- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
Evet, gercekten ben onu sevmedigim icin her hareketine aldatmaya yorup hayatini zindana mi cevirdim diye bir an dusunecektim nerdeyse ama dusunup gardimi dusurmedim. Cok bilmis herif. Ucumuze de ayni zamanda dondun diyorum, lafi degistiriyor ya.Merve öyle arsız ki kocan ne yaparsan ne söylersen söyle haklı çıkar suçlu olsa bile suç bastırır sen baş edemezsin bununla ben deyim sana. Canın yansa bile yanmış gibi yapma güçlü dur fırsat verme ona.
Bir daha iletisime gecmez, sonra aramadi da zaten. Cevap vermeyio konuyu degistirmesi bike anlatiyor her seyi.
İyi de siz onun eşisiniz arkadaşı değil.Verdigim cevapta gizlilikten dolayi bilgi vermeyeceklerini soylemistim. Eger gectekten bir goreve gittiyse bilgi vermezler gorevden oturu , gitmediyse de vermezler personel gizliliginden oturu. Benim personelimin esi arasa hicbir sey soylemem, soyleyemem uygun degil. Bu yuzden aramadim. Aramama da gerek yok zaten ortada durum...
Çok, çok yanlış yaparsınız, adamın ahlaksız olduğunu neden gizliyorsunuz ki. Ya ortak çevredense sizi aldattığı kadın, yada iş arkadaşıysa? Hep uzakta aradınız, düşündünüz, ya çok yakındaysa? O gidişler başbaşa görünmemek, yakalanmamak içinse? Anlatın etrafa ki yarin, bir gun ahlaksızlığını bir adım ileri götürdüğünde herkes anlasın ne mal olduklarını.Onun tarafıyla ve onunla ise muhatyap olmayi dusunmuyorum. Cevremd, is ortamima falan da anlasmadik demdyi dusunuyorum. Beni aldatti demek agrima gider, neden bilmiyorum ama sesli olarak kendime bile soyleyemedim bunu
Yarin eve giremeyince gecer o anca.Yok yok geçecektir hemde paşa paşa
Resmen seni suçlu çıkaracak sende kendini suçlu hissedeceksin hayatını zindana çevirdim diye seni manipüle etmesine izin verme sakınEvet, gercekten ben onu sevmedigim icin her hareketine aldatmaya yorup hayatini zindana mi cevirdim diye bir an dusunecektim nerdeyse ama dusunup gardimi dusurmedim. Cok bilmis herif. Ucumuze de ayni zamanda dondun diyorum, lafi degistiriyor ya.
Ben pek uygun bulmadim bunu yapmayi. Bosverin, tahkikat mahkimat yalan zaten, bi de oturmus bu hikayeyi yazmis, mental sorunlu. Resmen esine yalanlar atiyor ya, yazin yaltigi gizleyip soylememekte level atlamis.İyi de siz onun eşisiniz arkadaşı değil.
Görev dediğiniz adam istihbarat değil sonuçta.
Personel gizliliği dediğiniz şey eşime ulaşamıyorum başına bir iş gelmiş olabilir lütfen ulaşabilir misiniz diye rica edebilirdiniz size olmaaaz çok gizli diyecek halleri yoktu ki
Bunu dusunecegim. Daha buyuk bir oyunla, havalimanina biraktigimda geri mi dondu diyrosunuz. Ama chekin yapti arabada yanimda. Gormedim de, chek in yapayım falan dedi telefonda bir seyler yapti, ben arac kullaniyordum. Bence burda degil, baska yerde. Ama meslek camiasindadir degildir onu tahmin edemiyorum.Çok, çok yanlış yaparsınız, adamın ahlaksız olduğunu neden gizliyorsunuz ki. Ya ortak çevredense sizi aldattığı kadın, yada iş arkadaşıysa? Hep uzakta aradınız, düşündünüz, ya çok yakındaysa? O gidişler başbaşa görünmemek, yakalanmamak içinse? Anlatın etrafa ki yarin, bir gun ahlaksızlığını bir adım ileri götürdüğünde herkes anlasın ne mal olduklarını.
Cikardi bile. Onu sevmedigim istemedigim icin bunları uyduruyormusum, bosanirken vicdanimi rahatlatmak icin bahane uretiyormusum. Bu evliligi onu sevmeyerek ben bitirmisim zaten. Bu minvalde seyler soyleyerek beni sucladi iste.Resmen seni suçlu çıkaracak sende kendini suçlu hissedeceksin hayatını zindana çevirdim diye seni manipüle etmesine izin verme sakın
Gitmiştirler diyorum sebebi görünmemek, yakalanmamak. Tanıyor musunuz kadın arkadaşlarını mesela eşiniz bir haftadır yok, işe gitmedi, aynı şekilde işe gitmeyen biri daha olsa haberiniz olur mu? Bence hayır. Demek istediğim bu.Bunu dusunecegim. Daha buyuk bir oyunla, havalimanina biraktigimda geri mi dondu diyrosunuz. Ama chekin yapti arabada yanimda. Gormedim de, chek in yapayım falan dedi telefonda bir seyler yapti, ben arac kullaniyordum. Bence burda degil, baska yerde. Ama meslek camiasindadir degildir onu tahmin edemiyorum.
Anladim, yok fark etmem. Meslek camialarimiz ayri. Artik kimse kim onu da pek umursamiyorum. Ben cok insanca onunla konusacaktim, bana teleofnda sacma sapan saldirdi. Eger meslektasiysa, evli oldugunu bile bile onunla beraberdir zaten. Baska bir kadin adaha yazik olacak, onu da delirtir. Birkac yila kalmaz onu da aldatir. Esini aldatan adam, esini aldattigi kadini da aldatir. Kim azicik ilgi gosterse onun peşinde koşar. Sanmiyorum ki biz ayrilsak, iste o iliskisi olan kadinla evlense cok mutlu mesut olacaklar. Başta yalan dolan uzerine kurulmus iliski, en ufak sarsintida yikilir gider zaten.Gitmiştirler diyorum sebebi görünmemek, yakalanmamak. Tanıyor musunuz kadın arkadaşlarını mesela eşiniz bir haftadır yok, işe gitmedi, aynı şekilde işe gitmeyen biri daha olsa haberiniz olur mu? Bence hayır. Demek istediğim bu.
Tamam sacmaİş yerinden öğrenmemek de saçma ama.
Sabah uçuşu kacirmisya hani buda mi yalan akşam gelseydi ozmn die düşündüm ama zaten tek uçuş varmışEvet, buraya tek ucus var. Neden sordunuz acaba
Yok bu yalan degil. Sabah ucusu dedigi sey 11.30 ucagi ne kadar sabahsa artik...Sabah uçuşu kacirmisya hani buda mi yalan akşam gelseydi ozmn die düşündüm ama zaten tek uçuş varmış
İşte bu yüzden diyorum duyurun etrafa ki rezillikleri ortaya çıksın, herkesçe bilinsin.Eger meslektasiysa, evli oldugunu bile bile onunla beraberdir zaten.
Ben birazdan yatip guzel bir uyku cekecgim. Gunlerdir gozume uyku girmedi zaten. Eve gelirse de giremeyecek zaten. Somut degil evet gormedim ama gormek de cok zor zaaten, bunca yalanin neden soyler ki insan, telefon acmamamalar, senle konusmak istemiyorum diyip Nneyi ablayi da aramamalar falan...Sonrasindaki surecim oncesinden daha kolay gecer insallah tesekkurler yorumunuz icinEvet aldatmış olabilir ama ben hâlâ çok somut birşey görmediğiniz için bu denle kafanızda bisi oluşturmayın derim.Tabiki asla normal değil uzun süreli biyerlere gidip aramamasi nedense kadın dan çok başka bı olay var gbi geliyor bana amannn bosverin siz daha fazla yipratmayin kendinjzj düşünüp su akar yolunu bulur demişler sakin bir hafta sonu geçirin size iyi gelecek bisiler yapın hafta içi de boşanma dilekcenizi verirsiniz muhtemelen zaten eve gelmiycek bu adam
Bunu dusunecegim. Aldatildim demeye de biraz cekiniyorum, ne biliyim, gurur yapiyrum iste, kendime yediremiyorum. Tabii ki aldatilmak diğer eşin suçu değil, ama işte insan psikolojisi.İşte bu yüzden diyorum duyurun etrafa ki rezillikleri ortaya çıksın, herkesçe bilinsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?