- 2 Ocak 2017
- 3.222
- 19.234
- 208
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
Aynen. Ben konu sahibine o yüzden sık sık arayın, rahatsız edin demiştim.Aaa doğru doğru bekar saniyo eşinizi evet bunu düşünmemiştim
Bu mesajiniza birkac dk baktim. Gercekten cok haklisiniz. Ona mesaj mi atsam diye dusundum: devlet baskani olsan o yogunlukta iki saate doner telefona bakarsin, onca aradim mesaj attim, haksizken ve beni bu suphelerin icinde birakmisken dönmuyorsun, ben senin kac yillik esinim sevgilinim ne cabuk unuttun allah belani versin. Yazdim geri sildim. Degmez, karsimdaki anlamayacak dedim kendi kendime.Ay aklimdaydiniz hep konu sahibi. Geldi, söyledim, şöyle oldu böyle oldu demenizi okumak için girdim. Adamın niye açmadığını konuşmuş? Kesinlikle ama kesinlikle aldatıyor. Başbakan olsa en geç 2 saatte telefona döner bu adam kim? Şu devirde sizin bu aramanizla telefonunun şarjı biterdi. Kimin telefonu elinden düşüyor artık bir ogranimiz gibi. Sizi kaile almayan, berbat bir adam var karşımızda. Bu adam sizi kanser eder, yemin ederim ben bile öfkeyle doldum iyi değilim hemcinsime yapılan bu adaletsizlik karşısında. Artık yeter ya hu boşanma davasını açın gitsin. Adam aldatmamis olsa bile ki bu ihtimal %0.01 falan bu tavırları hak etmiyorsunuz
Yaz yaz için soğusun.Bu mesajiniza birkac dk baktim. Gercekten cok haklisiniz. Ona mesaj mi atsam diye dusundum: devlet baskani olsan o yogunlukta iki saate doner telefona bakarsin, onca aradim mesaj attim, haksizken ve beni bu suphelerin icinde birakmisken dönmuyorsun, ben senin kac yillik esinim sevgilinim ne cabuk unuttun allah belani versin. Yazdim geri sildim. Degmez, karsimdaki anlamayacak dedim kendi kendime.
Kendime cips kola aldim keyif yapicam aksam, dusunmemeye calisicamBence siz “başına bir iş mi geldi” diye düşünmeyin. Boşverin onu da annesi düşünsün. Kendi keyfinize bakın.
Dediklerinizi o kadar içten hissettim ki.. Allah yardımcınız olsun. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.. olanda aynı sizin gibi hayalleri olan, bir açıklama bir özür bekleyenlere oluyor.. Bu dünya sizler gibi hassas kalpli insanlar için çok acımasız.Herkese merhaba. Çok zor günler geçiriyorum ve yalnızım. Hemcinslerimin fikrine ihtiyacım var çünkü kadınlar hissediyor. Ben de görmesem de hissediyorum ve artık bu hislerle başa çıkmakta cidden zorlanıyorum.
Eşimle fakültede tanışmıştık. İlişkimiz hep çalkantılı oldu. Ben fakülteden sonra işe girme sürecindeyken evlenmek istemiştim. Maddi sıkıntılar nedeniyle o evlenmek istemediginde bekledik ve ben işe girip rest çektim. Artik evlenmezsek bu ilişki biter diye. Borçlarını ben kapattim ve 5 yillik sevgililik dönemimizden sonra evlendik. 4 yildir da evliyiz, cocugumuz yok. Doğu'da kucuk bir yerde gorev yapiyoruz ve benim kurumumun lojmaninda kaliyoruz. Ben 31 o 33 yaşında.
Agustos ayinda benim iznim olmadigi icin esim arkadasiyla tatile gidecekti. Tanıdığım bir arkadaşı, bekarken de beraber tatile giderlerdi zaten sorun bu degil. Ben de doguda tek başima görevdeydim. Ancak tatil planini bizim konuştuğumuzdan farkli yapmislar ve ben buna kızıp iletişimimi kestim. 1 aydan uzun bir süre o beni arada bir aradi mesaj atti vs hic geri dönmedim. Döndüğünde hicbir sey yapmadiklarini genelde evde olduklarını soyledi. Ben de tamam dedim. Ama iki gün sonra baska şehirde yapılan harcamalara dair fişler buldum. Telefonunu göstermesini yoksa içime bunu gizlediği düşüncesini sindirecemeyecegimi söylediğimde tamam göstereceğim sinirin geçsin dedi. Aradan iki ay gecti hâlâ telefon yok. Göstermiyor. Bunu aşamıyorum.
Şimdi de cuma akşamı, ankaraya gitmesi gerektigini bir incelemede beyanina basvurmak icin cağirdiklarini soyledi. Cumartesi sabah saatlerce hazirlanip gitti. Cumartesi akşam aradiğimda açmadı. Bir saat sonra geri döndü. Telefonu bir saat yanindan ayiracak adam değildir. Ben de ani bir kararla her yerden engelledim. Yarın gelecek. Benimse onu görmeye tahammülüm yok. İçimden bir ses yalan söylediğini fısıldayap duruyor bana. Ankara beyan falan olayinin tamamen uydurma olduğunu düşünüyorum. Bu zamana kadar aklıma bile gelmeyen olaylari çok farkli şekilde yorumlamaya başladım ve herbiri aldatildiğim dusuncesiyle zihnimde son buluyor. Hiçbirini gözümle görmedim ama bu hisle başa çıkamıyorum. Boşanma kararini bir türlü alamıyorum. Çok seviyorum ve içim eziliyor. Güzel hayallerimiz vardi birakip gidemiyorum. Kısa vadede yarin evden ayrilmayi ve kafami toplayana kadar onu görmemeyi düşündüm. Ama bu küçük yerde lojmanda kalmayip kamu misafirhanesine gittiğim fark edilecek ve dedikodu çıkacak. Evinde kalabileceğim arkadaşım yok. Öfkeyle mi gitmiş olurum? Dönmesini bekleyip tüm soru işaretlerini konuşmalı miyim? Yoksa zaten her sey ortada, oturup boynuzlarimi cilalamaktansa cekip gitmeli miyim? Kararsızım. Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler
Bunu dusundum. Yakin 3 tane arkadasim var, aramasini isteyebilecegim. Ama hepsi dugunlerimize geldi, haberlestik. Numaralarini kaydetmistir. Cikip buralardan birinden telefon istemek de uygun olmaz herldeM mervebirkadin hiç tanımadığı bir numaradan arasanız açacak mi acaba?
durum nedir?Ben bir arkasima dedim simdi, baska birinin telefonundan arayacak onu simdi.
Ya da madde falan kullaniyor olabilir mi. Cunku bir arkadasima baska birinden arattim onu da açmadı.Bu gidişle siz hastanelik olursunuz, kocanız turp gibidir merak etmeyin. Annesi ulaşır ona, eğer sizi geçtim annesini de böyle merakta koyuyorsa ya rahatsız bu adam ya da aşkından ölüyor
Bu da bir ihtimal. Yabanci, hic bilmedigi numaralardan aramalari da acmiyor simdi4 saattir ne aramanıza ne mesajınıza cevap vermiyor. Görmemesi imkansız. Günümüzde artık evde unutmak falan haricinde 4 saat boyunca telefonu elimize almadığımız olmuyor. Muhtemelen diğer kadın eşinizi bekar sanıyor…
Acmadi. Telefon caliyor ama açmıyor.durum nedir?
Bence tahmin ediyordur sizin aradığınızı ondan açmıyordur.Bu da bir ihtimal. Yabanci, hic bilmedigi numaralardan aramalari da acmiyor simdi
Hangi otel olabilir ki? Nerde, hangi sehirde onu bile bilmiyoruz. Ablasini da aradim. Carsamba gunu konusmuslar. Ankarada oldugunu soylememis. İyi calisiyoruz ise gidip geliyoruz demis. Beni sormus ablasi. Merve de iyi demis, o da tez yaziyor, aksamlari hep ders calisiyor cok yogun demis.Aaa doğru doğru bekar saniyo eşinizi evet bunu düşünmemiştim
Belki de kadınla yemeğe çıkarken telefonu otelde unutmuş numarası yaptı arar diye ama o zaman da engelleri diye düşünüyorum. Muhtemelen de farklı isimle kayitlisiniz.
otel kayıtlarını isteyin, bulun bir yerlerden benceee
Bende konuyu basindan beri takip ediyorum ve niyeyse aklima eşinizin farkli islere bulasmis olma ihtimali geliyor surekli aldatma evet ihtimal ama aldatan adam tuvalete bile gider size telefon eder gercekten cevap veremicek pozisyona dusmus olmasin mesleginizi esinizin bilmiyorum ama ne bilim tehlikeli insanlarla borc harc islerine madde kullanimi gibi islere girebilecek birimi siz daha iyi bilirsiniz sanki suan telefonu aklina bile gelmiyor gormuyor gibi duruyor umarim hakkinizda hayirlisi olurYa da madde falan kullaniyor olabilir mi. Cunku bir arkadasima baska birinden arattim onu da açmadı.
Olabilir ortalık yangın yeri adam yok çünküYa da madde falan kullaniyor olabilir mi. Cunku bir arkadasima baska birinden arattim onu da açmadı.
Vakit ayirip takip ettiginiz icin teşekkürlerBen de gunlerdir konuyu sessiz takip edenlerdenim. Siz zaten aldatma olmasa da bu iliskiyi coktan tuketmissiniz bence. Evli iki insanin bir ay hic iletisim kurmadan ayri takilmalari bildigin ayrilik karari gibi bir sey. Ikincisi bence de baskasi var ama adamin amaci agzi dili yanmadan isin icinden tereyagi misali siyrilmak. Ya gecici heves modunda takiliyor ya da sizi bezdirip kendini magdur konumuna sokacak. Ikinci ihtimal aglama numaralarina daha uygun. Hani ben birakmadim o beni birakti diye millete kendini acindiracak. Yedigi haltlar da yanina kar kalacak. Hayatinizin ucte birini degil hepsini de bu adamla gecirmis olsaniz onemli olan bundan sonrasi. Boyle biri icin dogrusu aglamaya tenezzul bile etmezdim sahsen. Hayatta yasanacak binlerce guzellik, okunacak kitaplar, izlenecek filmler, gidilecek yerler var. Elbet uzulecegiz falan filan ama bu tarz biri icin degmez.
Ben hiç bu kadar komplike şeyler olacağını sanmıyorum. Madde kullansaydı bunca yıldır illa ki farkederdiniz.Ya da madde falan kullaniyor olabilir mi. Cunku bir arkadasima baska birinden arattim onu da açmadı.
Tahmin edebilecegini sanmiyorum. Benden beklenecek bir tavir degil bu. Sizler demeseydiniz yapmazdim da. Denedim ama acmadi.Bence tahmin ediyordur sizin aradığınızı ondan açmıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?