- 13 Mayıs 2023
- 1.384
- 2.626
- 53
- 26
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
Bu adam size hep bu saatlerde mi döndüBen cok sasirmadim acikcasi. İnsanca konusup itiraf etmesini beklemek aptalcaydi zaten. Nerde geziyorsa gezmis butun gun, programi bitince musait bi yere gecip aramis. Aklima bu geldi. Bi de engelledim diye kiziyor. Ona eziyet etmek icin engellemisim. Umrunda miyim ben senin engelleyip geciyorsun dedi.
Bilmiyorum ki ya. Bana sen her seyi kafandan uyduruyorsun dedi adeta.bu adamın düzenli bir ilişkisi var ve kadın, evli olduğundan habersiz. bu yüzdendir ki kadının yanındaki iken telefonuna asla dokunmuyor.
çoktan ayrılmayı kafasına koymuş ama ayrılığın sorumluluğunu ve çevreye vereceği haberlerin hesabını incelikle yaptığı için ilk taşı atan kendisi olmak istemedi. adeta sen ayrılmayı istemişsin gibi bir tablo oluştu şu anda.
Onu zaten sevmedigim icin bunlari bahane ediyormusum. Bi de nasil hakli, ses tonunu duysaniz x2 sinir harbi gecirtir insana. Bahanemi bulmusum, vicdanim rahat hayatimi yaşarmışım bundan sonra. Oyle dedi.Hala gelmemiş mi? Bununla ilgili bir açıklaması var mı? Müthiş bir üste çıkma yeteneği:
1.Bir ay tatile gidip gittiğin yerler hakkında yalan söyle,
2. İki ay boyunca telefonunu saklayıp aradaki güveni yerle bir et,
3. İşe gidiyorum, deyip kaçarcasına başka bir şehre git ve eşinin telefonlarını açma,
4. Tüm bunların üstüne “ayrılmaya bahane arıyorsun” de.
Ayrılmak için nasıl br sebep olmalıymış acaba?
e bu çok bilindik bir pattern zaten.Bilmiyorum ki ya. Bana sen her seyi kafandan uyduruyorsun dedi adeta.
Yok, cok net konustum. Hala yalan soyluyorsun, benden ne cikarin var ki senin bu saatten sonra soyle bitsin artik dedim. Nuh diyor peygamber demiyor. Kafamda kuruyormusum.Asıl o size + bize bile sinir harbi yaşattı ya. Asıl o size eziyet etti yani. Sakın manipüle olmayın...
Ben ayrılmaya bahane bulmak, kendi vicdanimi rahatlatmak icin onun beni aldattigina kendimi inandirmisim. Her seyi de buna yoruyormusum. O fisler cikmasaydi bir seye yordugum yoktu, sen supheyi gecirmek icin hicbir sey yapmadin dedim. Bir kere ben cabalamadim iste bak hemen esyalarini birakicam seni gormek istemiyorum diyorsun bana, zaten beni hic sevmedin dedi cikti isin icinden.
Blöf yapın. Ankara’da olmadığını öğrendim hala ne kafamda kurmaktan bahsediyorsun desenize.Yok, cok net konustum. Hala yalan soyluyorsun, benden ne cikarin var ki senin bu saatten sonra soyle bitsin artik dedim. Nuh diyor peygamber demiyor. Kafamda kuruyormusum.
Yok, hic donmedi. Butun gun biriyle gezip aksam yarmaya arkadasina mi gidiyordur olabilir. Sen 5 saattir napiyorsun diye sordum. Konusmak istemedigim icin acmadim dedi. Annene ablana niye donmedin hadi benimle konusmak istemiyorsun dedim. Mesaj atmis onlar biradan donecegim onlara da diyor. Ylan dolan işte ya, telefona simdi bakabiliyor da ondan her sey.Bu adam size hep bu saatlerde mi döndü
Onu zaten sevmedigim icin bunlari bahane ediyormusum. Bi de nasil hakli, ses tonunu duysaniz x2 sinir harbi gecirtir insana. Bahanemi bulmusum, vicdanim rahat hayatimi yaşarmışım bundan sonra. Oyle dedi.
Siz kafanızda kurdunuz diyelim (!) biz burda hep beraber de mi kafada kurduk yahu. Klasik erkek savunmasi (!) Aynen sen hicbir sey yapmadin ben Nuri Bilge Ceylanim deseydinizYok, cok net konustum. Hala yalan soyluyorsun, benden ne cikarin var ki senin bu saatten sonra soyle bitsin artik dedim. Nuh diyor peygamber demiyor. Kafamda kuruyormusum.
İçim şişti gerçekten. Aklima gelmedi ama, gelseydi derdim sen simdi musait oldun da ucumuze birden ayni anda döndün diye.e bu çok bilindik bir pattern zaten.
hatta siz -çok afedersiniz- bi kere enayilik yapıp affedin. birkaç hafta balayı evresi yaşarsınız. ayaklarınızı yerden keser. sizi göklere çıkarır. sonra bir anda yine yere çakar. yine tam randımanlı aldaymaya devam eder.
Bahane aramiyorum ben, nerdeysen kimleysen istedigin gibi ona gidebilirsin artik, zaten bana yalan soylemekle niye ugrasiyorsun onu da anlamiyorum minvalinde bir seyler dedim."Bahane falan aramıyorum şuan kimin koynunda isen seni ona bırakıcam,Her şeyin suçlusu sensin birde zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsun" diyin
Tekrar aramiyim artik, o anda aklima gelenleri soyledim, cok da uzatmadim muhabbeti. Net konustum. O da sen bahane ariyordun zaten, her seyi buna yoruyordun, bundan sonra hayatina bakip mutlu olabilmek icin seni aldattigim bahanesine tutunup kafamda kurdun her seyi, ugrasamiycam oyle degil diye anlatmakla cok yoruldum falan dedi.Blöf yapın. Ankara’da olmadığını öğrendim hala ne kafamda kurmaktan bahsediyorsun desenize.
İçim şişti gerçekten. Aklima gelmedi ama, gelseydi derdim sen simdi musait oldun da ucumuze birden ayni anda döndün diye.
Artik yorulmus, hali yokmus oyle degil diye ugrasmakla. Ben kafayi bozmusum onun beni aldattigi dusuncesiyle, her seyi buna yoruyormusum. O ne yapsa fayda etmiyormus. Sanki cok bir sey yapmis beyfendi de. Lafi guzaf isteŞüpheleriniz niye gidermiyor o halde
Benim de sinirlerim bozuuldu gercekten. Neden soylemiyorsun hâlâ ne varsa iste, yakana yapisacak degilim ya, yok yuvami yiktiniz siz de mutlu olmayin emi diye sana yapisacak bosanmayacak halim de yok dedim. Sen kuruyorsun diyor, baska bir sey demiyor.Siz kafanızda kurdunuz diyelim (!) biz burda hep beraber de mi kafada kurduk yahu. Klasik erkek savunmasi (!) Aynen sen hicbir sey yapmadin ben Nuri Bilge Ceylanim deseydiniz(Kusura bakmayin sinirlerim bozuldu)
Bsn de öyle dusunuyorum. Ucumuze de ayni anda dondu cunku, telefonla konusuyorduk ablasiyla benim mesajimavi tik oldu merve iyi demek ki dedi kadin.dediğim gibi, evli olduğundan haberi olmayan bir kadınla beraber yüksek ihtimalle. aile bireylerinin de telefonda sizin adınızı anma ya da evli olduğuna dair bir ipucu vermeleri ihtimaline karşı ailesinden gelen aramaları da kabul etmedi. kadının etrafta olmadığı zaman hepinize birden döndü. sosyal medyada muhtemelen ayrı bir hesabı var adamın bu kadını eklemek için. çok yakın arkadaşlarının arkadaş listesinde bu hesabı kesin vardır.
Bahane aramiyorum ben, nerdeysen kimleysen istedigin gibi ona gidebilirsin artik, zaten bana yalan soylemekle niye ugrasiyorsun onu da anlamiyorum minvalinde bir seyler dedim.
Evden gitmeyecegim zaten. Bugun ucaga yetisememis ondan gelememis, yarin gelecekmis. Eşyalarını sepoya birakicam, sen de anahtarlarinla kartlarini birak, eski arabanin anahtarini da birakicam onu da al git, sonrasini avukatlarimiz konussun dedim. Onun tavrini bekleyecek mecalim kalmadi benim cunku, cok ayri telden caliyor. Ben kav gecedir uyumuyorum, dusunuyorum haberinvar mi senin, kac yildir taniyorum snei o gidisin gnormal degildi telasin tavrin gozumden gitmiyor dedim. Kuruyorsun diyor bana...Tavsiyem evden gitmemeniz gerekirse ona gelme diyin hem kurum hem memur olmak hem de lojman hayatını çok iyi bilirim. Kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz ama insanların sorularına maruz kalmak istemezsiniz bu dönemde.
Boşanma kararına gelince her kadın bir süre yemiş gibi yapıyor yalanları yapılanları söz tutmamayi falan. Bu kararı almak çok zor ben hemen bosardim diyenlere bakmayın. Ama eşiniz böyle devam ederse bir sabah uyanıp bir avukata aniden gidersiniz. Bir süre ölü taklidi yapın telefon sormayın rahat davranmasını sizin şüphe duymadığınızı düşünsün. Onun tavrına göre şekil alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?