Boşanmaya karar vermek ve verememek arasında

Ben öyle düşünmüyorum bence çünkü fevri değil aksine çok fazla irdeleyerek soru cevap yöntemiyle ilerliyor kendi içinde ve sağlıklı bir karar alacağına eminim
Soru cevap yöntemiyle gidiyorsa acaba adam doğruyu söylerim?tabiki söylemez kendini gizler hatta konu sahibini manipüle edip onu suçlu çıkarır kuruyosun filan der konu sahibi de düşünür durur ben hataliyim ben kuruyom diye

Adam resmen sinir harbi yaşatıyor size.. inadına gayet sakin tek tek söyleyin bağırıp ağlamadan..bu keyfî vermeyin güçlü olduğunuzu görsün miktirip gitsin

Adam resmen sinir harbi yaşatıyor size.. inadına gayet sakin tek tek söyleyin bağırıp ağlamadan..bu keyfî vermeyin güçlü olduğunuzu görsün miktirip gitsin
Ben de oyle olsun istiyorum, sakin sakin konuşacağım. Kesinlikle ağlamam onun için artik, sonra aglasam da başına gelenlerin uzuntusunu yasarken aglarin anca, o neden hayatimdan cikti diye degil yani...

Son kez konuş ama bu ilişkinin bittiğine ona inancın ve güvenin kalmadığını, yaşadığınız hayatın bir evlilik değil kandırmaca olduğunu vs söyle. Her şeyi tamamen sana anlatmasını ve onu rahat bırakacağını söyle. Aklındaki soruların cevabını al ki için rahatlasın.

Evet. Ucak saatine baktim. Ben mesaiden donmeden o eve gelmis olur herhalde. Esyalarini toplu gorunce nasil bir konusma gececegini anlar. Ben gelene kadar da dusunur belki neler diyecegini. Esyalari falan gorunce bittigini anlayip anlatabilir de. Affetmeye yonelik yapici bir konusma olmayacagini konusmadan once bilecek diye düşünüyorum.

İnanma valaa yüzde yüz yalan soylicek
Seni kandirmasina müsade etme
Allah bildiği gibi yapsn böylelerini
Ya gercekten boyle davranmasina baska ne sebep uydurup yalan soyleyebilir, aklima bir sey gelmiyor. Sacmaliyorsun yok oyle bir sey falan diyecektir gene zaten. Yalan soylemese bile eksik soyleyecektir, daha once yapmadigi sey degil. İnanmayacagim.

Konuda yorum yazanlar konu sahibinden daha cok sinir harbi gecirdi bence, konu sahibinin bir siniri filan yok.
Zaten bir ay konuşulmayan evlilik olabilir yorumundan sonra adamin aldattigini bilse bile boşanmayacagina %100de eminim ben, bu sakinlikte ondan.
Sevmese niye benimle evli der durur.

Kendince gelmeyisine bahane bulmuş, şu andan itibaren eve almayın. Hasta olunca önce eşe haber verilmez mı?

Nerden bilebilirsiniz benim sinir harbi gecirmedigimi? Kac gece sabahladim ben yemeden icmeden gormediniz bunlari. 2 aydir bu süreci yaşadığım icin cirpinmaya mecalim kalmadi. Kavga gurultu sinir krizleri aglamalar çok yaşandı. Durumu kabullenmek icin gecelerce oturdum, düşündüm. Bunlarin neticesinde kabullendigim icin sakinim. Olayin şokunu atlattim. Ama benim derdimle uzulup sinirlenen herkese minnettarim, bana cok desteginiz oldu. Allah razi olsun hepinizden

Eşin geldiğinde olanları bize haber ver mutlaka. Günlerdir biz de sinir olduk burda...

Ben de onu diyorum oncesinde sinir gecirmissiniz ok ama kabullenmişsiniz bazi şeyleri ondan bu sakinlik, altindan aldatma da ciksa (şupheye yer yok aslinda baya baya belli ne oldugu) boşanma olmaz artik.

Evlilikte 1 ay konusmamayi birak, sevgililkte bile olmaz boyle bir sey. Adam beni 1 ay arayip sormasa ayrildik diye dusunur silerim ben.
Insan uzaktaki eşini 1 ay nasil aramaz, 30 kere arayan eşinin telefonuna nasil.dönmez ya basina bir sey gelse, bu evlilik coktan bitmis kime sorarsaniz sorun bitmiiiiş ama siz adam gelip seenden bosaniyorum diyene kadar evli kalirsiniz resmiyette.

Gelince eve alırsan bunların hepsi tekrarlanacak, biliyorsun değil mi?

Yani böyle bir görev var mı yok mu onu bile öğrenmeye çalışmadı konu sahibi. Aldatıldığından şüphelenip, her şeyi didiklemeyecek kaç kadın vardır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…