- 21 Haziran 2022
- 752
- 1.081
- 43
- 31
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
Bekledigim bi tavirdi, sasirmadim zaten. Belki kiyamet zaten kopmusken anlatir dedim ama yok. Onunla bile dalga gecti. İyi tamam baskasi var rahatlasin vicdanin sonradan uzulme bari dedi. Bunu mu duymak istiyorsun, kafanda bunu bitirmissin zaten falan dedi. Her sey normalkrn ben kurdum. Neyse tamam uzatmayalim deim bende. Ne diyeyim...Zaten aksi beklenemezdi.
Millete oyle der. Kendind gore de onu sevmiyormusum zaten, tum bunlari ayrilmaya bahane yapiyormusum. Etrafa benim sorunlu oldugumu soyleyebilmek icin mi boyle davrandi diyorsunuz...
Tabiki demeyecekti, diyeceğini düşünmek biraz saflık değil mi? Çevreye, eşe, dosta karşı eşini aldattığı, ahlaksız biri olduğu ortaya çıksın ister mi? Boşanırsanız ki boşanmalısınız, yuvamızı o yıktı diyecek...Nuh diyor peygamber demiyor. Kafamda kuruyormusum.
Ben bunlari davada kullanmayi dusunmuyorum. O kullanirsa da ne çıkar, eve girmesine musaade etmesim diye ciksa 10bin taminat oder gecerim. İs oralara gelmez. Bir protokol, kimse kimseden bir sey istemiyor, ortak mal arabalar biri bana biri ona, evdeki esyalarin pesinde kosarsa da veririm. Benim d ebir nafaka, tazminat beklentim yok zaten. Sorun olacagini sanmiyorum, ama benim bu yorumda yazdigimdan baska bir husus varsa aklina gelen paylasirsaniz sevinirim.Bu manipulasyon degil artık arsızlık resmen.
Bosanma gibi bir dusunceniz varsa avukatsiz ilerlemeyin. Eşi eve almamak sıkıntı cikarabilir, orasi musterek hane sonucta. Delillendirme kismini avukatiniza sorun mutlaka.
Simdi tamam, gelmem diyerek yine kendini naza cekiyor ancak isler ciddiye bindiğinde turlu turlu suclamalara maruz kalacaksiniz.
Yok tabii gorev morev ayyuka cikti zaten, am neden hâlâ diretiyoe beni sucluyor? Buna sinir oldum aksam aksam sinirlerimi ziplatti. Aramasa daha iyiydi yani...Özgürsün istediğin yere gidebilirsin. Telefonuna şifre de koymana gerek kalmayacak artık diyin bir daha sizi manipüle etmeye çalışırsa.
Birde size dönmemesinin sebebi kızması değil artık ne haltlar karşıtıriyorsa yeni müsait olduğu için aradı, hemde hepinizi birden.
Görev mörev de yalan ,yok öyle bir şey bildiğin avlanmaya gitmiş.
Bulunduğunuz yere sadece sabah mi uçuş var yani bizde doğuda görev yaptık hem sabah hem akşam uçuş vardıYok tabii gorev morev ayyuka cikti zaten, am neden hâlâ diretiyoe beni sucluyor? Buna sinir oldum aksam aksam sinirlerimi ziplatti. Aramasa daha iyiydi yani...
Yok tabii gorev morev ayyuka cikti zaten, am neden hâlâ diretiyoe beni sucluyor? Buna sinir oldum aksam aksam sinirlerimi ziplatti. Aramasa daha iyiydi yani...
Ben o kadar sonrasini dusunmedim hic bu surecte. Tabii daha simdiden sonraki iliskilerinin planini yapiyor olabilir. Neyse, mervenin psikolojik sorunlari olsun, evlilik o yüzden bitmis olsun. Bundan sonra hayatinda atacgi adimlari da, hazirlik surecinde bizim neden ayrildigimizla ilgi soyleyecekleri de umurumda bile degil. Ne hali varsa görsün.elbette. bunu sicil gibi düşünün. herkes kadar ve hatta Tanrı'nın bu aciz kulu belki de herkesten çok onaylanmak istiyor. kırılgan erkek egosu haklı olduğunu duymak istiyor. çevresindeki insanları da bu yönde işliyor.
ayrıca toplumumuzda bu sicilin daha derin anlamları da var. neticede bu adam için hayat bitmiyor. ikinci evliliğini yapacak her erkeğin çevresine neden evliliğinin bittiği sorulur. sanki çevresinde insanlar da "it oğlu itin tekiydi" gibi geribildirim verecekmiş gibi. elbette adamın anlattığı kadarıyla bilecek ve öyle yanıt verecekler.
Satır satır yazıldı size böyle benzer şeyler diyeceği, duyduğunuzda şaşırmış olamazsınız.Cok kotuymus, hastaymis, ucaga bile yetisememis, ben onun ne durumda oldugunu dusunmektense beni aldattigini dusunuyormusum. Zaten onunla hic isim yokmus, ayrilmak icin bahane ariyormusum. Ay laflarina sinir oldum, keske hic ulasamasaydik daha iyiydi.
Gene de bir denedim. Hep burda yazdim ya, soracagim diye. Sordum iste, yok aldatmiyormus ben kafamdan uyduruyormusum. Hem de neden, onu zaten hic sevmedigim ve hep ayrilmayi dusundugum icin. İlerde de vicdanim rahat etsin diye kendimi de buna inandirmisim. İstedigini desin, allah bask akadinlari ondan korusun. İnsana kendinden suphe ettiryor ya... Dun bana neler hissettirdi, ve bugun. Ben annesini falan arayacak kadin miydim? Aradim, kendime de kiziyorum da neyse. Olan oldu.Tabiki demeyecekti, diyeceğini düşünmek biraz saflık değil mi? Çevreye, eşe, dosta karşı eşini aldattığı, ahlaksız biri olduğu ortaya çıksın ister mi? Boşanırsanız ki boşanmalısınız, yuvamızı o yıktı diyecek...
Evet, buraya tek ucus var. Neden sordunuz acabaBulunduğunuz yere sadece sabah mi uçuş var yani bizde doğuda görev yaptık hem sabah hem akşam uçuş vardı
Oyle bir konusuyor ki, acaba diye duraklasam yapma boyle hadi ama moduna girip beni 3 5 ay daha oyalar yani. Madem ben kafamda kuruyorum, telefonunu neden aylardir gostermedin diyorum. Konuyu degistiyor. Niyeyse bu caba artik, bunca insani da sinir etti.Birgün ayrılırsa ben bitirmedim, o ayrıldı demek için yapıyor. Yani vijdanını kandırmak için. Haklı olmaya en çok suçlu olan tarafın ihtiyacı var her zaman.
Hic sasirmadim.Satır satır yazıldı size böyle benzer şeyler diyeceği, duyduğunuzda şaşırmış olamazsınız.
Çok yanlış düşünüyorsunuz. Neden hiç suçum, günahım yokken tüm ihale bana kalsın? Neden herkesin gözünde sorunlu kişi ben olayım? Baskın basanındır demişler, ben olsam coktan ailelere boşanacağımı söylerdim. Yazın ki tatilden başlayarak anlatırdım. Tüm yükü almayın üstünüze.Neyse, mervenin psikolojik sorunlari olsun, evlilik o yüzden bitmis olsun. Bundan sonra hayatinda atacgi adimlari da, hazirlik surecinde bizim neden ayrildigimizla ilgi soyleyecekleri de umurumda bile degil. Ne hali varsa görsün.
Ailemle konusacagim. Bosanma surecinde tabii ki bana destek olurlar. Onun tarafıyla ve onunla ise muhatyap olmayi dusunmuyorum. Cevremd, is ortamima falan da anlasmadik demdyi dusunuyorum. Beni aldatti demek agrima gider, neden bilmiyorum ama sesli olarak kendime bile soyleyemedim bunu. Hic beklemedim icin bunlar oldu zaten, burds cogu kisi dedi 1 ay konusmamak ne demek diye. Ben hic oyle seyler dusunmemistim bile. Hayat iste. Hic beklemedigi yerden vuruyor darbeyi insana.Çok yanlış düşünüyorsunuz. Neden hiç suçum, günahım yokken tüm ihale bana kalsın? Neden herkesin gözünde sorunlu kişi ben olayım? Baskın basanındır demişler, ben olsam coktan ailelere boşanacağımı söylerdim. Yazın ki tatilden başlayarak anlatırdım. Tüm yükü almayın üstünüze.
Konuyu degistiyor. Niyeyse bu caba artik,
Merve öyle arsız ki kocan ne yaparsan ne söylersen söyle haklı çıkar suçlu olsa bile suç bastırır sen baş edemezsin bununla ben deyim sana. Canın yansa bile yanmış gibi yapma güçlü dur fırsat verme ona.Oyle bir konusuyor ki, acaba diye duraklasam yapma boyle hadi ama moduna girip beni 3 5 ay daha oyalar yani. Madem ben kafamda kuruyorum, telefonunu neden aylardir gostermedin diyorum. Konuyu degistiyor. Niyeyse bu caba artik, bunca insani da sinir etti.
Bir daha iletisime gecmez, sonra aramadi da zaten. Cevap vermeyio konuyu degistirmesi bike anlatiyor her seyi.İşte değiştirmesine izin vermemeniz lazım.
Olurda bir daha iletişime geçerse sizinle. Kaçamak cevapları kabul etmeyin. Ne soruyorsanız onun cevabını almaya çalışın. Asla konuyu değiştirmesine izin vermeyin.
Verdigim cevapta gizlilikten dolayi bilgi vermeyeceklerini soylemistim. Eger gectekten bir goreve gittiyse bilgi vermezler gorevden oturu , gitmediyse de vermezler personel gizliliginden oturu. Benim personelimin esi arasa hicbir sey soylemem, soyleyemem uygun degil. Bu yuzden aramadim. Aramama da gerek yok zaten ortada durum...Ben bu konuda eşinizin ısrarla işyerini neden aramadiginiza takıldım
Kimdi unuttum eşinizin işyerini niye aramadiginizi sordu çok değişik gerçekten saçma bir cevap verdiniz
Çok basit oysa.
Eşime ulaşamıyorum bir sorun mu oldu, başına bir şey mi geldi diye ne olduğunu sorabilirdiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?