Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Bsn de öyle dusunuyorum. Ucumuze de ayni anda dondu cunku, telefonla konusuyorduk ablasiyla benim mesajimavi tik oldu merve iyi demek ki dedi kadin.

içinizde en ufak şüphe varsa zaten bilin ki temiz bi şey çıkmaz. bu saatten sonra ben, sizin yerinizde olsam tamamiyle iletişimi geçerdim. burada hanımlar, "şunu dedin mi?", "blöf yap" gibi tavsiyeler veriyor ama bu çoktan tıkanan iletişimi sürdürme çabası ve zeytinyağ gibi üste çıkma çabası size sadece yorgunluk ve yılgınlık olarak dönecek. yüksek ihtimalle de kendizi düşürdüğünüz durum için çok utanacak ve üzüleceksiniz.

Hepimize ayni anda donmesinden belli zaten, iste allah karsima cikardi, tesadufen ablasiyla konusuyorduk, ben bir sey demeim kadina, bana mesal dondugunu gordum, kadin dedi mavi tik oldu iyi demek ki diye... tabii ki kizmasi falan degil, musait degildi iste, allah gosterdi bana.

Ne yapmış acaba? Şüphe üstüne şüphe yaratmak dışında.
Yok, bu sefer bir sey yapmamis. Hep o yapiyormus zaten, bu evlilik onun omuzlarinda ilerliyormus, bir kere o yapmamis yikilmis, benim hic emegim yokmus, ustelik bu surecte beni aldattigini soyleyip ayrilabilmek icin vicdanimi rahatlatiyormusum. Hicbir sey yapmadigini kabul etti, yapmayacakmis da zaten, yorulmus emek vermekten.

Kestim, uzatmadim telefon konusmasini, kendini inandirmaya calisiyorsun , hayatina bakalbilmek icin bahane uyduruyorsun dedi. Tamam o zaman aksi icin caba da gostermedin zaten esyalarini depodan alirsin dedim bitirdim. Yarinki ucak ogleden sonra 4te buraya iniyor gorunuyor. O saate kadar hallederim.anahyae ve kartlari da ekmek sepetine birakal birbirimizi gormeyelim dedim. İletisimi surdurmeye cabalamiyorum. Birbirimizi gormeyelim diye alip verecegimiz esyalari da ekmek sepetine birakacagiz. Sonra avukatlarimiz konusacak.

Aslında sizi ayrılamaya zorluyor gibi çünkü erkekler ayrılığın duygusal yükünü almak istemediği için ayrılmak istemiyor gibi davranır.

Kendinizi yormayın gerçekten. Bir avukat tutun kararliysaniz o zaten her şeyi hallediyor. Avukata sormadan bir iğne bile vermeyin de almayın da. Ve avukatınız biraz dişli biraz mafya bağlantılı karşı tarafı korkutan bir tip olsa iyi olur. Artık bu ülke hukuk devleti olmaktan çıktı. Faydasını göreceksiniz. Konuşmak istediğiniz her an yanınızdayım bir kadın asla yalnız ya da zayıf değildir. Gerekirse bir eliyle diğer elini tutar yoluna devam eder. Ama erkek öyle değildir ne duygularına ne hormonlarına ne de gereksiz özgüvenine engel olabilir. Ama bir kadın öyle değildir asildir düştüğü yerden kalkmasını bilir en dibi de görse ayaklarını yere vurarak yükselmeyi bilir.

yarın o saatlerden sonra fırsatınız varsa evde bulunmamaya çalışın.

Yuh be bugün yarın diye diye adam bir haftadır gelmiyor şaka gbi hâlâ daha seni suçluyor uçağa yetişemedim ne demek ya çocuk mu kandiriyor saçmalık
Cok kotuymus, hastaymis, ucaga bile yetisememis, ben onun ne durumda oldugunu dusunmektense beni aldattigini dusunuyormusum. Zaten onunla hic isim yokmus, ayrilmak icin bahane ariyormusum. Ay laflarina sinir oldum, keske hic ulasamasaydik daha iyiydi.

Uçağı kaçırmış hemen sonra yeniden ayarlamış. Gerçekten bu adam çocuk mu var sanıyor.

Bilmiyorum ki. Amaci ne anlamadim gercekten. Beni sucladi resmen.

bundan emin olabilirsiniz. eşiniz, dostunuz ve aileniz sorduğunda "Merve ayrılmayı istedi. akıl ağlığı yerinde değildi. paranoyakça davranıyordu. tahkikate gitmeme bile zorluk çıkarıyordu" diyecek ve ihaleyi sizin kucağınıza bırakacak.

Yormayacagim, uykusuz gecen gecelerime de yazik. Tahmin ettigimden baska hicbir sey soylemedi. Kafanda kuruyorsun uyduruyorsun desi gecti resmen. Teşekkürler desteginiz icin, zor bir surec oldu. Uykumdan uyandim resmen, burda ne konustuysak bir bir cikti. Adam hicbir sey olmamis gibi sacmaliyorsun kafanda kuruyorsun dedi ya.

Millete oyle der. Kendind gore de onu sevmiyormusum zaten, tum bunlari ayrilmaya bahane yapiyormusum. Etrafa benim sorunlu oldugumu soyleyebilmek icin mi boyle davrandi diyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…