- 16 Eylül 2023
- 726
- 1.842
- 33
- Konu Sahibi mervebirkadin
-
Aslında eve girmemesini sağlamak lazım, görüp düşünme zamanı olmaması lazımYa gercekten boyle davranmasina baska ne sebep uydurup yalan soyleyebilir, aklima bir sey gelmiyor. Sacmaliyorsun yok oyle bir sey falan diyecektir gene zaten. Yalan soylemese bile eksik soyleyecektir, daha once yapmadigi sey degil. İnanmayacagim.
Aynen katiliyorum size, neyse ki başıma bir sey gelmedi, kaza bela olmadi cok sukur. Belki de gelince ben bosanmak istiyorum diye o soyleyecek. Onu da düşündüm. Bana böyle bir destek atabilir belli mi olur. Bir sey sormak istiyorum size. Bir ay konusmadik gelince cat bosanma mi olmaliydi, bunu mu dusunuyorsunuz. Dusunuyordum o zamandan beri iste, cozmeye, kafamda oturtmaya calisiyorum yani. Yeni gelismelerle beraber de oturttum iste. Niye bosanmazsiniz siz diyorsunuz, nerden vardiniz bu fikre yani. Sakinligimin nedeni de soyledim. Ne yapsaydim bosanacagimi dusunurdunuzBen de onu diyorum oncesinde sinir gecirmissiniz ok ama kabullenmişsiniz bazi şeyleri ondan bu sakinlik, altindan aldatma da ciksa (şupheye yer yok aslinda baya baya belli ne oldugu) boşanma olmaz artik.
Evlilikte 1 ay konusmamayi birak, sevgililkte bile olmaz boyle bir sey. Adam beni 1 ay arayip sormasa ayrildik diye dusunur silerim ben.
Insan uzaktaki eşini 1 ay nasil aramaz, 30 kere arayan eşinin telefonuna nasil.dönmez ya basina bir sey gelse, bu evlilik coktan bitmis kime sorarsaniz sorun bitmiiiiş ama siz adam gelip seenden bosaniyorum diyene kadar evli kalirsiniz resmiyette.
Ben o kadar emin degilim, onun da bosanmak isteyenilecegini düşünüyorum. Yok istemiyorum diye yalvarmayacaktir. Bu haftadan onceydi o yalvarmalari aglamalari. Simdi ne olursa olsun gibisinden tavri vardi.Gelince eve alırsan bunların hepsi tekrarlanacak, biliyorsun değil mi?
Düşünürse düşünsün, cok da onemli degil zaten.Aslında eve girmemesini sağlamak lazım, görüp düşünme zamanı olmaması lazım
Aynen katiliyorum size, neyse ki başıma bir sey gelmedi, kaza bela olmadi cok sukur. Belki de gelince ben bosanmak istiyorum diye o soyleyecek. Onu da düşündüm. Bana böyle bir destek atabilir belli mi olur. Bir sey sormak istiyorum size. Bir ay konusmadik gelince cat bosanma mi olmaliydi, bunu mu dusunuyorsunuz. Dusunuyordum o zamandan beri iste, cozmeye, kafamda oturtmaya calisiyorum yani. Yeni gelismelerle beraber de oturttum iste. Niye bosanmazsiniz siz diyorsunuz, nerden vardiniz bu fikre yani. Sakinligimin nedeni de soyledim. Ne yapsaydim bosanacagimi dusunurdunuz
Ahaha anladim. Sizin daha dusuk siddetlisi basinizdan geçmiş, o yuzden biyle bir tepki olabilir dediniz. Benim aklima gelmemisti hic bosanmak falan. Fisler olmasaydi da aldatildigimi dusunmezdim. 2 ayda o beni aradi, mesajlar atti, ben konusmak istemiyorum seninle dedim. İşine geldigi icin, yaptigi hatayi affettirmeye calismak yerine konusmazsan konusma dercesine 1 ayi gecirdi iste malum...Evet 1 ay konusmayan, gittigi yerden zamaninda eve gelmeyen ustune telefonlari acmayan adamla çat diye boşanma olur.
Kampa diye diye gidip 1 hafta beni arayip sormayan sevgilimden pat diye ayrilmiştim ayrilik mesaji bile atmadan. Beyefendinin aklina gelip aradiginda ayriligimdan haberi olmustu bi şok gecirmişti, ben coktan yeni insanlarla tanismistim bile.
Fisler olmasaydi da aldatildigimi dusunmezdim.
Mesaj atmadi. Eve de gelmemis zaten.Ankara ucagı inmiş olmali demistiniz, esiniz "indim" vb. yazmadi mi simdiye kadar?
Ne yapmayi dusunuyorsunuz su durumda?Mesaj atmadi. Eve de gelmemis zaten.
İzin alma gibi bi şansın yok mu ? Çık tatile güt ya da ailenin yanına git kafanı dinle yoksa bu adamın geleceği yok o evde kafayı yerdim yerinde olsamMesaj atmadi. Eve de gelmemis zaten.
Mesaj atmadi. Eve de gelmemis zaten.
Muhtemelen Ankara dan gelmiyorMesaj atmadi. Eve de gelmemis zaten.
Mesaj atmadi. Eve de gelmemis zaten.
Bana bi kal geldi. Arasim açmadı. Eşyalarını kapinin onune birakiyorum sen de nerde ne yapiyorsan devam et artik diye mesaj attim.Ne yapmayi dusunuyorsunuz su durumda?
Bilmiyorum ki ya şaştım kaldım.Gerçekten İnanamıyorum! Bu nasıl bir şey böyle, nasıl bir umursamazlık tır.
İyi yapmissiniz. Eger cevap gelirse bizi de haberdar edin...Bana bi kal geldi. Arasim açmadı. Eşyalarını kapinin onune birakiyorum sen de nerde ne yapiyorsan devam et artik diye mesaj attim.
İslerim cok yogun izin alamam kotu denk geldi. Yoksa dusunurdum, yazin o 1 ayda yapmistim izin alip gitmistimİzin alma gibi bi şansın yok mu ? Çık tatile güt ya da ailenin yanına git kafanı dinle yoksa bu adamın geleceği yok o evde kafayı yerdim yerinde olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?