- 19 Mart 2023
- 38
- -28
- 6
- 23
- Konu Sahibi Karakediii122
-
Herkese merhaba 21 yaşındayım, radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Evliyim eşim benden 13 yaş büyük iki kız çocuğumuz var biri 2 yaşında biri 4 aylık eşim servis şöförülüğü yapıyor ve Yaklaşık 2 yıldır süren evliliğimiz 5 yıl kadar süren sevgililik dönemimiz oldu. Evliliğimizin başından beri yaşadığımız problem alkoldü. 2 yıl süren evliliğimizde bana iki kere şiddet uyguladı birinde hamileydim birinde de yüzüme pantolonu fırlattığında gözüme kemer gelmişti mosmor olmuştu ve kanamıştı. Bu durumlar hep alkollüyken yaşandı çoğu kez eve geç gelmeleri telefonları açmamaları artık canıma tak etmişti. Ara sıra bara gazinoya giderdi birkaç kez whatsapın engellenenler kısmında kadın numaraları görmüştüm..en son gazinoya gittiğindeyse yanına gidip onu orada rezil etmiştim.bunların yanında yine alkollüyken doğum yaptığım gün en yakın arkadaşımla çok samimi konuşmalarını yakaladım başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü alkolü bırakacağına söz verdiği yeminler ettiği için evliliğime devam ettim. Ama verdiği sözler hep yalandı belkide karşıma yüzlerce kez almama rağmen sözümü dinlemedi asla ta ki geçen gece yine alkolluyken kaza yapana kadar .arkadaşının arabasıyla kaza yaptı hasar 17 milyar kadar. zaten yüklü bir borcun içindeydik üstüne eklenmiş oldu benim çocuklarımın rızkını bu şekilde yemesine artık gönlüm razı olmuyor. Kazadan ertesi gün telefonunda öğrencinin velisiyle samimi konuşmalarını gördüm konuştukları sırada profil resmini değişmiş kadının fotoğrafını ekran görüntüsü almış bana doğruları söyle dediğimde alkolluyken kadının hoşuna gitmiş olabileceğini söyledi ben de artık dayanamayıp annemin evine geldim ailem ne karar verirse arkamda ama iki arada bir derede kaldım alkol içmiyorken iyi anlaşıyoruz yeme içme konusunda da bir şeyimizi eksik etmiyor ama artık bunlar yeterli gelmiyor sürekli huzurumuz bozuluyor bazı kadınlara rast geldiğimde eşlerinin kusurlarını kapatıyor sürekli affediyor ben o kadınlardan olamıyorum bir yere kadar çekebiliyorum. Bekarken okul konusunda çok hayallerim vardı çocuğum varken bile mezun oldum üniversitemden bunları yaşıyor olmak beni çok yordu . Bir yandan boşandıktan sonra süreç nasıl olur beni neler bekler bilmiyorum çocuklarım için katlanmalı mıyım herkes böyle söylüyor ama ben böyle olması taraftarı değilim lütfen görüşlerinizi bekliyorum
Yaşları tanınmayın diye mi böyle yazdınız? Yoksa kazık kadar adam küçücük çocukla mı sevgililik yaşadı gerçektenHerkese merhaba 21 yaşındayım, radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Evliyim eşim benden 13 yaş büyük iki kız çocuğumuz var biri 2 yaşında biri 4 aylık eşim servis şöförülüğü yapıyor ve Yaklaşık 2 yıldır süren evliliğimiz 5 yıl kadar süren sevgililik dönemimiz oldu. Evliliğimizin başından beri yaşadığımız problem alkoldü. 2 yıl süren evliliğimizde bana iki kere şiddet uyguladı birinde hamileydim birinde de yüzüme pantolonu fırlattığında gözüme kemer gelmişti mosmor olmuştu ve kanamıştı. Bu durumlar hep alkollüyken yaşandı çoğu kez eve geç gelmeleri telefonları açmamaları artık canıma tak etmişti. Ara sıra bara gazinoya giderdi birkaç kez whatsapın engellenenler kısmında kadın numaraları görmüştüm..en son gazinoya gittiğindeyse yanına gidip onu orada rezil etmiştim.bunların yanında yine alkollüyken doğum yaptığım gün en yakın arkadaşımla çok samimi konuşmalarını yakaladım başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü alkolü bırakacağına söz verdiği yeminler ettiği için evliliğime devam ettim. Ama verdiği sözler hep yalandı belkide karşıma yüzlerce kez almama rağmen sözümü dinlemedi asla ta ki geçen gece yine alkolluyken kaza yapana kadar .arkadaşının arabasıyla kaza yaptı hasar 17 milyar kadar. zaten yüklü bir borcun içindeydik üstüne eklenmiş oldu benim çocuklarımın rızkını bu şekilde yemesine artık gönlüm razı olmuyor. Kazadan ertesi gün telefonunda öğrencinin velisiyle samimi konuşmalarını gördüm konuştukları sırada profil resmini değişmiş kadının fotoğrafını ekran görüntüsü almış bana doğruları söyle dediğimde alkolluyken kadının hoşuna gitmiş olabileceğini söyledi ben de artık dayanamayıp annemin evine geldim ailem ne karar verirse arkamda ama iki arada bir derede kaldım alkol içmiyorken iyi anlaşıyoruz yeme içme konusunda da bir şeyimizi eksik etmiyor ama artık bunlar yeterli gelmiyor sürekli huzurumuz bozuluyor bazı kadınlara rast geldiğimde eşlerinin kusurlarını kapatıyor sürekli affediyor ben o kadınlardan olamıyorum bir yere kadar çekebiliyorum. Bekarken okul konusunda çok hayallerim vardı çocuğum varken bile mezun oldum üniversitemden bunları yaşıyor olmak beni çok yordu . Bir yandan boşandıktan sonra süreç nasıl olur beni neler bekler bilmiyorum çocuklarım için katlanmalı mıyım herkes böyle söylüyor ama ben böyle olması taraftarı değilim lütfen görüşlerinizi bekliyorum
Tek takıldığım nokta, adam sizden 13 yaş büyük. En erken 18inizde evlenmişsiniz. Siz reşit değilken tanıştınız yüksek ihtimalle. Elinizde bi sübyancılık var haliyle. Ve ne aceleyle 21 yaş için 2 çocuk. Neden kendinize yazık ediyorsunuz?Herkese merhaba 21 yaşındayım, radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Evliyim eşim benden 13 yaş büyük iki kız çocuğumuz var biri 2 yaşında biri 4 aylık eşim servis şöförülüğü yapıyor ve Yaklaşık 2 yıldır süren evliliğimiz 5 yıl kadar süren sevgililik dönemimiz oldu. Evliliğimizin başından beri yaşadığımız problem alkoldü. 2 yıl süren evliliğimizde bana iki kere şiddet uyguladı birinde hamileydim birinde de yüzüme pantolonu fırlattığında gözüme kemer gelmişti mosmor olmuştu ve kanamıştı. Bu durumlar hep alkollüyken yaşandı çoğu kez eve geç gelmeleri telefonları açmamaları artık canıma tak etmişti. Ara sıra bara gazinoya giderdi birkaç kez whatsapın engellenenler kısmında kadın numaraları görmüştüm..en son gazinoya gittiğindeyse yanına gidip onu orada rezil etmiştim.bunların yanında yine alkollüyken doğum yaptığım gün en yakın arkadaşımla çok samimi konuşmalarını yakaladım başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü alkolü bırakacağına söz verdiği yeminler ettiği için evliliğime devam ettim. Ama verdiği sözler hep yalandı belkide karşıma yüzlerce kez almama rağmen sözümü dinlemedi asla ta ki geçen gece yine alkolluyken kaza yapana kadar .arkadaşının arabasıyla kaza yaptı hasar 17 milyar kadar. zaten yüklü bir borcun içindeydik üstüne eklenmiş oldu benim çocuklarımın rızkını bu şekilde yemesine artık gönlüm razı olmuyor. Kazadan ertesi gün telefonunda öğrencinin velisiyle samimi konuşmalarını gördüm konuştukları sırada profil resmini değişmiş kadının fotoğrafını ekran görüntüsü almış bana doğruları söyle dediğimde alkolluyken kadının hoşuna gitmiş olabileceğini söyledi ben de artık dayanamayıp annemin evine geldim ailem ne karar verirse arkamda ama iki arada bir derede kaldım alkol içmiyorken iyi anlaşıyoruz yeme içme konusunda da bir şeyimizi eksik etmiyor ama artık bunlar yeterli gelmiyor sürekli huzurumuz bozuluyor bazı kadınlara rast geldiğimde eşlerinin kusurlarını kapatıyor sürekli affediyor ben o kadınlardan olamıyorum bir yere kadar çekebiliyorum. Bekarken okul konusunda çok hayallerim vardı çocuğum varken bile mezun oldum üniversitemden bunları yaşıyor olmak beni çok yordu . Bir yandan boşandıktan sonra süreç nasıl olur beni neler bekler bilmiyorum çocuklarım için katlanmalı mıyım herkes böyle söylüyor ama ben böyle olması taraftarı değilim lütfen görüşlerinizi bekliyorum
Çocuklarım için katlanmalı mıyım diye bir şey yok. Çocukların için boşanmalısın, adam alkollü olmanın arkasına sığınarak her şeyi yapıyor. Normalde iyiyiz demek de garip, adam sizi hoşlayıp her haltı yiyor, iyilikten değil bu. Atanma ya da iş bulma şansın da var, kaç kurtar kendini. Çocuklarına içen ve seni aldatan bir adama dayanmayı öğretmemelisin. Anne baba ve çocuklarımız dışında hiçkimseye bir şey borçlu değilizHerkese merhaba 21 yaşındayım, radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Evliyim eşim benden 13 yaş büyük iki kız çocuğumuz var biri 2 yaşında biri 4 aylık eşim servis şöförülüğü yapıyor ve Yaklaşık 2 yıldır süren evliliğimiz 5 yıl kadar süren sevgililik dönemimiz oldu. Evliliğimizin başından beri yaşadığımız problem alkoldü. 2 yıl süren evliliğimizde bana iki kere şiddet uyguladı birinde hamileydim birinde de yüzüme pantolonu fırlattığında gözüme kemer gelmişti mosmor olmuştu ve kanamıştı. Bu durumlar hep alkollüyken yaşandı çoğu kez eve geç gelmeleri telefonları açmamaları artık canıma tak etmişti. Ara sıra bara gazinoya giderdi birkaç kez whatsapın engellenenler kısmında kadın numaraları görmüştüm..en son gazinoya gittiğindeyse yanına gidip onu orada rezil etmiştim.bunların yanında yine alkollüyken doğum yaptığım gün en yakın arkadaşımla çok samimi konuşmalarını yakaladım başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü alkolü bırakacağına söz verdiği yeminler ettiği için evliliğime devam ettim. Ama verdiği sözler hep yalandı belkide karşıma yüzlerce kez almama rağmen sözümü dinlemedi asla ta ki geçen gece yine alkolluyken kaza yapana kadar .arkadaşının arabasıyla kaza yaptı hasar 17 milyar kadar. zaten yüklü bir borcun içindeydik üstüne eklenmiş oldu benim çocuklarımın rızkını bu şekilde yemesine artık gönlüm razı olmuyor. Kazadan ertesi gün telefonunda öğrencinin velisiyle samimi konuşmalarını gördüm konuştukları sırada profil resmini değişmiş kadının fotoğrafını ekran görüntüsü almış bana doğruları söyle dediğimde alkolluyken kadının hoşuna gitmiş olabileceğini söyledi ben de artık dayanamayıp annemin evine geldim ailem ne karar verirse arkamda ama iki arada bir derede kaldım alkol içmiyorken iyi anlaşıyoruz yeme içme konusunda da bir şeyimizi eksik etmiyor ama artık bunlar yeterli gelmiyor sürekli huzurumuz bozuluyor bazı kadınlara rast geldiğimde eşlerinin kusurlarını kapatıyor sürekli affediyor ben o kadınlardan olamıyorum bir yere kadar çekebiliyorum. Bekarken okul konusunda çok hayallerim vardı çocuğum varken bile mezun oldum üniversitemden bunları yaşıyor olmak beni çok yordu . Bir yandan boşandıktan sonra süreç nasıl olur beni neler bekler bilmiyorum çocuklarım için katlanmalı mıyım herkes böyle söylüyor ama ben böyle olması taraftarı değilim lütfen görüşlerinizi bekliyorum
Hikayenizde tutarsız bazı noktalar var. Yaklaşık 2 yıldır süren evliliğimiz var diyorsun büyük kızım da 2 yaşında diyorsun. Evlenmeden mi hamile kaldınız? Ayrıca 2 yılda 2 çocuk dünyaya getirmişsiniz diğeri de 4 aylık o da tuhaf geldi bana.Herkese merhaba 21 yaşındayım, radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Evliyim eşim benden 13 yaş büyük iki kız çocuğumuz var biri 2 yaşında biri 4 aylık eşim servis şöförülüğü yapıyor ve Yaklaşık 2 yıldır süren evliliğimiz 5 yıl kadar süren sevgililik dönemimiz oldu. Evliliğimizin başından beri yaşadığımız problem alkoldü. 2 yıl süren evliliğimizde bana iki kere şiddet uyguladı birinde hamileydim birinde de yüzüme pantolonu fırlattığında gözüme kemer gelmişti mosmor olmuştu ve kanamıştı. Bu durumlar hep alkollüyken yaşandı çoğu kez eve geç gelmeleri telefonları açmamaları artık canıma tak etmişti. Ara sıra bara gazinoya giderdi birkaç kez whatsapın engellenenler kısmında kadın numaraları görmüştüm..en son gazinoya gittiğindeyse yanına gidip onu orada rezil etmiştim.bunların yanında yine alkollüyken doğum yaptığım gün en yakın arkadaşımla çok samimi konuşmalarını yakaladım başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü alkolü bırakacağına söz verdiği yeminler ettiği için evliliğime devam ettim. Ama verdiği sözler hep yalandı belkide karşıma yüzlerce kez almama rağmen sözümü dinlemedi asla ta ki geçen gece yine alkolluyken kaza yapana kadar .arkadaşının arabasıyla kaza yaptı hasar 17 milyar kadar. zaten yüklü bir borcun içindeydik üstüne eklenmiş oldu benim çocuklarımın rızkını bu şekilde yemesine artık gönlüm razı olmuyor. Kazadan ertesi gün telefonunda öğrencinin velisiyle samimi konuşmalarını gördüm konuştukları sırada profil resmini değişmiş kadının fotoğrafını ekran görüntüsü almış bana doğruları söyle dediğimde alkolluyken kadının hoşuna gitmiş olabileceğini söyledi ben de artık dayanamayıp annemin evine geldim ailem ne karar verirse arkamda ama iki arada bir derede kaldım alkol içmiyorken iyi anlaşıyoruz yeme içme konusunda da bir şeyimizi eksik etmiyor ama artık bunlar yeterli gelmiyor sürekli huzurumuz bozuluyor bazı kadınlara rast geldiğimde eşlerinin kusurlarını kapatıyor sürekli affediyor ben o kadınlardan olamıyorum bir yere kadar çekebiliyorum. Bekarken okul konusunda çok hayallerim vardı çocuğum varken bile mezun oldum üniversitemden bunları yaşıyor olmak beni çok yordu . Bir yandan boşandıktan sonra süreç nasıl olur beni neler bekler bilmiyorum çocuklarım için katlanmalı mıyım herkes böyle söylüyor ama ben böyle olması taraftarı değilim lütfen görüşlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?