Boşanmayı düşünüyorum, sizce ne yapmaliyim?

Boşansam mı?

• Evet, boşan.

OY: 12 48,0%
  • Hayir, boşanma.

OY: 3 12,0%
  • Bekle, gene dene, olmazsa cocugun ana okuluna basladiginda bosan.

OY: 10 40,0%

• Ankete Katılan
    25
Yapacağın tek şey ailenin yanına gitmek.Sana değer vermeyen adam inan ilerki zamanlarda çocuğununada deger vermicekk. daha fazla ızatmana hiçç gerwk yokk canım allah yardımcın olsun

bu arkadaşımın yorumuna katılıyorum
önce kendine olan güvenini topla . psikolojini düzelt, maddi olarak güçlen . çoçuğunun biraz daha büyüsün . kendine ekonomik olarak yön ver ...
gerisi zaten kendiliğinden gelirr..

Siz asla boşanmazsınız.
Başlığınız şöyle olabilir miydi?
Eşimin saygısını Nasıl kazanabilirim?
Evet, adamın size saygısı sıfır. Ne yapıyorsa bu yüzden yapıyor.
Kendinizi bayağı bir ezdirmişsiniz. İlk kabalığında sertçe uyarsaydınız cesaret edemezdi sanki.
Bence boşanmakla falan gözünü korkutun. Kararlı ve ciddi görünün de azıcık kendine gelsin densiz!

Ayni dertten bende muzdaribim kocam kendini begenmisin teki herseyi o bilir ben hic birsey bilmem ona göre ne yaptigim yemekleri begenir nede temizligimi herseye bir bahane hic disari cikarmaz herseye karisir coooookkkkk ilgisizdir bana karsi isten gelir yatar ta ise gidene kadar uyur ben bisey isterim kac para biliyomusn der annesi ister aninda alir kendi kardesleri surekli para harcar kocamda verir para bisey olmaz ama ben kirk yilda bir bisey almaya kalkarim cok masraflisin der kiyafetimi gectim oturup kalkmama evde yaptiklarima bile laf soyler kilolarimi asagilar ki daha 5 ay önce doğum yaptim onun yüzünden sütüm.gitti sürekli ne bu hal hala yiyon öküz gibi oldun der gece yanina yatarim bi rahat birak der kac kez telefonunda kiz numarasi yakaladim benimle bes dakika oturmaz bana gulmez ama baskalarinin yaninda agzi kulaklarinda bebegim olmasa 5 dakika durmicam ama beni tutan tek sey bebeğim oysa 2 yillik evliyiz daha ve o kadar yorgun ve yipranmis haldeyim ki geceleri uyuyamiyorm bile

Allah razi olsun
Cook sefer dusundum. Ama bir turlu sonuc bulamiyorum...

oğlunu bahene etme. ne demek keşke eski sevgilimle evlenseydim dıyecek bana eşim. kapı orda derdım. bıraz gururlu ol. tokat atıyor ilgi sıfır. cinsel hayatınızda mı böyle?

cocukları bahane etmeyın bayanlar. sıze deger vermıyen sızı asaglıyan bir insanla ömür gecmez. bunlar nasılsa bu kadın aldatsamda dövseöde sövsemde gitmez dıye böyle rahatlar. kendını böyle ezdirme. al esyanı dogru annenelere

Sagolun gorusleriniz icin. Ama oyle kotu dovmez. Bir tokat felan atar sakinlersir. En son tokati da 6 ay onceydi. Doven biri degil. Cocuguna hele hiiic el kaldirmaz. Dort dortluk bakar ogluna. Zaten oyle biri olsa benim icin daha kolay olurdu, arkama bakmadan giderdim....

cok ılgınc tokatı dayaktan saymıyorsunuz:) ne denilirki size sizin kendinize sayginiz yokki esinizib olsun ezik gibi bir hayat kusura bakma.

Reactions: anu
tokat atmasini normal karsiliyorsunuz saka gibi. 10 yillikevliyim hic boyle birsey yasamadim. tokatta dayaktir....

Kayınvalideniz ve kayınbabanıza gelince, onlar da sizin onları umursadığınız kadar umursasalardı oğullarını bu şekilde yetiştirmez, sizi korumaya çalışırlardı.
Dusuncenizi anliyorum. İcimizi bilmiyorsunuz. Ama allaha sukur kaynanam kayinbabam hep beni tutdular. Ki zaten fazla onlara yansitmadim sorunlarimizi. Ama sorun isitdiklerinde her zaman beni tutdular. Ogullarina kizdilar. Yetisme tarza gelince. Zaman oyle gerektirdi. Annemin o zamanlar cok yuku vardi. Cocuk egitme nedir bilmiyodu ki...

yasinda kucuk degil bu cahilik ne böyle. dayaga devam ozaman madem hepsi cok iyi

İyi yonlerini yazdim, cunku gercekciyim. Simdi sadece kotu yonlerini yazsam, kocamin oldugu gibisini gormicekdiniz. Ve kesinlikle tabiki ayrilmak sonuc olcak. Benim kafam isde oğlunu cok seviyo cok dusgun diye karisdi. Yoksa bana kalsa ayrilirim... cok sefer cantami almis cikmisdim nerdeyse evden....

Ne diypsun yaaa ağzım açık okudum peki katlanmak zorundamısın

Sagol gorusun icin. Biz sevgiliyken, nisanliyken bana cok iyi dabranirdi. Ne yalanini gordum ne kufurunu. Sadece bi kere kufur etsi yanimda, sok oldum cunku benim ailemde kufurcu yokdur. Dedim ona kufur etmesene diye. Etmem bidhaa dedi. Eee pembe gozluk var....
Cocuk meselesinde bende bir sene evli kalip ondan sonra yapmak istiyordum cocuk, ama diyom ya o kadar cok asikdim, bir sefer evlenirim diye dusundum, ustunde bide cok cocuk istiyordum... cocuklari cok severim. Ama oglumu dogurduguma hicbir zaman pisman degilim. Cunku o benim herseyim. Ona bakinca bi moralim duzelir, mutlu olurum. Degisik bisey cocuk ya. Ama genede haklisin. Ayrilirsam cocuga yazik...

Zaten istegim cocukla babayi ayirmak degil. Ben kesinlikle yurtdisina bidaha gidemem. Ben nasil oglumdan ayrilmak istemiyorsam, oglumuda babasindan ayiramam...

cok ılgınc tokatı dayaktan saymıyorsunuz:) ne denilirki size sizin kendinize sayginiz yokki esinizib olsun ezik gibi bir hayat kusura bakma.
Evli degilsiniz siz galiba
Bende oyle rahat konusurdum. Tabiki tokati dayak olarak sayiyorum. Tabiki yuzumun acisindan daha cok gururum ve kalbim acidi. Ama burda dediginiz okindugunda bemi her gun dovurmus gibi yazilmis. Oyle bisey yok demeye calisdim. Yoksa zaten ben cokdan gitmisdim bu evden...

Mesajını kırpa kırpa sade hale getirdim.Sildiklerim benim açımdan boşanma sebebi değildi ama bu yukarıda alıntıladıklarım için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... Bunları sana başka birisi yazsa sen ne düşünürdün? Boşan demez miydin? Eşinden nasıl nefret etmiyorsun demez miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…