evlencek guzun de ozaman gitcem inshallah. İki.uc ay kalmayi dusunuyorum. Ve hiiiiic ozlemessem hic bi sorun cikmazsa ozaman ayriliyim diyorum. Oglum 3 aylikken gitmisdim cok ozlemisdim. Ama ozaman seviyodum daha.K KaraGozlu89 canım o zaman eşinle konuş bi bakalım ben ailemin yanına gitmek istiyorum
onları çok özledim bahanesiyle hem düşünmüş olursun hem karşı tarafın tepkisini ölçmüş olursun
benim annem babamda boşandı öyle medeni değil tabi psikolojik olarak çöktük
toparlamamız ise hala devam ediyor
senin ailen gibi medeni olsa sorun değil eşin ama öyle değil sürekli farklı şekil
boşanmak istemiyorsan kendin gezip kendin tozucan
Su an esim degilmi? Nikahimiz varmi? Ne diyim sokakdaki adam hitabimi yapiyim? Hayatim, sevgili demiyorum kocam esim diyorum. O adam mi diyim. Siz benim icimi bilmiyorsunuz. Sadece dertlesmek istesem anketimi ona gore yaparfim. Burda ciddi ayrilmayi dusunuyorum. İnshallah siz o duruma dusmezsiniz ve nasil zor bi karar oldugunu orenmezsiniz. Oyle buyuk konusmayin bence....sen ama ztn boşanmak ıstemıyorsunkı me dıye anket yaptın? esımde esım kocamda kocam...
Haklisiniz bence de. Sonu zaten bosnamak o kesin ama ne zaman. 10 sene sonra hayatimi harcamis sekilde bosanmak da istemem aslinda ama cocuk da buyumus olur mesela. Hamile asla kalmak istemiyorum. Allahim inshallah vermez. Kprunuyorim. Diyorum para biriktirip oyle gitsem en azindan param olur baslarda
Cooook guzel konusdunuz. Ve heeseye katiliyorum. Haklisiniz. Ve en cok mutsuz anne mutsuz cocuk yetisdirir dediniz ya. Ben geri dusundugumde, annemi hep aglarken yakaladigim geliyor aklima, ve nasil üzüldüğüm... anliyorum yani dediginizi. Dediginiz gibi denicem bi. Burda 8 ay var onumuzde. O aylarsa birsey degismezse dediginiz gibi yaparim.Dünyada annesi ve babası ayrılan milyonlarca çocuk var.
Ve hepsi de perişan halde değil.İyi bir yaklaşımla pek çok çocuk bu durumu hasarsız atlatabiliyor.
Evde sürekli kavga eden tartışan birbirlerine saygı ve sevgi göstermeyen bir anne baba yerine ayrı ama huzurlu anne babayı tercih ederdim şahsen çocuk olsam.
Ki benim babam da bizi ihmal etmezdi ama annemle çok kavga ederlerdi eve geç gelirdi vs.
Annem hep mutsuz bi kadındı.
Ve mutsuz anneler mutsuz çocuklar yetiştiriyor.
Belki zamanında ayrılsalar daha huzurlu daha mutlu bi çocukluğum olurdu.
Size tavsiyem bir an önce çalışmaya başlayın şimdiden gidin başvuru yapın.
Belki maddi olarak rahatlarsanız evdeki durumlar düzelir sizin kendinize olan güveniniz artar eşiniz size saygı duymaya başlar belki.
Ha ama yok her şey gene aynı mı adam odun gibi mi davranıyor o zaman birktir paranı at köşeye ve boşan.
Bir de asla yurt dışına gidemem demişsiniz pardon ama madem oğlundan ayrılmak istemeyen bi baba var o zaman oğlunun annesine de iyi davranacak davranmak zorunda.
Davranmıyorsa da hasrete özleme dayanacak.
Vallahi o da guzelmis yaa :))))Kesinlikle.Kenara azda olsa para koyun, 10 yıl değilse bile en azından çocuğunuz için bir kaç sene daha bekleyin. Evinizdede bekar eviniz gibi keyif yapın.Adamın geç gelmesi gitmesi bilmemnesi umrunuzda olmasın.Kendi hayatınızı yaşayın o evde. Çünkü değmez.Kendinizi zora soktuğunuza bile değmez.Bırakın o istediği gibi yaşasın,sizde gidiceğiniz zamanın hazırlığını yapın rahat rahat.Mutlu gidin dertsiz gidin napıcam simdi demeden gidin. Güzel gidin, böyle gitmek görmedim desin:)))
Zaten kardesim evlencek guzun de ozaman gitcem inshallah. İki.uc ay kalmayi dusunuyorum. Ve hiiiiic ozlemessem hic bi sorun cikmazsa ozaman ayriliyim diyorum. Oglum 3 aylikken gitmisdim cok ozlemisdim. Ama ozaman seviyodum daha.
Sormayi izin verirsen, kac yasindaydin annen baban ayrildiginda. Cunku bende bu dusunce de var. Simdi ayrilmazsam cocuk buyuyup kendi akillana kadar ya askere gidene kadar yada ergenligini atlatana kadar ayeilamam. cok piskolojik sorunlar yasicak diye dusunuyorum o aralar. Annem ayrildiginda karsesim ergen di ve coook etkilendi. Ne kadar medeni olursa olsun ayrilik... Ama simdi ayrilirsam oglum kucuklugunden beri alismis olur bu hale.
Hayirlisi ya. Azicik karar aldim gibi. Cok dusundum her sekili. Ve sonu hep ayrilikdi. Uzatmaya ne gerek var dimi. Guzune kadar para birikdirip uc ay avrupada kalip, geri dondugumde ayri ev tutcam. Kararim sanki sabitlenmis gibi. Pilanlamayi basladim :) inshallah sorun cikmaz... hayirlisi...