Boşanmayı düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Karakediii122

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
38
-28
6
23
Herkese merhaba 21 yaşındayım, radyoloji teknikeriyim fakat henüz atanamadım. Evliyim eşim benden 13 yaş büyük iki kız çocuğumuz var biri 2 yaşında biri 4 aylık eşim servis şöförülüğü yapıyor ve Yaklaşık 2 yıldır süren evliliğimiz 5 yıl kadar süren sevgililik dönemimiz oldu. Evliliğimizin başından beri yaşadığımız problem alkoldü. 2 yıl süren evliliğimizde bana iki kere şiddet uyguladı birinde hamileydim birinde de yüzüme pantolonu fırlattığında gözüme kemer gelmişti mosmor olmuştu ve kanamıştı. Bu durumlar hep alkollüyken yaşandı çoğu kez eve geç gelmeleri telefonları açmamaları artık canıma tak etmişti. Ara sıra bara gazinoya giderdi birkaç kez whatsapın engellenenler kısmında kadın numaraları görmüştüm..en son gazinoya gittiğindeyse yanına gidip onu orada rezil etmiştim.bunların yanında yine alkollüyken doğum yaptığım gün en yakın arkadaşımla çok samimi konuşmalarını yakaladım başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü alkolü bırakacağına söz verdiği yeminler ettiği için evliliğime devam ettim. Ama verdiği sözler hep yalandı belkide karşıma yüzlerce kez almama rağmen sözümü dinlemedi asla ta ki geçen gece yine alkolluyken kaza yapana kadar .arkadaşının arabasıyla kaza yaptı hasar 17 milyar kadar. zaten yüklü bir borcun içindeydik üstüne eklenmiş oldu benim çocuklarımın rızkını bu şekilde yemesine artık gönlüm razı olmuyor. Kazadan ertesi gün telefonunda öğrencinin velisiyle samimi konuşmalarını gördüm konuştukları sırada profil resmini değişmiş kadının fotoğrafını ekran görüntüsü almış bana doğruları söyle dediğimde alkolluyken kadının hoşuna gitmiş olabileceğini söyledi ben de artık dayanamayıp annemin evine geldim ailem ne karar verirse arkamda ama iki arada bir derede kaldım alkol içmiyorken iyi anlaşıyoruz yeme içme konusunda da bir şeyimizi eksik etmiyor ama artık bunlar yeterli gelmiyor sürekli huzurumuz bozuluyor bazı kadınlara rast geldiğimde eşlerinin kusurlarını kapatıyor sürekli affediyor ben o kadınlardan olamıyorum bir yere kadar çekebiliyorum. Bekarken okul konusunda çok hayallerim vardı çocuğum varken bile mezun oldum üniversitemden bunları yaşıyor olmak beni çok yordu . Bir yandan boşandıktan sonra süreç nasıl olur beni neler bekler bilmiyorum çocuklarım için katlanmalı mıyım herkes böyle söylüyor ama ben böyle olması taraftarı değilim lütfen görüşlerinizi bekliyorum

Siz 14 yaşındayken ilişkiniz başladı doğru anladım değil mi?
Boşan güzel kardeşim. Böyle bir insan müsveddesine katlanmak zorunda değilsin

Son düzenleme:
Yaşları tanınmayın diye mi böyle yazdınız? Yoksa kazık kadar adam küçücük çocukla mı sevgililik yaşadı gerçekten

Umarım yaşınızı yanlış yazmışsınızdır da siz 14 yaşında bir çocuk, adam 27 yaşında bir yetişkin iken adına sevgililik dediğiniz şeyi yaşamamışsınızdır. Bu sevgililik değil kabul edilemeyecek başka bir şey çünkü.
Yine umarım sizin servis şoförünüzken falan da tanışmamışsınızdır.

Bunlara takılmaktan konunun gerisini anlayamadım bile.

Tek takıldığım nokta, adam sizden 13 yaş büyük. En erken 18inizde evlenmişsiniz. Siz reşit değilken tanıştınız yüksek ihtimalle. Elinizde bi sübyancılık var haliyle. Ve ne aceleyle 21 yaş için 2 çocuk. Neden kendinize yazık ediyorsunuz?

Çocuklarım için katlanmalı mıyım diye bir şey yok. Çocukların için boşanmalısın, adam alkollü olmanın arkasına sığınarak her şeyi yapıyor. Normalde iyiyiz demek de garip, adam sizi hoşlayıp her haltı yiyor, iyilikten değil bu. Atanma ya da iş bulma şansın da var, kaç kurtar kendini. Çocuklarına içen ve seni aldatan bir adama dayanmayı öğretmemelisin. Anne baba ve çocuklarımız dışında hiçkimseye bir şey borçlu değiliz

Hayat senin hayatin ister katlanirsin ister katlanmazsin. Basarmak senin elinde .zorluk hep var adami evden gönder sen otur evinde cocuklari alip cikma bari.

21 yaşındasınız iki çocuk 5 yıllık sevgili dönemi yani 16 yaşında sevgili olmuşsunuz daha çocuk yaşta. Herkesin okul sınav konuşacağı, hocalarım dedikodunu yapacağı yaşta 13 yaş büyük bir adamda ne buldunuz demek istemiyorum boşluğunuza denk gelmiş demek ki? Hem alkol hem aldatma hem şiddet var bu bana çok fazla geliyor idare etmek için. Hemen aile evinde kendinizi toplayın ve sınav çalışmaya başlayın. Hatta boşanma sürecinde bile kafanız meşgul olacak onu bile beklemeden iş meselesini halledin topluma karışın çıkın o ortamdan sonra zaten dışardan bakınca kendiniz karar verirsiniz şu an olayın içinde göremiyorsunuz olayın dehşetini.

Şu ana kadar tek mantıklı eylemin olmamış bastan sona hata ile başlayıp hata ile ve ardı ardına iki çocukla tüy dikmişin boşanmazsın çocuklarım için der yine gidersin ama abla nasihatı burda kopar at sonunda ne sen eski sen nede mutlu çocukların olucak yaş önemli erken mudahale hayat kurtarır

Eşiniz bir sübyancı hanımefendi. Kim demiş katlan diye ? Yemediğiniz dayak aldatılmadığınız kadın kalmamış Allah aşkına neye sabredeceksiniz? Ama pardon içmezse aranız iyi evin ihtiyaçlarını karşılıyor değil mi? Pes gerçekten akıl tutulması. Ailenin yanında kalp kpss çalış olmazsa özel bir kuruma gir. Birazcık aklın varsa boşarsın bu kocanı.

Gercek olmamanizi diliyorum. Bir subyanciyla berabersiniz 14 yasindayken servis soforunuz muydu? Aileniz boyle bir adiyle nasil evlenmenize onay verdi? Bu kadar aldatilmaya ragmen sarhos degilken iyi mi evi gecindirmiyor ona da bir suru borcu var. Siz kendinizi kandirmaya devam edin iki senelik evlilige iki cocuksa her sene bir cocuk daha bravo Allah sizi islah etsin akil fikir versin yazik o cocuklara.

21 yaşındasınız, iki yaşında çocuğunuz var , 19 da doğum yapmışsınız ve muhtemelen 18 de evlendiniz. 5 yıl da öncesinde sevgililik varsa 13 yaşında mi görüşmeye başladınız? Hadi siz çocuktunuz ama bu adam 26 yaşındaymış. Dahası aileniz hiç mi karşı çıkmadı?

Her şey bir kenara, adam hem alkolik hem de önüne gelene yavşıyor alkolün arkasına sığınarak. Sakın dönmeyin bundan sonrası fiili aldatmaya gider ki belki de onu da yapıyordur.

Hikayenizde tutarsız bazı noktalar var. Yaklaşık 2 yıldır süren evliliğimiz var diyorsun büyük kızım da 2 yaşında diyorsun. Evlenmeden mi hamile kaldınız? Ayrıca 2 yılda 2 çocuk dünyaya getirmişsiniz diğeri de 4 aylık o da tuhaf geldi bana.
Yaşlarınız umarım gerçek değildir. Adam sizden 13 yaş büyük ve sübyancı siz daha reşit olmadan ilişkiniz başladı.
Tavsiye vermek isterim ama yanlış ya da eksik bir şeyler var gibi bu hikayede.

sanırın siz lisedeyken servisinizin şoförüydü bu sübyancı arkadaş.
aileniz nasıl izin verdi bu sapıkla evlenmenize?
bunun dışında adamın özü belliyken niye 2.çocuk yaptınız kendi hayatınızı yönetemiyorken sağlıklı karar veremiyorken birde çocukların sorumluluğunu almışsınız.
boşanıp atanmaya bakın hayatınızı çok geç olmadan kurtarın.
sizin sapık alkolü bahane edip her istediğini yapıyor hamuru bu çünkü alkol yüzünden değil.

5 sene kadar ilişkiniz olduysa 29 yaşındaki herif 15 16 yaşındaki kıza musallat olmuş bir pedofili demektir. Devamını okumaya gerek bile yok. Boşanın. Niye evlenmişsiniz niye çocuklar yapmışsınız anlaşılır değil zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…