Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Annesi aradi, yabanci numara aradi, ben ariyorum, mesajlar atiyoruz, donus yok. İnsanoglu sonucta beser sasar. Benim de icime oule bir dusunce düştü artık. Biz normal insanlarin aklina gelmeyecek bir durum mu yasiyor acaba yani. Bu saate annesine donerdi en azindan, kac kez aradi kadın yalniz. İnsan annesini bari merak eder

Borçlarını sen niye kapatıyosunki?
Zaten az gururu olsa böyle birşeyi kabul etmez.

Tahmin edebilecegini sanmiyorum. Benden beklenecek bir tavir degil bu. Sizler demeseydiniz yapmazdim da. Denedim ama acmadi.
Konu sahibi siz her ne kadar evliliğimiz yaza kadar normaldi.vs deseniz de ben pek inanamıyorum. Adam sizi sevmiyor, evlenmek de istememiş zaten, bir nevi mecbur bırakılmış. Borçları ödenmiş, rest çekilmiş vs, adan da bahane bulamamış daha fazla evlenmiş.

Suan maddeden tutun karanlık adamların eline düşmesine kadar fikirler var. Var da niye var anlamadım açıkçası. Zira adamın doğalı bu, karakteri bu. 1 ay iletişim kurmamış şimdi de kurmuyor. Konu sahibine engeli kaldırtıp aratana kadar adamın nefes alıp almadığını da bilmiyorduk ki, yine arayıp sormuyordu. Beklemediği birşey yaptı konu sahibi, üstüne düştü biraz, o da başından savdı şu gün geleceğim diyerek. Sonrası yine aynı adam aramayan, sormayan...

Bir de şu durumu anlamadım ben konu sahibi. İş yerini arayıp, böyle bir görev var mı yok mu öğrenin dedim. Bilgi vermezler dediniz. Ama asker, polis olsa dahi sizin bilgi alma hakkınız var eşi olarak ve sonuçta görev stratejisini paylaşmayacaklar sizinle. Sadece görev var mı yok mu bu yani. Zaten gideceği şehri söylemiş size pek de gizli bir görev değil belli. Neden aramadınız ve hatta iş yerine gitmediniz bunca zaman bunu anlayamıyorum gerçekten.

Başına hiç bir şey gelmemiştir önce bu konuda bir anlaşmalım. Adam artık kimin koynundaysa rahatsız edilmek istemiyor, hem size verecek cevabı da yok.Telefonu niye açsın ki zaten.

Allah size sabır, akıl sağlığı vermiş bolca. Başkası olsaydı çoktan kudurmuştu açık konuşayım. Polise mi gitseniz acaba

Adam sır oldu gitti. Bence bu kadarı da normal değil. Aldatmadan başka işler var bu işin içinde. Başı belada da olabilir diye düşünüyorum. Bence iş yerine gidip bilgi alın. Eşisiniz sonuçta, en azından ilişkinizin daha kısa sürede sonlanması ve ortaya çıkması için içinizi rahatlatmış olursunuz. Böyle içten içe ne olduğunu da merak edersiniz.

Attigimiz mesajlar mavi tik oldu. Bana da mesaj atti: cok mu umrundayim sanki engelledin gectin beni, yazdı.
Ayyyy manipülatör ….. Kusura bakmayın konu sahibi ama çok iğrenç bir adam bu. Bir de hala tenezzül edip aramıyor mesaj atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…