Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Attigimiz mesajlar mavi tik oldu. Bana da mesaj atti: cok mu umrundayim sanki engelledin gectin beni, yazdı.
Adamı mafyanın eline bile düşürdüler. Hiç şaşırmadım, keyfi kaçmasın yada yanındakinin canı sıkılmasın diye aramadı, yazmadı, telefonla irtibatını kesti, attı bir köşeye, şimdi de sizi bastırmaya, suçlu hissettirmeye çalışıyor.

Ruya gibi... Bense bir kabusun icinden cikmaya calisiyorum. Saliyorum artık kendi yoluma bakacagim

eşi, dostu, akrabası varsa yaşadığınız şehirde yarından tezi yok, atın bi büyük araca eşyalarını ve onlara teslim edin. sizinle karşılıklı oturup tek kelamınızı duymayı haketmez bu saatten sonra. sakın burnunuzdan kıl aldırmayın. bunca yıllık hukukunuzu düşünerek asla merhamet etmeyin.

Lütfen gardınızı düşürmeyin. Ben asla eşinizin başına bir şey geldiğini düşünmüyorum ki gelmiş olsa bile bir ay boyunca tatil konusunda, iki ay boyunca telefon konusunda yalan söyleyen bir adama inanmamanız çok normal. Yalancı çoban hikayesi. Başına bir iş gelmiş olsa bu sizin suçunuz değil. Sakın kendinizi suçlu hissettirmesine izin vermeyin.

Evet, bir az once aradi. Benimle konusmak istemedigi icin telefonu acmiyormus. Oyle dedi. Annei ablani neden acmadin dedim, mesaj atmislar yanit verdim onlara simdi dedi. Sen sacmaliyorsun, zaten beni hic sevmedin hep ayrilmak istiyordun, bu da bahanen oldu, yok oyle bir sey ayrilmak icin bahane ariyorsun minvalimde konustu. Anlat artik hala inkar ediyorsun dedim. Sen kafanda kurmuşsun nasil istiyorsan öyle düşün mucadele edemiycem dedi. Aralarda bos laflar var, konusmayi ozetlemeye çalıştım ben hanimlar.

Ayyyy manipülatör ….. Kusura bakmayın konu sahibi ama çok iğrenç bir adam bu. Bir de hala tenezzül edip aramıyor mesaj atıyor.
Evet. Sonra ne olduysa aradi ve benim zaten ayrilmak icin bahane aradigimi ne istersem onu dusunebilecegimi cabalayack gucu olmadigini falan soyledi. Telefonlari da konusmak istemedigi için açmamış.

Klasik cumleler... İnanamiyorum gercekten.

Bunun üstüne ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Bir daha bu sinsiyle konusursaniz sizin kendinize saygınız yoktur, bir de sizi paranoyak ilan etti. Madem istemiyor sizi niye boşanma davası acmiyormus ya. Bu nasıl bir ilişki, evlilik. Böyle flört bile olmaz... arkadaşlık bile

Ay hala trip atiyo. Kendisi hic bisey yapmamis, siz durduk yere dellenmissiniz gibi yazmis. Valla oturdugum yerde bana sinir basti
Ben durduk yere dellenmisim. Ayrilmak icin bahane ariyormusum ve bulmusum oyle dedi. Bu bahaneye de tutulmak icin olaylari istedigim gibi yorumluyormusum, oysa ki ortada hicbir sey yokmuş. Ben onu engelleyerek eziyet edip uzmusum, tepki olarak bugun telefonlari acmamis.

Esyalari apartman deposuna birakacagimi soyledim. Ekmek sepetine kartlari birak oyle git, eski arabanin anahtarini ekmek sepetine birakacagim ben de onu alabilirsin, yenisi bende kalacak dedim. Tamam dedi.

Basina bir sey gelmemis. Konusmak istememis, ondan acmiyormus. Benim baskimdan, ithamlarimdan cok yorulmus, bahane ariyormusum, kafamda kuruyormusum, zaten onu hic sevmedigim icin bu iliskinin bitmesi icin elimden geleni yapiyormusum. Oyle dedi beyfens telefonda.

bu adamın düzenli bir ilişkisi var ve kadın, evli olduğundan habersiz. bu yüzdendir ki kadının yanındaki iken telefonuna asla dokunmuyor.
çoktan ayrılmayı kafasına koymuş ama ayrılığın sorumluluğunu ve çevreye vereceği haberlerin hesabını incelikle yaptığı için ilk taşı atan kendisi olmak istemedi. adeta sen ayrılmayı istemişsin gibi bir tablo oluştu şu anda.

Bu manipulasyon degil artık arsızlık resmen.
Bosanma gibi bir dusunceniz varsa avukatsiz ilerlemeyin. Eşi eve almamak sıkıntı cikarabilir, orasi musterek hane sonucta. Delillendirme kismini avukatiniza sorun mutlaka.
Simdi tamam, gelmem diyerek yine kendini naza cekiyor ancak isler ciddiye bindiğinde turlu turlu suclamalara maruz kalacaksiniz.

Hala gelmemiş mi? Bununla ilgili bir açıklaması var mı? Müthiş bir üste çıkma yeteneği:
1.Bir ay tatile gidip gittiğin yerler hakkında yalan söyle,
2. İki ay boyunca telefonunu saklayıp aradaki güveni yerle bir et,
3. İşe gidiyorum, deyip kaçarcasına başka bir şehre git ve eşinin telefonlarını açma,
4. Tüm bunların üstüne “ayrılmaya bahane arıyorsun” de.
Ayrılmak için nasıl br sebep olmalıymış acaba?

Klasik cumleler... İnanamiyorum gercekten.
Ben cok sasirmadim acikcasi. İnsanca konusup itiraf etmesini beklemek aptalcaydi zaten. Nerde geziyorsa gezmis butun gun, programi bitince musait bi yere gecip aramis. Aklima bu geldi. Bi de engelledim diye kiziyor. Ona eziyet etmek icin engellemisim. Umrunda miyim ben senin engelleyip geciyorsun dedi.

Asıl o size + bize bile sinir harbi yaşattı ya. Asıl o size eziyet etti yani. Sakın manipüle olmayın...

Ben ayrılmaya bahane bulmak, kendi vicdanimi rahatlatmak icin onun beni aldattigina kendimi inandirmisim. Her seyi de buna yoruyormusum. O fisler cikmasaydi bir seye yordugum yoktu, sen supheyi gecirmek icin hicbir sey yapmadin dedim. Bir kere ben cabalamadim iste bak hemen esyalarini birakicam seni gormek istemiyorum diyorsun bana, zaten beni hic sevmedin dedi cikti isin icinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…