Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Bu mesajiniza birkac dk baktim. Gercekten cok haklisiniz. Ona mesaj mi atsam diye dusundum: devlet baskani olsan o yogunlukta iki saate doner telefona bakarsin, onca aradim mesaj attim, haksizken ve beni bu suphelerin icinde birakmisken dönmuyorsun, ben senin kac yillik esinim sevgilinim ne cabuk unuttun allah belani versin. Yazdim geri sildim. Degmez, karsimdaki anlamayacak dedim kendi kendime.

Yaz yaz için soğusun.
Yanındaki seni bekar sanan kadınla kalmaya devam et. Zira ben seni boşuyorum. Bir telefonu açmayı, aramayı, merak etmeyi bile çok gördün bana sen ne duygusuz herifmissin. Allah belanı versin, sana verdiğim emeklere, düzelir miyiz diye ümit ettiğim her bir ana yazıklar olsun
Bitti bu iş yazın

Dediklerinizi o kadar içten hissettim ki.. Allah yardımcınız olsun. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.. olanda aynı sizin gibi hayalleri olan, bir açıklama bir özür bekleyenlere oluyor.. Bu dünya sizler gibi hassas kalpli insanlar için çok acımasız.

Sal şu adamı kafandan sal, seni sevmiyor, düşünmüyor ve önemsemiyor.
Hayal et...
Mutlusun, işinden dönmüşsün evde birinin olup olmadığı stresinde değilsin. Nerde diye düşünüp durdugun akıl sagliginu bozan kimse yok. Mesleğinde ilerliyorsun. Rutinlerin var. Uyku saatlerin düzene girmiş. Televizyonu açıp baktığında kafanda soru işaretleri yok, sakinsin, huzurlusun...
Sonra gün geliyor birisi çıkıyor, ortak kararlar aldığın, seni merak eden, önemseyen, aramama dönmese şu nedenle dönemedim hayatım kusura bakma bugün nasılsın günün nasıl geçiyor, biraz keyifsizdin dun aksam yediklerine dikkat et..bu arada senin yaptığın mis gibi poğaçalar var ya onu çok özledim. İşlerimizin yoğunluğunda bu anları hatırlamak istiyorum, bı iş çıkışı birlikte biseyler hazirlayip açık havada mi yesek? Sonra sana şu çok istediğin kıyafeti alırız. Biliyorum sana her şey yakışır ve o elbiseyle de mükemmel goruneceksin. Saçlarının mis gibi kokusunu, gece hafif sesler çıkararak sağa sola dönüşünü özledim sevgilim. Hemen akşam olsun diyecek. Hayal edin...

Ben de gunlerdir konuyu sessiz takip edenlerdenim. Siz zaten aldatma olmasa da bu iliskiyi coktan tuketmissiniz bence. Evli iki insanin bir ay hic iletisim kurmadan ayri takilmalari bildigin ayrilik karari gibi bir sey. Ikincisi bence de baskasi var ama adamin amaci agzi dili yanmadan isin icinden tereyagi misali siyrilmak. Ya gecici heves modunda takiliyor ya da sizi bezdirip kendini magdur konumuna sokacak. Ikinci ihtimal aglama numaralarina daha uygun. Hani ben birakmadim o beni birakti diye millete kendini acindiracak. Yedigi haltlar da yanina kar kalacak. Hayatinizin ucte birini degil hepsini de bu adamla gecirmis olsaniz onemli olan bundan sonrasi. Boyle biri icin dogrusu aglamaya tenezzul bile etmezdim sahsen. Hayatta yasanacak binlerce guzellik, okunacak kitaplar, izlenecek filmler, gidilecek yerler var. Elbet uzulecegiz falan filan ama bu tarz biri icin degmez.

Bu da bir ihtimal. Yabanci, hic bilmedigi numaralardan aramalari da acmiyor simdi

Hangi otel olabilir ki? Nerde, hangi sehirde onu bile bilmiyoruz. Ablasini da aradim. Carsamba gunu konusmuslar. Ankarada oldugunu soylememis. İyi calisiyoruz ise gidip geliyoruz demis. Beni sormus ablasi. Merve de iyi demis, o da tez yaziyor, aksamlari hep ders calisiyor cok yogun demis.

Ya da madde falan kullaniyor olabilir mi. Cunku bir arkadasima baska birinden arattim onu da açmadı.
Bende konuyu basindan beri takip ediyorum ve niyeyse aklima eşinizin farkli islere bulasmis olma ihtimali geliyor surekli aldatma evet ihtimal ama aldatan adam tuvalete bile gider size telefon eder gercekten cevap veremicek pozisyona dusmus olmasin mesleginizi esinizin bilmiyorum ama ne bilim tehlikeli insanlarla borc harc islerine madde kullanimi gibi islere girebilecek birimi siz daha iyi bilirsiniz sanki suan telefonu aklina bile gelmiyor gormuyor gibi duruyor umarim hakkinizda hayirlisi olur

Vakit ayirip takip ettiginiz icin teşekkürler konu cok enteresan yerlere gidiyor. İlk actigimda evden gitmeli miyim diye sorarak tavsiye istemistim ama simdi nerelerdeyiz. Ben artik uzulmuyorum aglamayi da biraktim. Gozyasima yazik. Hayat elbet inisli cikisla, guzel gunler gelir, keyifle kahvemi yudumlayip kitabimi okudugum huzulur gunlerim olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…