Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Ben olsam eşyalarını bit çöp poşetine koyar, poşeti de kapının önüne bırakıp bi kapı önü fotoğrafı çekip whatsapptan gönderirdim. Bakın bakalım o zaman kim otuz kere arıyor.
Ahaha esylarini topladim kapinin kenarina yigdim. Evin icindeki kenarina ama, disari degil. Bi dunya da esyasi varmis, koridor doldu yani. Yarin gelince görür artik, foto cekip atmadim.

Guclu kadin olmaya calisirken cengaver olmusum da haberim yokmus. Ya insan sevince yapiyor iste gozu gormuyor. Keske odemeseymisim, dolar bazinda geri mi istesem acaba o paralari... O yesin icsin gezsin borc yapsin, ben meslekteki ilk maaslarimi yemeden icmeden ona vereyim. Ne icin, iste bu anlattiklarim icin. Hakkimi helal etmiyorum. Aldatmis aldatmamis fark etmez, bu uzuntuleri bana yasattigi icin helal etmiyorum.

Ciddi ciddi yarın gelip hiç bişi yok gibi mi davranacak çok merak ediyorum sen en iyi bu adamın nosunu yaz hepimiz caldirip kapatalım sen misin bakalım karını arayamayan hatta numarasını tüm heryerde yazıp beni ara notu düşelim deli olsun telefon trafiğinden

Ahaha sagolun desteginiz icin. Bilmiyorum ki ne yapacak ben de merak ediyorum. Oyle yapar herhalde. İs icin gittik ne simdi bu tripler bile diyebilir.

Güzelce anlatmı?
Senin onu gördüğün gibi liğme liğme etmen gerekir ne bu sakinlik???
Anasından emdiği sütü burnundan getirmen gerekirken bide adamın duygularını derdini dinlicen pessss
Ben daha bişey demiyorum
Bu adam aldattım farklılık olsun diye ama seni seviyom dese affedersin net.
Herşey Bu kadar açıkken hala duruyosan kesin affedersin boşuna ne kendini yor nede buradaki insanları yarın kocan gelir işteydim sacmalama der hicbirsey olmamış gibi devam edersiniz .

Evet Merve hanım o adamı evine alacak hicbirsey olmamış gibi ve devam edecekler
Boşna yormayın kendinizi o hala açıklama beklio kocasindan

Ay o kadar katılıyorum ki bu yoruma konu sahibinin sakinliğini okuyunca ben kriz geçiriyorum burda

Evet Merve hanım o adamı evine alacak hicbirsey olmamış gibi ve devam edecekler
Boşna yormayın kendinizi o hala açıklama beklio kocasindan
Ben öyle düşünmüyorum bence çünkü fevri değil aksine çok fazla irdeleyerek soru cevap yöntemiyle ilerliyor kendi içinde ve sağlıklı bir karar alacağına eminim

Ahaha sagolun desteginiz icin. Bilmiyorum ki ne yapacak ben de merak ediyorum. Oyle yapar herhalde. İs icin gittik ne simdi bu tripler bile diyebilir.
Aynen oyle yapacak. Sizden bekledigim tepki:
"Bana bak sen beni ne sanıyosun? Cocuk mu kandiriyosun sen? Butun haftayi kimin yaninda gecirdiysen gidip onun yaninda kaliyosun" gibi biseyler söylemeniz

Bu gece yatmadan konunuzu okudum üzüldüm size dua ettim,
çok etkilenmişim sanırım rüyamda sizi gördüm, eşiniz gelmiş kavga ediyordunuz umarım hakkınızda hayırlısı olur herşey gönlünüzce olsun.

Sagolun yorumunuz icin. Burdaki insanlari yormuyorum, kimse derdimi dinlemek zorunda degil, yorulmaniza gerek yok. Hâlâ durmaktan kastiniz nedir, ne yapayim su anda mesela? Ligme ligme etmeye kendimi bile yormam bu saatten sonra, allah belasini verir zaten.

Ben öyle düşünmüyorum bence çünkü fevri değil aksine çok fazla irdeleyerek soru cevap yöntemiyle ilerliyor kendi içinde ve sağlıklı bir karar alacağına eminim
Tesekkurler desteginiz için bagirip cagirmakla, kavgayla, lime lime etmekle falan ne olacak yani anlamiyorum. Ben kendimi dusunuyorum, en az hasarla en sorunsuz nasil olabilir diye. E kavga et, emdigi sutu burnundan getir, adam bilensin, bosanmada adliyede birbirimize bagiralim cagiralim. Bi de bunlarin yaratacagi etkiyle mi bas etmeye calisayim sonra. Ani ve yersiz verdigim tekpilerle bu duruma gelmeme kendi kendime celme taktim zaten, ofkeyle kalkan zararla oturur cogu zaman. Hayatta verilecek ciddi kararlarda sogukkanli olunmali bence, 5 dk 5 saat 5 gun 5 yil sonrasi hep dusunulmeli. Sac bas yolmayla bir yere varilmaz

Yaa gercekten mi ben de etkilendim simdi sag olun desteginiz icin minnetarim. İnsallah hayirlisi olur, her sey guzel olacak inaniyorum ben.

Aynen oyle yapacak. Sizden bekledigim tepki:
"Bana bak sen beni ne sanıyosun? Cocuk mu kandiriyosun sen? Butun haftayi kimin yaninda gecirdiysen gidip onun yaninda kaliyosun" gibi biseyler söylemeniz
Evet, esyalarini topladim zaten, daha hizli gidebilrsin toparlanmakla vakit kaybetmedin diye.

Bugün büyük gün umarım her sey güzel olurr
Evet, umarim. Ben bugun sakin hissediyorum kendimi. Biraz da hissiz yani onceki gunlerdeki uzuntu, ofke ucup gitmis sanki. Gogsumde bi agirlik var, ama gozlerim dolu dolu olmuyor yani. Sabah ise gelirken radyodaki sarkiya bile eşlik ettim. Butun gece aklimda onun benden ayrilmak isteyecegi dusuncesi gezdi. Burda pek ihtimal vermediler buna, düzenini bozmaz dediler ama niyeyse icime bu fikrin sakinligi dustu.

Bi’ yalanın icinde yasamaktansa bunları yasamanız sizin yararınıza bence, tek düze degil inisli cıkıslı, acılı sancılı, öfkeli, üzgün vs vs gecer günleriniz ama sonunda her sey sizin icin daha güzel olacaktır.
İnsansınız, üzüleceksiniz
Güvendiniz, inandınız ve su an ihtimaller denizinin icinde yüzüyorsunuz, bu haliniz oldukca normal bana göre.
biz su an sadece söyle yaparız böyle yaparız diye yazıyoruz ama basına gelmeden anlamaz insan
Allah kimseye yasatmasın bunu.
Sizin de yolunuzu aydınlatsın

Bir de insanın aklıyla alay ediyorlar.
Aptal muyuz biz de bu davranışları normal olsun.
Bence bir ilişkisi var ve size vermemesinin sebebi düzenli yazısiyor olmaları.
Telefonu alanilseniz orada dosyalar kısmı var. Dosyalar içinde WhatsApp dosyaları var. Orada ohooo ne silinen fotolar çıkıyor bilseniz aklınız şaşar. Kaydediyor tlf. Silseniz de oradan silinmiyor.
Bir de WhatsApp durum kısmına bakın. Özel birileri seçilmiş mi diye.
İşte ah alabilseniz.
Vermeyecektir
Manupulasyona gelmeyin. Vermezse defolsun gitsin.
Gerçi sizin evlilik eninde sonunda bitecek burası kesin. Çok üzgünüm.

Vermiyor, keşke verse. Vermez de bu saatten sonra. Aynen, kandirilmek ve aptal yerine konulmak cok kötü. Bilmedigim neler neler vardir ya, belki de gostermemesi daha iyidir. Gorsem cok zor toparlanacagim belki, tanıdığım bir arkadasim belki kadin da, daha oncesinde de aldatiliyordum belki baska darbeler gelecek yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…