• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Ben de doguda tek başima görevdeydim. Ancak tatil planini bizim konuştuğumuzdan farkli yapmislar ve ben buna kızıp iletişimimi kestim. 1 aydan uzun bir süre o beni arada bir aradi mesaj atti vs hic geri dönmedim. Döndüğünde hicbir sey yapmadiklarini genelde evde olduklarını soyledi. Ben de tamam dedim. Ama iki gün sonra baska şehirde yapılan harcamalara dair fişler buldum. Telefonunu göstermesini yoksa içime bunu gizlediği düşüncesini sindirecemeyecegimi söylediğimde tamam göstereceğim sinirin geçsin dedi. Aradan iki ay gecti hâlâ telefon yok. Göstermiyor. Bunu aşamıyorum.
1 ay konuşmadınız
sonra eve geldi hiç bir şey yokmuş gibi kaldığınız yerden devam mı ettiniz?

nasıl yani ya?

telefonu da göstemiyor. -telefon karıştırmam ama karı-koca arasında telefon göstermemek diye bir şey mi var?

evden gitmesi gereken siz değilsiniz. ou eve almayın.

ayrıca cumartesi cumartesi ne ifadesi ne beyanı yahu? devlette h.sonu böyle iş olmaz ki?

çok tuhaf bir ilişki şekliniz var bilemedim.

Lojmanin ortasinda bağırırım yardım edin diye ver o telefonu dedim. Ağlamaya başladı. Neler yaşıyoruz biz diye oturdu ağladı. Sinirimiz geçsin öyle vereyim dedi. Tamam dedim. Sonra benzer şeyler birkac kere daha oldu. Hepsi benzer sonlandı.
Ağlasan da zırlasan da o telefonu ver yoksa defol git evden diyemediniz mi? Bu kadar kolay ikna olmanız çok garip. Zaten adam erteleyerek delilleri silmiştir

İlişkimiz hep çalkantılı oldu. Ben fakülteden sonra işe girme sürecindeyken evlenmek istemiştim. Maddi sıkıntılar nedeniyle o evlenmek istemediginde bekledik ve ben işe girip rest çektim. Artik evlenmezsek bu ilişki biter diye. Borçlarını ben kapattim ve 5 yillik sevgililik dönemimizden sonra evlendik.
sanki hep siz ilişkiyi sürüklemişsiniz, siz evlenmeye daha istekliymişsiniz, onun için çok da elzem değilmiş gibi...

1 ay konuşmadınız
sonra eve geldi hiç bir şey yokmuş gibi kaldığınız yerden devam mı ettiniz?

nasıl yani ya?

telefonu da göstemiyor. -telefon karıştırmam ama karı-koca arasında telefon göstermemek diye bir şey mi var?

evden gitmesi gereken siz değilsiniz. ou eve almayın.

ayrıca cumartesi cumartesi ne ifadesi ne beyanı yahu? devlette h.sonu böyle iş olmaz ki?

çok tuhaf bir ilişki şekliniz var bilemedim.
1 ay sonra eve geldiğinde aynı konular dönüp dolaşıp tartışmalarla sonlandi. Çözücez aşıcaz bunlari, benim de düşünmem gereken şeyler vardi, hata yaptim, bir daha yaşanmayacak gibi laf salatalariyla geçiştirildi. En son bu olay gerçekleşince bana bu saçmalık sarmalindan artık çıkmam gerektigi dank etti. Tuhaftan öte saçmalık malesef...

Manipülasyon tam anlamıyla budur. Laf kalabalığı ağlama vs gibi hareketlerle ustaca konudan uzaklaştırıyor eşini işte.

hayır eşi sadece pişkin bir tavırla olayı geçiştirmeye çalışıyor. Manipülasyon, bireyi influence etmek ya da onun üzerinde kontrol sağlamak için sistemli şekilde uygulanır.

wikipedia

aslında hepimiz hemen hemen hemfikiriz ama önemli bir noktayı kaçırıyoruz. sizin bu evliliği bitirecek gücünüz var mı? şartlarınız yeterince olgunlaşmış durumda. ekonomik özgürlüğünüz var. çocuğunuz yok. şu anda karar verseniz bi anda biter. bunu siz de biliyorsunuz.

aslında hepimiz hemen hemen hemfikiriz ama önemli bir noktayı kaçırıyoruz. sizin bu evliliği bitirecek gücünüz var mı? şartlarınız yeterince olgunlaşmış durumda. ekonomik özgürlüğünüz var. çocuğunuz yok. şu anda karar verseniz bi anda biter. bunu siz de biliyorsunuz.
Evet haklısınız. Ben olanları da biraz paylaşmak istemiştim. Sert yorumlar gelir ve benim kendime gelmeme yardim eder diye. Her şeyim var çok şükür. Ama galiba beynim ve kalbim arasındaki senkronizasyondaki sorunu aşamıyorum. İçim acıyor. Aldatildigim gözüme girmezse, suphelerle hareket edersem, sonra pisman olmaktan korkuyorum. Görmem lazım. Sanki gozumle görsem geçecek bu üzüntü

hayat, bir adamın kalbinize bıraktığı ağırlığı idare etmeye çalışıp da bu adamdan mutluluk dilenecek kadar uzun değil. mutlu olmak sizin de hakkınız ve hayattaki birincil emeliniz olmalı. bunun önündeki hiçbir şey size engel olmamalı eşiniz olsa bile

Telefonu gizleyen erkek Ya da kadın sıkıntılıdır zaten. Eşin demek en mahremin demek. Her yerini görüyor her şeyini biliyor telefon ne ki? 10 yıl evli kaldım. Dedim ki sadece kadın grubuma bakma. Kapalı arkadaşlarım var foto atıyorlar kadın muhabbeti yapıyoruz hepsi bu. Onun haricinde herşey ortadaydı. Şifrem de belliydi. Neden saklayım ki? Miden bulandıysa yol ver gitsin

Son düzenleme:
Evet haklısınız. Ben olanları da biraz paylaşmak istemiştim. Sert yorumlar gelir ve benim kendime gelmeme yardim eder diye. Her şeyim var çok şükür. Ama galiba beynim ve kalbim arasındaki senkronizasyondaki sorunu aşamıyorum. İçim acıyor. Aldatildigim gözüme girmezse, suphelerle hareket edersem, sonra pisman olmaktan korkuyorum. Görmem lazım. Sanki gozumle görsem geçecek bu üzüntü
Yalnız elinizde kesin kanıt yok şu an.

hayat, bir adamın kalbinize bıraktığı ağırlığı idare etmeye çalışıp da bu adamdan mutluluk dilenecek kadar uzun değil. mutlu olmak sizin de hakkınız ve hayattaki birincil emeliniz olmalı. bunun önündeki hiçbir şey size engel olmamalı eşiniz olsa bile
Kalbimdeki ağırlığı idare edemiyorum artık. Günlük hayatımda sadece işe gidecek enerjiyi bulabiliyorum içimde. O da mecburiyetten, içimdeki disiplinden. Yemek bile yemiyorum günlerdir. Ekmek peynir su sadece 😔

Normalde aşırı şüpheci ve takıntılı değilde sonrasında böyle kuvvetli bir şüphe ve his oluştuysa maalesef doğru çıkıyor.Kendimden biliyorum bir iki olayla içime şüphe düştü hatta kendime şaşırdım ne çok takıntı yaptım böyle insan değildim diye ama 2 ay sonra şüphe ve hislerim doğru çıktı.

Back